واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مديرعامل شركت توزيع برق كرمانشاه: مردم مشكلات ناشي از كاهش بارش و توليد برق كشور را درك كنند متاسفانه در ايران از انرژي الكتريكي به نحو مناسبي استفاده نميشود
خبرگزاري دانشجويان ايران - كرمانشاه
سرويس: شهرستانها
مدير عامل شركت توزيع برق استان كرمانشاه با اشاره به مشكلات ناشي از كاهش ميزان بارش و محدوديت هاي منابع آبي تاثيرگذار در توليد برق كشور، خواستار درك اين موضوع از سوي مردم شد و گفت: موضوع كاهش توليد برق در كشور يك موضوع جدياست و بايد همه ما در اين راستا مسئولانه عمل كنيم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه كرمانشاه، مهندس محمدرضاصفري كه در جلسه شوراي اداري سخن مي گفت، با اشاره به توليد برق كشور از نيروگاه هاي برق آبي به دليل كاهش ميزان بارش و محدوديت هاي ذخيره آب اظهارداشت: بر اساس برنامه ريزيهاي انجام گرفته قرار بود كه 15 درصد از برق مصرفي كشور در سالجاري از طريق نيروگاه هاي برق آبي تامين شود كه مشكلات ناشي از كاهش نزولات جوي باعث عدم تحقق اين مسئله و ايجاد مشكلاتي در اين بخش شد.
وي با ارائه گزارشي در خصوص كاهش ميزان بارندگي و تاثير آن در سدهاي اصلي كشور در استان خوزستان گفت: در سدهاي شهيد عباس پور، كارون سه، كرخه، دز و مارون در استان خوزستان شاهد كاهش چشمگير آبهاي پشت سد هستيم كه به طور حتم اين كمبود باعث عدم تحقق برنامه ريزيهاي انجام گرفته در اين بخش خواهد شد.
وي حجم كاهش توليد انرژي از اين بخش نسبت به سال قبل را 75 درصد اعلام و خاطر نشان ساخت: اين رقم تنها مربوط به كاهش توليد در نيروگاه هاي برق آبي استان خوزستان است و در اين زمينه همچنين با كاهش توليد در نيروگاه هاي حرارتي نيز به طور حتم مواجه خواهيم بود چرا كه آبهاي زيرزميني كفايت لازم براي اين بخش نيز ندارد.
او با بيان اينكه در حال حاضر ميزان مصرف برق كشور بيش از توليد آن است اظهار داشت: متاسفانه در ايران از انرژي الكتريكي به نحو مناسبي استفاده نمي شود و متوسط مصرف برق در كشور ما از بسياري از كشورهاي ديگر بيشتر است.
وي به اقدامات وزارت نيرو و تلاش گران صنعت برق كشور در راستاي رفع قسمتي از مشكلات موجود اشاره و تصريح كرد: عليرغم كارهاي در حال انجام، اصلي ترين وظيفه را در اين زمينه مردم به عهده دارند و بايد با مديريت مصرف در اين زمينه نقش آفريني كنند.
صفري با اشاره به قطعي برق در مقطع فعلي و با تاكيد بر اينكه اگر خاموشي ها به موقع اعمال نگردد كشور با بحران خاموشي مواجه خواهد شد، اظهار داشت: كمبود توليد برق در نيمه اول خرداد ماه سال جاري 1500 مگاوات بوده است كه اين رقم در نيمه دوم خرداد به 1900مگاوات رسيده و پيش بيني مي شود كه در اوج تابستان به 3700مگاوات برسد و عدم مديريت در اين زمينه مي تواند خسارات زيادي را به كشور برساند.
مدير عامل شركت توزيع برق استان با اشاره به ابلاغيه اين شركت به كليه دستگاه هاي اجرايي اظهارداشت: اگر ما در استان كرمانشاه 10 درصد كاهش مصرف داشتيم ازسهميه خاموشي كشور خارج مي شديم اما متاسفانه اين امر محقق نشده است .
صفري افزايش ظرفيت نيروگاه هاي كشور با تاكيد بر توسعه نيروگاه هاي هسته اي و واقعي شدن تعرفه هاي فروش و انشعاب را از مهمترين راهكارهاي برو رفت از وضع موجود در اين زمينه دانست.
وي در پايان با تاكيد بر اينكه مشكل كمبود برق يك مشكل ملي است عبور از اين مقطع را نيازمند يك همت ملي دانست.
انتهاي پيام
شنبه 25 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 228]