واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: وزير رفاه و تامين اجتماعي: بهترين خدمتي كه امروز در اختيارمردم قرار ميگيرداورژانس اجتماعي است
به گزارش روز شنبه خبرنگار ايرنا، وزير رفاه و تامين اجتماعي در جمع خبرنگاران افزود: بسياري از آسيبهاي اجتماعي حاصل فن آوري،تكنولوژي و ارتباطات جديد است و بومي نيست، اما چون آسيب ايجاد شده بايد به فكر رفع مشكل مردم باشيم.
مصري وضعيت موجود اورژانس اجتماعي كشور را كاملا ابتكاري خواند و افزود:
همكاران به دنبال ثبت جهاني اين طرح هستند و اين طرح صرفا براي رسيدگي به مشكلات اجتماعي مردم است.
وي رسيدگي و درمان مشكلات اجتماعي مردم را در لحظات اوليه بسيار موثر دانست و افزود:
اگر در همان لحظه و در همان مكان توسط كارشناسان و روانشناسان به كمك كسي كه گرفتار عواطف و احساسات شده برسيم، ميتوانيم فرد را از احساسات خود خارج و به محيط عقلاني بازگردانيم.
مصري با بيان اين مطلب كه در آمبولانسهاي اورژانس اجتماعي كار درماني انجام نميگيرد، اظهار داشت: در اين آمبولانسها بيشتر كارهاي روانشناسي و مددكاري اجتماعي صورت ميگيرد و كار درماني انجام نميگيرد، ولي با هماهنگيهاي صورت گرفته با اورژانس سلامت و نيروي انتظامي اميدواريم اين طرح باعث كاهش آسيبها و خصوصا امر پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي در كشور باشد.
وي درباره الويت بكارگيري اين اورژانس در كشور گفت: در بسياري از شهرهاي كوچك كه سبك زندگي سنتي صورت ميگيرد، اين مشكلات آنچنان حاد نيست و ما در مرحله اول در شهرهاي بزرگ و مراكز استانها كه پذيراي بيشترين كودكان و دختران فراري هستند، اين طرح را انجام داديم.
وي در پاسخ به اين انتقاد كه در شهرهاي كوچك ما شاهد خودكشي و خودسوزي دختران هستيم گفت: خودكشي و خودسوزي دختران را فقط در يك منطقه از كشور داشتيم كه طبق آمار جديد به شدت رو به كاهش است و علاوه بر اين مداخله اورژانس اجتماعي در آسيبهاي منطقهاي اثر گذار نيست و اين امور احتياج به تشكيل يك گروه كارشناسي خاص را دارد.
وي گسست اوليه فرد از دامن خانواده را داراي عمق كمتري دانست و افزود: از طريق اورژانس اجتماعي و با مشاوره مددكاران و مشاوران اجتماعي سعي خواهد شد فرد به دامن خانواده بازگردد و اگر در لحظه اول ورود دختران فراري به شهرهاي بزرگ به آنها رسيدگي شود، گسست دوم شكل نخواهد گرفت.
وي تعداد آمبولانسهاي موجود اورژانس اجتماعي را ۵۰دستگاه اعلام كرد و افزود: ۱۲دستگاه آمبولانس در استان تهران بكارگيري شده و در صدد هستيم بتدريج ۱۰۰دستگاه ديگر به اين ناوگان اضافه كنيم.
وي همچنين در مورد طرح افزايش حقوق بازنشستگان گفت: دولت لايحه مديريت خدمات كشوري را در مورد بازنشستهها تصويب كرده و حدود سه هزار ميليارد تومان بار مالي دارد كه يك مقدار از آن در بودجه قابل تامين است و قانون گذار دولت را مكلف كرده مابقي آن را به صورت واگذاري سهام شركتها به بازنشستگان پرداخت نمايد.
وي در مورد اين سئوال كه مشكل عدم دخالت مددكاران و مشاوران اجتماعي در اورژانس اجتماعي را چگونه حل كرده ايد، گفت: توافق نامهاي بين دستگاه قضايي و سازمان بهزيستي انجام شده و بتدريج كه احساس نياز كنيم به تدوين قوانين و آيين نامهها اقدام خواهيم كرد و با قواي مختلف بويژه مجلس شوراي اسلامي اين طرح را مطرح و رفع مشكل ميكنيم.
وي با بيان اين مطلب كه قصد دخالت در امور مردم را نداريم، افزود: در اين طرح نميخواهيم كسي را تاديب يا به زندان ببريم، بلكه ميخواهيم با همكاري و نوعي مشاركت خانوادگي مشكل بوجود آمده را از طريق متخصصين حل بكنيم و اميدواريم مردم خودشان متقاضي كمك مددكاران باشند.
وي در مورد مطالبات بازنشستگان پيش از سال ۷۹گفت: اين مطالبات به عنوان پاداش پايان خدمت فرد بازنشسته است كه به تدبير آقاي احمدي نژاد همه بازنشستگان قبل از سال ۷۹كه ۳۰سال خدمت كردهاند و كمتر از ۳۰روز در سال پاداش دريافت كردهاند را شامل ميشود.
وي هزينه اين طرح را هزار ميليارد تومان ذكر كرد و افزود: از طريق واگذاري سهام شركتها مطالبات قابل پرداخت خواهد بود.
شنبه 25 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 247]