تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 24 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):مشورت با عاقلِ خيرخواه، خجستگى، بركت، رشد و توفيقى از سوى خداست. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865134402




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تصميم ويژه دولت براي تسريع در احداث آزادراه تهران ـ شمال


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: تصميم ويژه دولت براي تسريع در احداث آزادراه تهران ـ شمال
هيات دولت به منظور تسريع در رفع مشكلات احداث آزادراه تهران ـ شمال و با هدف تقويت نظارت بر اجراي پروژه هاي ملي و شتاب بخشي در احداث راه هاي مواصلاتي ضروري براي سهولت در حمل و نقل شهروندان به منظور اعمال اختيارات هيات وزيران دراين خصوص تصويب كرد كارگروهي به رياست وزير راه و ترابري با اختيارات ويژه در دولت تشكيل شود. به گزارش پايگاه اطلاع رساني دولت هيات وزيران بنا به پيشنهاد رئيس جمهوري كارگروهي متشكل از محمد رحمتي وزير راه و ترابري محمد سعيدي كيا وزير مسكن و شهرسازي محمدرضا اسكندري وزير جهاد كشاورزي غلامحسين الهام وزير دادگستري خانم فاطمه واعظ جوادي رئيس سازمان حفاظت محيط زيست و مديرعامل شركت آزادراه تهران ـ شمال براي اعمال اختيارات دولت در خصوص اين آزادراه تشكيل داد. براساس اين مصوبه مسئوليت كارگروه فوق با وزير راه و ترابري است و تصميم گيري در خصوص امور اجرايي مربوط به كليه اعضاي اين كارگروه به عنوان نمايندگان ويژه رئيس جمهور تفويض مي شود. براساس اين مصوبه هيات وزيران تصويب و اصلاح آيين نامه ها و مقررات مربوط به آزادراه تهران ـ شمال به وزيران عضو كارگروه مذكور تفويض كرد. همچنين طبق اين مصوبه تصميمات و مصوبات اكثريت اعضا يا وزيران كارگروه (حسب مورد) در حكم تصميمات رئيس جمهور و هيات وزيران بوده و با رعايت آيين نامه داخلي هيات دولت قابل صدور است . اين مصوبه در تاريخ 25 خرداد ماه سال 1387 از سوي پرويز داودي معاون اول رئيس جمهور براي اجرا ابلاغ شد . گفتني است عمليات اجرايي آزاد راه تهران ـ شمال كه از آن به عنوان بزرگترين طرح راه سازي ايران نام برده شده رسما در روز 19 آذر ماه 1375 هم زمان در دوقطعه كن و سولقان در تهران و مرزن آباد آغاز شده است . پيش بيني اتمام پروژه در آغاز عمليات (آذر ماه سال ) 1375 حدود هفت سال (1383 ) بوده است . رحمتي نيز در تازه ترين اظهار نظر در اين باره اعلام كرد : قطعه يك آزاد راه تهران شمال توسط شركت چيني فاينانس شده و چيني ها در آن بخش مشغول به كار هستند. به گفته وي تعهد شركت چيني تحويل سه ساله اين قطعه از آزادراه است كه براي وزارت راه نيز اين قطعه اهميت ويژه اي دارد زيرا حدود 60 كيلومتر مسير را كوتاهتر مي سازد . قطعه چهارم نيز توسط پيمانكاران داخلي در دست احداث است . وزير راه همچنين اعلام كرد كه بخش عمده اي از فعاليت هاي مربوط به قطعات يك و چهار آزادراه تهران ـ شمال تا پايان سال به اتمام رسد در قطعه دوم اين آزادراه نيز چيني ها برنده مناقصه شدند و بايد فاينانس لازم را تامين كنند. قطعه سوم نيز در دست مذاكره است . هيات دولت به منظور تسريع در رفع مشكلات احداث آزادراه تهران ـ شمال و با هدف تقويت نظارت بر اجراي پروژه هاي ملي و به منظور اعمال اختيارات هيات وزيران در اين خصوص با تشكيل كارگروهي به رياست وزير راه با اختيارات ويژه در دولت موافقت كرد.
 يکشنبه 26 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 321]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن