تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زبان مؤمن، در پشت دل اوست و دل منافق، در پشت زبان او، زيرا مؤمن هرگاه بخواهد سخنى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815676228




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

متن كامل پيشنهادهاي 1+5 در سال 2006 به ايرانبسته‌اي شبيه به بسته سولانا


واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: متن كامل پيشنهادهاي 1+5 در سال 2006 به ايرانبسته‌اي شبيه به بسته سولانا
ديروز درحالي كه خاوير سولانا رييس سياست خارجه اتحاديه اروپايي به همراه نمايندگان كشورهاي 1+5 به غير از آمريكا در تهران با مقام‌هاي ايراني ديدار و بسته پيشنهادي و نامه كشورهاي ياده شده را به آنان تحويل داد، براي نخستين‌بار در ايران متن كامل بسته پيشنهادي كشورهاي 1+5 كه سال 1385 (2006) به جمهوري اسلامي ارائه شده بود، انتشار يافت.
اگر چه دو سال از ارائه اين پيشنهادها به ايران سپري شده است، اما از آنجا كه برخي ديپلمات‌هاي غربي از تشابه اين بسته با بسته‌اي كه ديروز به مقام‌هاي ايراني تحويل شد، سخن رانده‌اند، انتشار اين متن قابل توجه است. اين قابليت نيز وقتي فزوني مي‌يابد كه سخنان كوشنر وزير خارجه فرانسه را كه حدود يك ماه پيش بيان كرده بود، به ياد آوريم. كوشنر گفته بود: اگر مقام‌هاي ايران مفاد بسته جديد كشورهاي 1+5 را براي افكار عمومي جامعه ايران منتشر نكنند، ما خود از طريق اينترنت مفاد اين بسته را براي همه جهان منتشر مي‌كنيم.
به گزارش خبرگزاري فارس، آن چه در پي مي‌آيد متن كامل پيشنهاد پنج عضو دائم شوراي امنيت به همراه آلمان است كه در تاريخ 16 خردادماه سال 1385 به ايران ارائه شد و بعد از پاسخ ايران به اين بسته متن آن از سوي سفارت انگليس منتشر شد.
مباني يك موافقتنامه درازمدت
هدف ما آن است كه روابط و همكاري با ايران را بر اساس احترام متقابل و برقراري اعتماد بين‌المللي در ماهيت منحصرا صلح‌آميز برنامه‌ هسته‌ا‌ي ايران توسعه دهيم. ما سرآغاز تازه‌اي را براي مذاكرات در مورد يك توافق جامع با ايران پيشنهاد مي‌كنيم. چنين موافقتنامه‌اي در اختيار آژانس بين‌المللي انرژي اتمي قرار خواهد گرفت و در يك قطعنامه‌ شوراي امنيت، بر آن صحه گذاشته خواهد شد. به منظور به وجود آوردن شرايط صحيح براي مذاكرات: ما حق ايران را در توليد انرژي هسته‌اي به منظور استفاده صلح‌آميز و مطابق با الزامات ان.پي.تي مورد تاكيد دوباره قرار ‌مي‌دهيم و به همين منظور حمايت خود را از ايران در توسعه‌ يك برنامه‌ انرژي هسته‌اي غير نظامي مورد تاكيد دوباره قرار خواهيم داد؛ تعهد خواهيم كرد كه فعالانه ساخت راكتورهاي آب سبك در ايران را از طريق پروژه‌هاي مشترك بين‌المللي مطابق با قوانين آژانس بين‌المللي انرژي اتمي مورد حمايت قرار دهيم؛ موافقت خواهيم كرد كه با شروع مجدد مذاكرات بحث درباره‌ برنامه‌ هسته‌اي ايران را در شوراي امنيت به تعليق در آوريم. ايران نيز متعهد خواهد شد كه كليه‌ موارد باقي‌مانده‌ نگراني‌هاي آژانس بين‌المللي انرژي اتمي را در همكاري كامل با اين آژانس مورد توجه قرار دهد؛ كليه‌ عمليات مربوط به غني‌سازي و بازفرآوري را كه مورد راستي‌آزمايي آژانس بين‌المللي انرژي اتمي قرار خواهد گرفت و طبق درخواست شوراي حكام آژانس و شوراي امنيت سازمان ملل متحد به حالت تعليق درآورد و متعهد خواهد شد كه اين وضعيت را در طول اين مذاكرات همچنان ادامه دهد و اجراي پروتكل الحاقي را از سر گيرد. كشورهاي 1+5 در بسته پيشنهادي خود تصريح كرده‌اند كه در موضوع هسته‌اي گام‌هايي در زمينه مسائل حقوقي، راكتورهاي آب سبك، پژوهش و توسعه، ضمانت‌هاي سوخت و تجديدنظر در توقف بردارند.
حقوق ايران
در زمينه‌ انرژي هسته‌اي
1 - تصريح حق غيرقابل انتقال ايران در زمينه‌ انرژي هسته‌اي براي اهداف صلح آميز بدون تبعيض و مطابق با مواد يك و دو ان.پي.تي و همكاري با ايران در مورد توسعه‌ يك برنامه غيرنظامي انرژي هسته‌اي توسط ايران.
2 - مذاكره و اجراي يك توافقنامه همكاري هسته‌اي يوراتم - ايران
راكتورهاي آب سبك
