تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 26 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن هرگاه سخن گويد ياد (خدا) مى كند و منافق هرگاه سخن گويد بيهوده گويى مى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865443252




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

جـيمـزبــانـد جــديـد


واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: جـيمـزبــانـد جــديـد


‏جيمز باند ممكن است در انتظار پول نبوده باشد، اما يان فلمينگ بدون ترديد بود.

در مارس سال 1964خالق جيمزباند آنقدر با موفقيت پول پارو مي‌كرد كه تصميم گرفت توصيه دوست خوب و همبازي گلف‌اش، سرجاك كامپبل را قبول كند و 51 درصد از حقوق انحصاري كتاب‌هاي خود را به 100 هزار پوند بفروشد.

فلمينگ امكان نداشت بداند ظرف پنج ماه مرده است. منطق‌اش در آن زمان اين بود كه پرداخت ماليات بر سود سرمايه، ارزان‌تر از پرداخت رقم نجومي ماليات بردرآمدها رولدويلسون است.

خريدار برادران بوكر، يك شركت به رياست كامپبل بود كه در كشت نيشكر در آفريقا و وست اينديز سهم داشت. بوكر ادامه داد و حقوق انحصاري كتاب‌هاي آگاتاكريستي و جيورگيت هي ير را هم خريد.

در مدتي كوتاه، بخش كتاب‌هاي اين شركت آنقدر سودده شد كه شركت تصميم گرفت بخشي از سودش را براي يك جايزه ادبي مانند جايزه كنكورد فرانسه كه به نويسندگان بريتانيايي، ايرلندي و مشترك‌المنافع تعلق مي‌گرفت، به كار اندازد. نام آن جايزه بوكر بود.

فلمينگ در سن 56 سالگي براثر سكته قلبي درگذشت، اما وراث او سخت تلاش كرده‌اند روح او ـ و كارش را ـ زنده نگاه دارند.

آنها در سال 2000 حقوق انحصاري آثارش را بازخريد كردند و قرار است يك نماينده ادبي در لندن براي نظارت بر همه اموال وي منصوب كنند. آنها كارشان را از هم جدا كرده‌اند. حقوق انحصاري فيلم‌هاي جيمزباند (پول سازان واقعي ) به آنها تعلق ندارد، بنابراين آنها مجبورند پول‌شان را از جاهايي كه مي‌توانند، بييشتر از كتاب‌ها بدست آورند.

خانواده فلمينگ طي سالها، ساخت يك سريال را براي كودكان درباره باند به عنوان يك پسربچه ( بيش از آنكه اين نام يك اسطوره شود و بيش از آنكه اين پسر يك مرد شود ) و يك سريال ديگر را درباره خانم ماني پني اجاره داده‌اند؛ اجاره‌هايي نيز كم‌كم به تدريج به نويسنده‌هاي ديگر براي ادامه خط اصلي باند از جمله يكي به كينگرلي آميس داده شده است.

اما امسال سالي است كه آنها مي‌توانند از كارشان سود ببرند، كه اين خود نشان مي‌دهد چرا ناگهان باند در همه جا هست: در يك نمايشگاه عالي در موزه جنگ سلطنتي، روي تمبرهاي پست و روزهاي خيريه گلف، در 28 مه، يكصدمين سال تولد فلمينگ، يك كتاب جديد باند، بوسيله سباستين فالكز، يك نويسنده بريتانيايي منتشر شد.

آقاي فالكس هرگز يك داستان پليسي پرهيجان ننوشته است، اما استعداد خوبي براي اقتباس دارد.

اولين خط اين كتاب يك شب باراني را در پاريس توصيف مي‌كند و روي دست مشهورترين كتاب‌هاي خود آقاي فالكس، «آوازپرندگان» و «شارلوت گري» كه آنها نيز بيشتر در پاريس مي‌گذرند، بلند مي‌شود.

باند آقاي فالكس مسن تر، مغموم تر و هوشمندتر است. وقتي داستان آغاز مي‌شود او ضد مشروب است و نفس عميق مي‌كشد. اين لحظه مي‌گذرد.

«شيطان ممكن است اهميت دهد» در سال 1967، سال پس از آخرين كتاب باند فلمينگ آغاز مي‌شود. سيگار، مقاديري مشروب، يك جفت دوقلوي زيبا و يك بشكه پر از پيشداوري در آن وجود دارد.

«شغلش او را هرگز قبلاً به خاورميانه نبرده بود و او به اين خاطر بسيار سپاسگزار بود. او اين سرزمين‌هاي بين قبرس و هند را مركز شكوفايي جهان تلقي مي‌كرد.»

باند همچنين مرتب لباسش را عوض مي‌كند. او داراي لباس‌هاي گرمسيري، پيراهن تنيس، پيراهن‌هاي كتاني سي‌آيلند و كراوات‌هاي بافتني است.

كتاب، برخلاف كتاب‌هاي نوين هر چه كه پيش مي‌رود، بهتر و بهتر مي‌شود.

بيشتر آن مانند كتابي است كه براي سينما ساخته شده است.

عجيب است، هيچ يك از كتاب‌هاي جيمزباند غيرفلمينگ هرگز فيلم نشده است اما اين يكي احتمالاً خواهد شد.‏




 دوشنبه 27 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: اطلاعات]
[مشاهده در: www.ettelaat.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 226]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن