واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: وزير نيرو : صدور مجوز براي توليد آب هاي معدني هيچ محدوديتي ندارد
تهران-خبرگزاري ايسكانيوز:وزير نيرو اعلام كرد: چندسالي است كه توليد آب هاي معدني شروع شده كه با جديت دنبال مي شود و وزارت نيرو در دادن مجوز به كارخا نجات توليد اين محصول هيچ محدوديتي نداريم.
به گزارش روز شنبه خبرنگار گروه اقتصادي باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران " ايسكانيوز" پرويز فتاح در نشست خبري امروز در خصوص جداسازي آب شرب از غير شرب گفت: از ابتداي امر رويكرد كشور مبني بر جداسازي نبوده است و هزينه هاي زيادي صرف شده تا شبكه آب قابل شرب داشته باشيم.
وي افزود : با توجه به اينكه در كشورهاي ديگر اين رويكرد از ابتدا لحاظ شده وآب رساني به صورت دوشبكه اي صورت مي گيرد ، هزينه اضافه در بر ندارد.
فتاح اذعان داشت : جداسازي شبكه آب در حال حاضر هزينه هاي گزافي را در برخواهد داشت كه در وسع مالي كشور نيست ، اگر هم چنين بودجه اي موجود بود با صرف بارسازي شبكه هاي موجود مي شد.
وي با اشاره به اينكه هر نوع اختلال در شبكه آب شرب با عث نارضايتي مصرف كننده مي شود اعلام كرد:براي افزايش كيفيت آب شرب مصرفي توليد آب هاي معدني در دستور كار قرار گرفت كه چندي است شروع شده و با جديت دنبال مي شود.
وزير نيرو با اعلام اينكه در دادن مجوز به كارخانه هاي توليد آب معدني هيچ محدوديتي نداريم اظهار كرد: البته نظارت بر كيفيت آب هاي معدني توليد شده با سختگيري كامل دنبال شده و با كوچكترين شكايت كارخانه مذكور بسته خواهد شد.
اين مقام مسئول با اشاره به فراگير شدن مصرف آب هاي معدني گفت : توليد و توزيع فراگير اين آب ها عالاوه بر اينكه سلامت عمومي را بالا برده باعث جداسازي خود به خودي آب شرب از غير شرب نيز شده است.
وي رويكرد ديگر در اين جداسازي را استفاده از آب شيرين كن ها اعلام كرد و توضيح داد: اين اقدام از شهر قم شروع شده و سعي بر آن است كه در كل كشور صورت پذيرد.
فتاح ادامه داد: با اين اقدام عملا آب شرب از آب بهداشتي جداشده و آب مطمئن با قيمت ارزان تري در اختيار عموم قرار مي گيرد.
وي اذعان داشت : نصب آب شيرين كن ها در ساوه ، آبادان ، خرمشهر ، بندر عباس، بندر لنگه و قشم نيز در حال اجراست و به زودي به بهره برداري خواهد رسيد.
وزيرنيرو تصريح كرد: دو دستگاه آب شيرين كن 10 هزار مگاواتي ، يكي در خرمشهر و يكي در آبادان ، هر كدام با ظرفيت 20 هزار مترمكعب نصب شده و با دو ماه آينده به بهره برداري مي رسد.
وي با ذكر اينكه دولت اجازه دخالت درنصب اين دستگاه ها را به وزارتخانه نداده است اذعان داشت: اين ايستگاه هاي كارتي بوده و توسط بخش خصوصي نصب مي شود و با قيمتي منطقي به فروش خواهد رسيد.
فتاح با بيان اينكه اين رويكرد از سال 86 وارد قانون بودجه شده است گفت: بخش غير دولتي مي تواند با استفاده از وام دولتي و بنگاه هاي زود بازده در بخش فعاليت كرده و خريد از آنها تضمين مي شود.
وي تاكيد كرد: اين آب بدون يارانه دولت و با قيمت هفت ريال به فروش مي رسد و قيمت تمام شده آن 11 ريال است.
فتاح با ذكر اينكه هر متر مكعب اين آب ها 700 تومان است افزود: آب لوله كشي در قم 80 تومان است كه هزينه تمام شده آن سه برابر است، در نتيجه خريد اين آب علاوه بر تضمين بهداشت ارزانتر نيز خواهد بود./144/125
شنبه 25 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 516]