واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: وزارت آموزش و پرورش براي حذف كنكور آماده است// وزارت علوم همكاري كند
مدير كل سنجش و ارزيابي وزارت آموزش و پروش از آمادگي وزارت آموزش و پرورش براي حذف كنكور و برگزاري آزمون هاي هماهنگ در مقطع دبيرستان تا سال 1390 خبر داد.
مهدي ناصري در گفت و گو با خبرنگار سرويس دانشگاه و تشكل برنا با اشاره به اظهارات برخي از مسئولان وزارت علوم در مورد آمادگي اين وزارتخانه براي حذف كنكور تا سال 1390 گفت: سازمان آموزش و پرورش از ابتدا آمادگي خود را براي اجراي قانون حذف كنكور و انجام وظايف در اين زمينه اعلام كرده بود كه مي بايست براي دستيابي به اين هدف وزارت علوم همكاري بيشتري داشته باشد.
مهدي ناصري افزود: مطابق قانون حذف كنكور مقرر شد كه دانشجويان دانشگاه ها بر اساس نمراتي كه در آزمون هاي هماهنگ دوره دبيرستان كسب مي كنند، انتخاب شوند كه اين دروس را كارگروه خاصي به رياست شخص وزير علوم مشخص مي كنند.
وي ادامه داد: با وجود اين هنوز اين كميته دروسي را كه مي بايست آموزش و پرورش در مقطع دبيرستان و پيش دانشگاهي به صورت هماهنگ برگزار كند، مشخص نكرده است و اين حرف به منزله انداختن توپ خود به زمين ديگران محسوب مي شود.
ناصري به خبرنگار برنا گفت: تا پيش از اين بر اساس مصوبات شوراي عالي آموزش و پرورش در هر رشته مقطع دبيرستان در 10 درس و در هر رشته دوره فني حرفه اي در پنج درس امتحان سراسري برگزار مي شد كه اين فرآيند با توجه به مصوبه جديد با تغييرات زيادي مواجه خواهد شد.
مدير كل سنجش و ارزيابي وزارت آموزش و پرورش تصريح كرد: البته وزارت آموزش و پرورش تا كنون فعاليت هاي گسترده اي را در اين زمينه آغاز كرده است كه مي توان به تصويب قوانين و آيين نامه هاي جديد در وزارت آموزش و پرورش اشاره كرد.
وي افزود: همچنين براي برگزاري اين تعداد از امتحانات در سطح كشور نياز به اعتبارات وسيع و امكانات جديدي است كه در معاونت پشتيباني وزارت آموزش و پرورش فعاليت هاي لازم در حال انجام است.
ناصري تصريح كرد: وزارت آموزش و پرورش براي حذف كامل كنكور تا سال 1360 آمادگي كامل دارد و مشكل خاصي در اين زمينه ديده نمي شود.
مهدي ناصري با اشاره به تغيير ماهيت امتحانات وزارت آموزش و پرورش با اين مصوبه گفت: تا پيش از اين امتحانات تنها با اين هدف انجام مي شد كه از دانش آموزان يك ارزيابي عالي در همان مقطع انجام شود، در حالي كه قانون جديد هدف از برگزاري چنين امتحاناتي را ارزيابي دانش آموزان براي كنكور سراسري قرار مي دهد.
وي در گفت و گو با برنا افزود: به اين ترتيب نحوه طراحي سوالات براي اين آزمون ها با ساير آزمون ها تفاوت اساسي خواهد داشت كه خوشبختانه فعاليت هاي جدي در اين زمينه و در بخش طراجي سئوالات در حال انجام است.
ناصري گفت: تمام امتحاناتي كه بر طبق اين مصوبه از دانش آموزان گرفته مي شود كشوري بوده و تمام سوالات يكسان است.
شايان ذكر است، وزير علوم تحقيقات و فناوري در سفر استاني هيئت دولت به استان چهار محال و بختياري از آمادگي وزارت علوم براي حذف كنكور و لزوم تلاش بيشتر وزارت آموزش و پرورش براي فراهم شدن شرايط حذف كنكور خبر داد.
انتهاي خبر // شبكه خبري برنا//45 - 45 - 72//www.BornaNews.ir
دوشنبه 27 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 304]