واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: تيرماه؛ تشديد برخورد با متخلفان رانندگي
پيشگيري- همشهري آنلاين:
فرمانده پليسراه كشور از تشديد برخورد با متجاوزان به خطوط عبوري مقابل خبر داد.
سرهنگ عليرضا اسماعيلي، فرمانده پليس راه كشور جمعه (24 خرداد) با اعلام اين خبر به ايسنا، گفت: اين دسته از متخلفان ضمن احضار و توقيف گواهينامه و خودرو به دليل اخلال در نظم عمومي به دادگاه معرفي ميشوند.
سرهنگ اسماعيلي به وجود 180 كيلومتر راه اصلي، فرعي و روستايي در كشور اشاره كرد و افزود: از اين رقم حدود 100 هزار كيلومتر راه روستايي و 80 هزار كيلومتر راه اصلي و فرعي است.
وي با اشاره به انسداد مقطعي برخي محورهاي شمالي در تعطيلات اخير گفت: يكي از دلايل اصلي انسداد راهها، رانندگان متخلفي هستند كه با انحراف به چپ و تجاوز به خط عبوري مقابل موجب ايجاد گره ترافيكي، اختلال در راه و مسدود شدن محورها ميشوند و ساير رانندگان قانونپذير مجبورند ساعتها در ترافيك مسير بمانند.
فرمانده پليسراه كشور افزود: اين وضعيت در محورهاي شمالي مانند هراز، چالوس و فيروزكوه كه جادههايي دو بانده و تنگ هستند به مراتب موجب بروز ترافيكهاي طولاني ميشود.
وي تصريح كرد: پليسراه ناجا در راستاي تشديد برخورد با اين دسته از رانندگان متخلف از ابتداي تير ماه سال جاري در صورت مشاهده چنين مواردي ضمن عكسبرداري و فيلمبرداري از پلاك خودروهاي متخلف، رانندگان آنها را احضار و ضمن توقيف گواهينامه و خودرو به دليل اخلال در نظم عمومي به دادگاه معرفي ميكند. فرمانده پليسراه كشور خاطرنشان كرد: در اين راستا تيمهاي كنترلي پليسراه به دوربينهاي ويژه براي اجراي اين طرح مجهز شدهاند.
وي با اشاره به اين كه در سال 86 حدود يك ميليون و200 هزار خودرو جديد به كشور افزوده و150 هزار خودرو نيز از رده خارج شده است، گفت: بدين ترتيب صف ترافيك خودروها (طول ورود خودروها) به كشور در سال گذشته 2 هزار و 663 كيلومتر افزايش يافت.
فرمانده پليسراه كشور با ابراز نگراني از افزايش ترافيك محورهاي شمالي كشور گفت: با توجه به تعداد خودروهاي ورودي در سال گذشته، به51 هزار و 450 كيلومتر معبر جديد براي تردد خودروها نياز است.
وي با اشاره به اين كه افزايش بار ترافيكي خصوصا در محورهاي شمالي كشور مشهود شده است، گفت: تاريخ مصرف ايمني جادههاي چالوس و هراز به اتمام رسيده است و اين جادهها هيچ زماني ايمني ندارند؛ ولي مجبوريم عليرغم ميل باطني آنها را باز نگه داريم.
فرمانده پليسراه كشور با اشاره به اين كه هر ماه، حداقل 2 بار اين مسيرها به دلايل مختلف از جمله رانش كوه در بهار و زمستان، ريزش سنگ در تابستان و كولاك و بهمن در زمستان مسدود است، تاكيد كرد: قدمت 7 دههاي محور چالوس و ريزشهاي پي در پي سنگ و بهمن در اين مسير، از سوي ديگر قدمت 4 دههاي محور هراز و يك بانده و كمعرض بودن و ريزش پي در پي سنگ و بهمن در آن موجب بروز مشكلات متعدد، بسته شدنهاي متوالي و ناامني اين محورها براي مسافرت شده است، به شكلي كه در ايام نوروز پارسال نيز شاهد مسدود شدن محور هراز و چالوس به دليل ريزش سنگ بوديم و هماكنون نيز محور چالوس عليرغم بازگشايي، مسير امني براي مسافرت نيست.
اسماعيلي گفت: از سوي ديگر محور قزوين رشت نيز به دليل ترافيك بالا و قدمت بيش از 3 دهه پاسخگوي سفرهاي انجام شده نيست. وي افزود: بر اساس استانداردهاي موجود در جاده چالوس روزانه ميتواند 28 هزار و 800 خودرو در 2 باند رفت و برگشت تردد كند، اين در حاليست كه در روزهاي پيك ترافيك بيش از دو برابر اين تعداد خودرو در اين محور تردد ميكنند.
فرمانده پليسراه كشور با انتقاد از كندي روند ساخت آزادراه تهران- شمال گفت: تا زماني كه ساخت آزادراه تهران- شمال و بزرگراه قزوين - رشت به پايان نرسد، مردم همچنان بايد در جادههاي شمالي انتظار ترافيك و راهبندان را داشته باشند كه اين راهبندان هرسال بيشتر خواهد شد.
تاريخ درج: 24 خرداد 1387 ساعت 15:13 تاريخ تاييد: 24 خرداد 1387 ساعت 15:43 تاريخ به روز رساني: 24 خرداد 1387 ساعت 15:42
جمعه 24 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: همشهری]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 155]