واضح آرشیو وب فارسی:آفرينش: سخنگوي جمعيت آبادگران جوان : مجلس هشتم، مستقل تر از دوره هفتم است
سخنگوي جمعيت آبادگران جوان گفت: مجلس هشتم، مجلس معقــــــــول و مستقلي است و ميطلبـــــــــد كه دولت و مجلس بـا يكديگر همكاري مستقيم و شفافتري داشته باشند و در حقيقت كارها را با يك هماهنگي مناسب طبق قانون پيش ببرند. حسن بيادي در گفتگو با ايسنا با بيان اينكه " رابطه مجلس هشتم و دولت نهم رابطه شفافتر و هماهنگتري خواهد بود" افزود: ماهيت مجلس هشتم مستقلتر از مجلس هفتم است. وي ادامه داد: مردم با انتخاب نمايندگان جديد در واقع زمينهساز اين امر شدند كه افراد متفاوتي از مجلس هفتم به مجلس هشتم راه پيدا كنند. به عبارت ديگر، اگر در مجلس هفتم تفكر حاكم در مجلس نسبت به مجلس ششم تغيير پيدا كرد و اصولگرايان حاكم شدند، ما در مجلس هشتم شاهد تغيير تفكرنبوديم بلكه شاهد تغيير افراد بوديم. وي معتقد است: شايد مردم نواقصي در برخي مديريتها ميديدند و انتظار داشتند كه اين نواقص برطرف شود و يكي از راهكارهاي برطرف شدن اين نواقص را تغيير در مجلس از جمله هيئت رئيسه آن ميدانستند. به همين دليل نمايندگان مجلس هشتم كه نمايندگان تفكر مردم هستند چنين تصميمي را گرفتند و آقاي لاريجاني را به عنوان رئيس مجلس هشتم انتخاب كردند. البته در كنار آن ضرورت دارد از زحمات و خدمات آقاي حداد عادل و همكارانش در هيئت رئيسه مجلس هفتم به جد تشكر كرد. سخنگوي جمعيت آبادگران جوان همچنين در مورد تاثير مشكلات اقتصادي همچون گراني و تورم بر آراي مردم در انتخابات رياست جمهوري آتي گفت: اگر مسئولان نتوانند بحث گراني و مسكن را حل كنند، مطمئنا تاثير منفي بر آراي عمومي در جريان انتخابات به خصوص بر راي اصولگرايان خواهد داشت، يعني اين امر باعث ميشود كه آراي اصولگرايان كاهش پيدا كند، مگر اينكه اتفـــــــــاق ويـــــــــژهاي رخ دهد. من اعتقــــــــاد ندارم كه يك شبه ميشود مشكلات را حل كرد و چنين انتظاري نيز وجود ندارد، بلكه انتظار داريم كه يك شبه اين مشكلات شديدتر نشده و كارها خرابتر نشود. وي با اشاره به تركيب مجلس و مسئله گراني و تورم ابراز عقيده كرد: اين احتمال وجود دارد كه ما در آينده شاهد تغييرات جدي در مديريت اجرايي كشور باشيم.
فضاي اقتصادي كشور، از طراوت انتخابات ميكاهد
عضو فراكسيــــــــــون وفاق و كــــــــــارآمدي در دوره هفتم مجلس شوراي اســـــــــلامي گفت: وجود فضــــــــــاي اقتصادي نامناسب ميتواند شور و نشاط مردم را براي مشاركت در انتخابات رياست جمهوري پايين بياورد. علي دانشمنفرد در گفتگو با ايسنا با اشاره به تاثير انتخاب نمايندگان و هيئت رئيسه مجلس شـــــــــــــوراي اســـلامي در انتخـــــــــابات رياست جمهوري آينده اظهار كرد: كساني را كه نمايندگان مجلس به موكلين خودشان معرفي كنند، از سوي مردم با درصد زيادي مورد استقبال قرار خواهند گرفت. وي همچنين درباره ميزان تاثيرگذاري فضاي اقتصادي كشور بر انتخابات رياست جمهوري گفت: فضاي اقتصادي كشور در حال حاضر فضاي مناسبي نيست و وجود چنين فضايي ميتواند مقداري از طراوت، پويايي و شوري كه بايد در انتخابات وجود داشته باشد بكاهد. وي همچنين تاكيد كرد: وجود اختلافات ميان اصولگرايان باعث تجزيه آنها و در نتيجه كم شدن آرايشان خواهد شد، در نتيجه اصولگرايان بايد در به توافق رسيدن بر سر كانديداي واحد در انتخابات رياست جمهوري تلاش كنند. اين نماينده سابق مجلس در ادامه با بيان اينكه " نوع رقابت و كانديداهاي موجود در عرصه انتخابات رياست جمهوري نيز ميتواند انگيزه مردم را براي شركت در اين عرصه بالا ببرد" تصريح كرد: ورود كانديداها از طيفهاي مختلف و عدم كثرت ردصلاحيتها ميتواند عاملي موثر در جهت ايجاد نشاط و به صحنه آمدن همه اقشار جامعه باشد. افرادي هم كه به عنوان كانديدا وارد اين عرصه ميشوند، بايد برنامه داشته باشند و تنها به طرح شعارهاي انحرافي بسنده نكنند.