1 - حمايت فعالانه از ساخت راكتورهاي آب سبك جديد توليد برق در ايران از طريق پروژه‌هاي مشترك بين‌المللي مطابق با قوانين آژانس بين‌المللي انرژي اتمي و ان.پي.تي با استفاده از آخرين فن‌آوري روز كه شامل صدور اجازه‌ انتقال مصنوعات و محصولات لازم و در اختيار گذاشتن فن‌آوري پيشرفته براي حفاظت راكتورهاي توليد برق در مقابل زلزله نيز است.
2 - ارائه همكاري در مديريت پسماند سوخت هسته‌اي و زباله‌هاي راديو اكتيو به روش‌هاي مناسب.
پژوهش و توسعه
1 - ارائه‌ يك برنامه‌ جامع همكاري در تحقيق و توسعه شامل امكان ارائه‌ راكتورهاي تحقيقي آب سبك از جمله در زمينه توليد راديو ايزوتوپ، تحقيقات پايه و استفاده از انرژي هسته‌اي در علوم پزشكي و كشاورزي.
ضمانت‌هاي سوخت
1 - دادن تضمين‌هاي الزام آور حقوقي و چند لايه‌ سوخت به ايران بر اساس:
الف - مشاركت به عنوان يك شريك در يك تاسيسات بين‌المللي در روسيه براي ارائه‌ خدمات غني‌سازي در تامين يك منبع قابل اطمينان سوخت براي راكتورهاي هسته‌اي ايران موكول به نتايج مذاكرات. چنين تاسيساتي قادر به غني‌سازي تمامي هگزافلورايد اورانيوم توليد شده در ايران خواهد بود.
ب - ايجاد يك مخزن احتياطي طبق شرايط تجاري براي نگهداري سوخت هسته‌اي تا ميزان مورد احتياج پنج سال ايران كه براي استفاده‌ اين كشور با مشاركت و تحت نظارت آژانس بين‌المللي انرژي اتمي ذخيره‌ مي‌شود.
ج- ايجاد و بسط يك مكانيسم پابرجاي چندجانبه با آژانس بين‌المللي انرژي اتمي براي دسترسي قابل اطمينان به سوخت هسته‌اي بر اساس نظراتي كه در جلسه‌ بعدي شوراي حكام مورد بحث قرار خواهند گرفت.
تجديد نظر در توقف
موافقتنامه‌ درازمدت با درنظر گرفتن كوشش‌هاي جمعي براي ايجاد اعتماد بين‌المللي، شامل ماده‌اي در مورد تجديد نظر در كليه‌ جوانب موافقتنامه از قرار زير خواهد بود:
1 - تاييد آژانس بين‌المللي انرژي اتمي مبني بر اين كه كليه‌ موارد باقي‌مانده و نگراني‌هاي گزارش‌شده توسط آژانس بين‌المللي انرژي اتمي از جمله فعاليت‌هايي كه مي‌توانسته جنبه نظامي هسته‌اي داشته باشد، برطرف شده است؛
2 - تاييد اين كه هيچ نوع فعاليت يا مواد اعلام نشده هسته‌اي در ايران وجود نداشته و اعتماد بين‌المللي به اين كه برنامه‌ هسته‌اي ايران منحصرا صلح‌آميز و غيرنظامي است، بازگشته است. كشورهاي 1+5 در بسته پيشنهادي خود در سال 2006 به مسائل سياسي و اقتصادي نيز توجه كرده بودند. همكاري در امنيت منطقه‌اي، تجارت و سرمايه‌گذاري، هواپيمايي غيرنظامي، انرژي؛ زيرساخت‌هاي مخابراتي و تكنولوژي‌هاي برتر و كشاورزي در اين زمره قرار مي‌گيرند.
حمايت از تشكيل كنفرانس جديدي به منظور تشويق گفت‌وگو و همكاري در مورد موضوعات مربوط به امنيت منطقه‌‌اي.
بهبود دسترسي ايران به اقتصاد بين‌المللي، بازارها و سرمايه، از طريق حمايت عملي از جذب ايران در ساختارها‌ي بين‌المللي شامل سازمان تجارت جهاني و ايجاد چارچوبي براي سرمايه‌گذاري مستقيم بيشتر در ايران و تجارت با اين كشور (از جمله موافقتنامه‌ تجارت و همكاري اقتصادي با اتحاديه‌ اروپا) گام‌هايي براي بهبود دسترسي به محصولات و فن‌آوري كليدي برداشته خواهد شد. همكاري در صنعت هواپيمايي غيرنظامي ايران از جمله امكان رفع محدوديت‌هاي موجود بر سر راه توليدكنندگان آمريكايي و اروپايي كه مانع صدور هواپيماهاي غيرنظامي به ايران است و افزايش امكان نوسازي خطوط هوايي غيرنظامي ايران.
تاسيس يك شركت درازمدت در زمينه‌ انرژي بين ايران و اتحاديه‌ اروپا و ديگر شركاي علاقه‌مند با موارد استفاده‌ واقعي و عملي. حمايت از روزآمد كردن زيرساخت‌هاي مخابراتي ايران و تامين اينترنت پيشرفته شامل امكان رفع محدوديت‌هاي وضع شده از سوي ايالات متحده در حوزه‌هاي مرتبط و ديگر محدوديت‌هاي صادراتي.
همكاري در حوزه‌هاي فن‌آوري برتر و ساير زمينه‌هايي كه بعدا مورد توافق قرار خواهند گرفت. حمايت از توسعه كشاورزي در ايران از جمله امكان دسترسي به محصولات، فن‌آوري و ماشين‌آلات كشاورزي اروپايي و آمريكايي.
 يکشنبه 26 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[مشاهده در: www.donya-e-eqtesad.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 190]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن