واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: استاندار خوزستان: * احتكار ماهيت اقتصادي ندارد * دشمن درصدد ناامن كردن فضاي رواني كشور است
خبرگزاري دانشجويان ايران - اهواز
سرويس: اقتصاد و بازرگاني
استاندار خوزستان گفت: پيش از اين استان از نظر دريافت اعتبارات در رده پنجم كشور قرار داشت درحاليكه پس از آغاز كار دولت نهم به رده نخست كشور ارتقاء يافته است.
به گزارش خبرگزاري داشنجويان ايران (ايسنا) - منطقه خوزستان - سيد جعفر حجازي در نشست با فرمانداران ميزان اعتبار اختصاص يافته به استان در سال جاري را بيش از يك هزار و پانصد ميليارد تومان عنوان و خاطرنشان كرد: اعتبارات خوبي براي استان در نظر گرفته شده است. بايد از اين فرصت استفاده كرده و از همه ظرفيتها به نحو مطلوب استفاده كنيم.
استاندار خوزستان با اشاره به برگزاري ستاد راهبردي توسعه استان خوزستان در تهران، بيان كرد: براي اجراي طرحهاي ملي و استاني مصوباتي اتخاذ شده كه قرار است بزودي به استان اعلام شود.
وي ادامه داد: از جمله اين تصميمات ميتوان به تخصيص اعتبارات 150 ميليارد توماني از بخش نفت، 55 ميليارد تومان از ماده 10، 75 ميليارد تومان جهت اصلاح توسعه شبكه برق ، 50 ميليارد تومان براي اشتغال، 15 ميليارد تومان براي راه روستايي و 3 ميلياردتومان براي ايجاد شبكههاي صنعتي اشاره كرد.
حجازي خاطرنشان كرد: براي فاينانس كردن خط انتقال آب شهرستانهاي اهواز، دشت آزادگان، آبادان و خرمشهر با 600 ميليارد تومان سرمايهگذاري و اجراي خط انتقال آب خيرآباد و ابولعباس نيز تصميمات خوبي گرفته شده است.
وي ادامه داد: در زمينه اجراي طرح مسكن مهر در سال گذشته در رتبه 30 كشور بوديم. از شهريور سال گذشته تاكنون به از نظر تعداد مسكن واگذار شده به رتبه 7 كشور ارتقاء يافتهايم. همچنين 68 هزار تعاوني تشكيل شده و پروندهها جهت دريافت تسهيلات به بانكها رفتهاند.
استاندار خوزستان با اشاره به وضعيت نابرابري بيمارستانها در خودگرداني و كيفيت پايين خدمات درماني، تصريح كرد: اين وضعيت موجب بروز مشكلاتي شده است. از فرمانداران خواستاريم با توجه به وجود خشكسالي و احتمال افزايش بيماري، بيمارستانها را تحت نظر بگيرند و براي رفع مشكلات مردم اقدام كنند.
حجازي تاكيد كرد: تاكنون خشكسالي كنترل شده است. پيشبيني كرده بوديم به دليل وجود مشتركين جديد، 16 تا 17 درصد افزايش مصرف داشته باشيم كه خوشبختانه اين ميزان به 5/2 درصد كاهش يافته و حدود 14 درصد صرفه جويي داشته ايم. هرچند در اوايل كار هستيم و بحران ما در تير و مردادماه اتفاق خواهد افتاد.
استاندار خوزستان احتكار بعضي از اقلام همچون چاي و يا پودر لباسشويي را اقدامي در جهت ايجاد يك جنگ رواني دانست و گفت: اين حركت ماهيت اقتصادي ندارد. دشمن درصدد نا امن كردن فضاي رواني كشور است كه تاكنون نيز ناموفق بودهاند و مردم با تعادلبخشي و پرداخت يارانه تبعات كمتري ديدهاند.
حجازي موضوع گراني را ناشي از سقوط دلار، افزايش قيمت نفت، گران شدن كالا در سطح بين المللي، خشكسالي گسترده، حوادث اقليمي، سرما زدگي محصولات در زمستان دانست و از فرمانداران خواست تا با هماهنگي دستگاه قضايي به شدت با احتكار كنندگان و گرانفروشان برخورد و بازار و اصناف را كنترل نمايند.
وي افزود: پيمانكاران غيربومي حق ندارند شماره حساب خارج از استان ارائه دهند و بايد جهت بالا رفتن گردش مالي بانكها نسبت به افتتاح حساب در استان اقدام نمايند.
استاندار خوزستان در اين جلسه از اصلاح نظام اداري كشور همچون كاهش معاونتهاي رياست جمهوري و تفويض همه اختيارات به استانها طي 2 سال با دستور رييس جمهور خبر داد و تصريح كرد: دولت درصد نظام مند كردن امور براساس اولويتهاست. اصلاح نظام بهره وري، نظام يارانه هوشمند، نظام مالياتي، نظام گمركي، نظام بانكي و نظام توزيع خدمات و كالا از جمله اين اقدامات خواهد بود.
انتهاي پيام
شنبه 25 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 246]