مردم به كسي راي مي دهند كه طرح براي برون رفت از مشكلات داشته باشد
حبيبالله عســــكراولادي با تــــــــاكيد بــــر اينــــــكه گفتمان امــــــروز انقلاب با تــــــــوجه به فرمــــايشات مقام معظم رهبري، است خاطرنشان كرد: مردم ما به پيشرفت كشور، اجراي عدالت و رفع تبعيض فكر ميكنند و بارها در راي خود اين پيام را به نخبگان دادهاند كه در اين فضا فكر كنند و پاسخگوي مطالبات مردم و رهبري باشند. وي افزود: ما اكنون در فضايي زندگي ميكنيم كه در حوزه سياست، فرهنگ و اقتصاد، تهديداتي را شاهديم كه بايد اين تهديدات را به فرصت تبديل كنيم. دبير كل جبهه پيروان خط امام و رهبري در گفتگو با ايسنا، همچنين درباره ضرورت وجود يك مدل رقابتي سياسي در عرصه انتخابات، گفت: مدل رقابت سياسي طي سه دهه انقلاب، صورتبنديهاي گوناگوني داشته است. در اين زمان رويكرد مردم به اصولگرايان يك صورت متفاوت از رقابت گرفته كه بايد به آن عنايت ويژه داشت، مردم به سياستمداراني روي خواهند آورد كه حرف براي گفتن و طرح براي برونرفت از بحرانها داشته باشند؛ لذا از ميان احــــزاب، گروههـــــا و شخصيتهـــــا هركس كه اين ويژگيها را داشته باشد به او رجــــــوع ميكنند وبه جناحبنديهــــــــاي مرســـــــوم هم تـــوجه ندارند؛ اصولگرايان اصلاحطلب يا اصلاحطلبان اصولگرا مورد توجه مردم هستند.
شهربانو اماني : اصلاحطلبان، استراتژي جديدي براي انتخابات طراحي كنند
عضو مجمع نمايندگان ادوار مجلس گفت: به نظر ميرسد رقباي جدي از دايره اصولگرايي براي رئيس دولت وجود دارد و اصولگريان، كانديداهاي توانمند و منتقد را حمايت خواهند كرد كه در اين صورت رقابت درون گروهي آنها سختتر از انتخابات گذشته خواهد بود. شهربانو اماني در گفتگو با ايسنا با بيان اينكه " مسائل داخلي و بينالمللي، توامان در انتخابات تاثيرگذارند" اظهار كرد: پاسخگويي به شعارهاي معيشتي در انتخابات تاثيرگذار خواهد بود و شايد اگر مردم پاسخ نگيرند، در انتخابات مشاركت حداقلي داشته باشند كه در اين صورت كساني كه امكانات اقتصادي و قدرت مانور سياسي دارند ميتوانند به نفع خود، جريان را به پيش ببرند. وي با بيان اينكه " اصولگرايان بر اين باورند كه اصلاحطلبان از دايره خارج شدهاند و انتخابات آينده هم از آن خودشان خواهد بود" ادامه داد: البته ممكن است بتوانند به انتخاب واحدي برسند، اما اصلاحطلبان هم با نيمنگاهي به رفتار انتخابات گذشته، استفاده از تجارب قبلي، تقويت حاميان جبهه خود در افكار عمومي و با عنايت به اينكه در قدرت هيچ سهمي ندارند بايد برنامهاي قابل ارزيابي و اندازهگيري تدوين كنند و با پاسخگويي به نقدهاي مردم، استراتژي جديدي طراحي كنند كه انتخابات رياست جمهوري را با آن به پيش ببرند. وي خاطرنشان كرد: اصلاحطلبان ابتدا بايد ملاكها و معيارهاي خود را در جريان سياسي معرفي كنند و بعد روي مصاديق بيايند و نهايتا با توجه به افكار عمومي تصميم بگيرند. مسئلهاي كه بايد مورد توجه قرار بگيرد اين است كه موانعي براي اصلاحطلبان هست كه براي اصولگرايان وجود ندارد. اين عضو مجمع نمايندگان ادوار با بيان اينكه " با توجه به جديد بودن دو سوم نمايندگان مجلس، پيشبيني تغيير تركيب هيئت رئيسه وجود داشت" در عين حال اين تغييرات را فينفسه در انتخابات آتي تاثيرگذار ندانست.
شنبه 25 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفرينش]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 420]