واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: رئيس دانشگاه سمنان خبر داد: ارائه تسهيلات ويژه به دانشجويان رتبه زير 1000 كشوري در دانشگاه سمنان
رئيس دانشگاه سمنان گفت: دانشجويان با رتبه زير 1000 كشوري كه دانشگاه سمنان را براي تحصيل انتخاب كنند از خدمات و تسهيلات ويژه اي برخوردار خواهند شد.
به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر علي خيرالدين در نشست خبري كه پيش از ظهر امروز در سالن اجتماعات ساختمان وزارت علوم برپا شد، در سخناني اظهار داشت: استان سمنان به عنوان اولين استان از نظر ظرفيت دانشجويي با تعداد 65 هزار دانشجو در سطح كشور مطرح است؛ به گونه اي كه با توجه به جمعيت استان، ظرفيت پذيرش دانشجو در اين استان سه برابر متوسط كشوري است.
وي با اشاره به وجود 30 واحد آموزش عالي در استان سمنان گفت: طرح اوليه دانشگاه سمنان در سال 53 به عنوان واحد آموزش عالي مطرح شد و در سال 72 به دانشگاه ارتقا يافت و در حال حاضر اين دانشگاه داراي 10 دانشكده است.
دكتر خيرالدين خاطرنشان كرد: دانشكده هاي كويرشناسي و گردشگري براي نخستين بار در ايران در دانشگاه سمنان راه اندازي شده است.
وي در ادامه به امكانات ويژه اين دانشگاه اشاره و تصريح كرد: وجود چهار گروه پژوهشي نمك، گچ، رشد بلور و فناوري هاي پيشرفته ساختمان و دو پارك علم و فناوري به عنوان تنها استان پس از استان تهران از جمله امكانات ويژه دانشگاه سمنان محسوب مي شود و به همين دليل دانشگاه سمنان تبديل شدن به دانشگاه پژوهش محور و كارآفرين را با توجه به ظرفيت هاي موجود در استان مدنظر قرار داده است.
رئيس دانشگاه سمنان با بيان اينكه دانشگاه سمنان داراي 7540 دانشجو است، افزود: با پذيرش بيش از 8000 دانشجو در مهرماه امسال در 43 رشته گرايش كارشناسي، 41 رشته گرايش كارشناسي ارشد، دو رشته گرايش كارداني و 18 رشته گرايش دكتري، در مجموع دانشجويان دانشگاه سمنان در 104 رشته گرايش به تحصيل مي پردازند.
وي رشد 90 درصدي پذيرش دانشجو در 18 رشته كارشناسي ارشد را از برنامه هاي مهرماه امسال اين دانشگاه عنوان كرد.
دكتر خيرالدين با اشاره به فارغ التحصيل شدن 850 دانشجو در هر سال و پذيرش 35 درصد دانشجويان اين دانشگاه در مقطع كارشناسي ارشد اظهار داشت: تسهيلات دانشگاه سمنان براي دانشجويان داراي رتبه زير 1000 كشوري شامل استفاده رايگان از خدماتي همچون خوابگاه دانشجويي در طول تحصيل، سلف سرويس، خدمات رايانه اي و اينترنتي، انتشارات دانشگاه و برخورداري از تسهيلات دفتر حمايت از استعدادهاي درخشان است.
وي ارائه 35 مقاله ISI و 147 مقاله داخلي و اعزام 40 تن از استادان به كشورهاي خارجي را از ديگر فعاليت هاي دانشگاه در سال 86 عنوان كرد و افزود: حدود 12 درصد از بودجه جاري دانشگاه به پژوهش و تحقيق اختصاص دارد؛ كه اعطاي بودجه ويژه پژوهشي به استادان براي گذراندن فرصت هاي مطالعاتي و تحقيقاتي در كشورهاي خارجي از جمله اين حمايت ها است.
رئيس دانشگاه سمنان خاطرنشان كرد: عضويت در شبكه هاي نانوي كشور، وجود آزمايشگاه هاي تخصصي و چهار مقاله علمي در موضوعات علوم انساني، مدل سازي در مهندسي، علوم پايه و روانشناسي، كسب رتبه چهارم در مسابقات ربوكاپ آلمان و مقام دوم جشنواره جوان خوارزمي در سال 86 از ديگر افتخارات دانشگاه سمنان محسوب مي شود.
وي با اشاره به 60 هزار مترمربع فضاي در حال ساخت و يا در حال مطالعه براي اجراي 23 پروژه بزرگ علمي، فناوري، رفاهي و دانشجويي در دانشگاه سمنان گفت: اين دانشگاه داراي 12 خوابگاه دانشجويي با تحت پوشش قرار دادن 2404 دانشجوي پسر و دختر است؛ كه به منظور افزايش فضاهاي خوابگاهي، سه خوابگاه جديد نيز در حال احداث است.
دكتر خيرالدين در خصوص همكاري هاي بين المللي با ساير دانشگاه هاي جهان اظهار داشت: ارتباطات بين المللي دانشگاه سمنان با دانشگاه هاي كوئيزلند جنوبي استراليا، لولئاي سوئد، آپلاي سوئد، كوسك روسيه، فنلاند و دو دانشگاه در سوريه براي گسترش ادبيات فارسي و عربي از جمله اين همكاري ها است؛ كه اخيراً نيز قراردادهاي همكاري بين دانشگاه سمنان و دانشگاه هاي ليورسايد كاليفرينا و نوادا براي به كارگيري استادان ايراني منعقد شده است./انتهاي پيام/
شنبه 25 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 284]