تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه نيت فاسد شود، بلا و گرفتارى پيش مى آيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812794545




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نماينده زاهدان درگفت‌وگو با ايسنا: نمايندگان به آن چه به مصلحت نظام و مردم است، راي دهند


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: نماينده زاهدان درگفت‌وگو با ايسنا: نمايندگان به آن چه به مصلحت نظام و مردم است، راي دهند


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: مجلس

نماينده‌ي مردم زاهدان در مجلس شوراي اسلامي، تصريح كرد: نظارت مجلس اگر به معناي مچ‌گيري يا تضعيف قواي ديگر باشد نه به مصلحت نظام است نه به مصلحت مردم و در اين رابطه وقت مجلس، دولت و قوه قضاييه نيز گرفته مي‌شود.

دكتر حسينعلي شهرياري در گفت‌وگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ارزيابي از تاكيد مقام معظم رهبري در ديدار با نمايندگان مجلس مبني بر تصويب قوانين كارشناسانه جامع، ماندگار و حل كننده مشكلات مردم، گفت: مانع‌ جدي بر سر راه اين كار وجود ندارد.

وي افزود: تنها بايد هماهنگي و تفاهمي بين دولت و مجلس به معناي واقعي‌اش به وجود آيد كه هم كارشناسان دولت و هم كارشناسان مجلس و مركز پژوهش‌ها، دانشگاهيان و نخبگان جامعه، وقتي قرار است قانون جامع و ماندگاري تصويب شود، از قبل در روزنامه‌ها و از طريق صدا و سيما و اينترنت به اطلاع همه برسانند و جلسات مشترك كارشناسي در اين راستا بگذارند. حتي اگر ضرورت دارد سميناري برگزار شود تا كار پخته شده و در مجلس بعد از بحث و بررسي به تصويب برسد.

به گفته‌ي وي در برخي مواقع به نظر مي‌رسد كه اختلاف سليقه‌هايي كه بين كارشناسان دولت و مجلس وجود دارد، بعضا مانع مي‌شود كه قوانين به موقع تصويب شود و يا قانوني كه به تصويب مي‌رسد جامعيت كامل را داشته باشد.

نماينده‌ي مردم زاهدان در مجلس هشتم، اظهار اميدواري كرد كه در مجلس هشتم با توجه به تاكيدات مقام معظم رهبري به مجلس هشتم در رابطه با هماهنگ بودن با دولت، هماهنگي خوبي با دولت وجود داشته باشد.

وي افزود: البته نمايندگان نيز اين انتظار را دارند كه دولت هماهنگي لازم را داشته باشد و برخي قوانين جامع را قبل از آن كه به مجلس ارايه كند، نقطه نظرات كارشناسان مجلس و مركز پژوهش‌ها و خبرگان را در اين رابطه جويا شود و بعد لايحه آن را بفرستد تا در مجلس دچار چالش نشود.

وي ادامه داد: بالاخره نمايندگان نيز با توجه به سوگندي كه خورده‌اند، يقينا سعي مي‌كنند به سوگندي كه خورده‌اند وفادار باشند و اگر احساس كنند قانوني ممكن است منافع نظام و مردم را حفظ نكند به آن راي نخواهد داد و اين شروع چالش‌ها بين دولت و مجلس خواهد بود. در حالي كه اگر از قبل هماهنگي‌هاي لازم صورت گيرد اين اتفاق كمتر رخ خواهد داد.

شهرياري همچنين در ارزيابي از تاكيد مقام معظم رهبري بر امر نظارت مجلس نيز، گفت: به نظر مي‌رسد تاكيد ايشان بر اين است كه تسويه حساب‌هاي شخصي در كار نباشد، يعني اگر نماينده‌اي با وزارتخانه يا گروهي در قواي ديگر مشكل دارد، درصدد نباشد مثلا در قالب تحقيق و تفحص، به مچ‌گيري بپردازد.

وي در ارزيابي از تاكيد رهبر معظم انقلاب بر حفظ استقلال نمايندگان در تصميم‌گيري‌ها و تعامل با ساير قوا، گفت: معني استقلال اين است كه مسايل جناحي ، گروهي و چانه‌زني‌ها يا مسايل ديگر در تصميم‌گيري‌ها دخيل نباشد. در واقع نمايندگان در آن چه به مصلحت نظام و مردم است - به دور از هر گرايش و مسائلي كه به نوعي به هواي نفس وابسته است- راي دهند.

وي در پايان تصريح كرد: اگر اين مساله مورد توجه باشد، رايي كه نمايندگان مي‌دهند راي مستقلي خواهد بود ولو اينكه فرد در رايي كه مي‌دهد اشتباه هم كرده باشد در پيشگاه خدا محاكمه نخواهد شد ولي اگر راي وي بر اساس منافع جناحي و تسويه حساب‌هاي شخصي باشد اگر هم در اين دنيا كسي نباشد او را مواخذه كند، يقينا در آخرت در پيشگاه خدا مواخذه خواهد شد.

انتهاي پيام
 شنبه 25 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 161]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن