تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 25 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هيچ دعايى زودتر از دعايى كه انسان در غياب كسى مى كند، مستجاب نمى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815790582




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ماهواره ترك ست - آ 3 تركيه به فضا پرتاب شد


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: ماهواره " ترك ست - آ 3 " تركيه به فضا پرتاب شد
خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا): آنكارا - ماهواره مخابراتى " ترك ست - آ 3 " تركيه بعد از دو بار به تعويق افتادن عمليات پرتاب و قراردادن آن در مدار زمين روز جمعه به وسيله موشك آرين فرانسه به فضا پرتاب شد.


به گزارش ايرنا ، ماهواره "ترك ست 3 آ " و ماهواره " اسكاى نت " انگلستان به طور يك جا توسط موشك آرين به فضا پرتاب شد و با موفقيت در مدار زمين قرار گرفت.
" بنالى يلدرم " وزير ارتباطات تركيه كه عمليات پرتاب اين ماهواره را به طور زنده از آنكارا دنبال مى كرد، به مناسبت پرتاب موفقيت آميز ماهواره مخابراتى جديد اين كشور ضمن تبريك به شركت فرانسوى و كاركنان آن، گفت: به دليل مشكلات فنى پرتاب اين ماهواره دو بار به تعويق افتاده بود، ولى خوشبختانه با قرار گرفتن موفقيت آميز ماهواره در مدار زمين انتظار مى رود ظرف 10 روز بهره بردارى آزمايشى از آن شروع شود.
او با اشاره به اين كه تركيه در تلاقى قاره ها قرار دارد، گفت: ترك ست 3 آ منطقه وسيعى از اروپا و آسيا و تمامى تركيه را پوشش خواهد داد و كمك زيادى به توسعه و تسهيل در بخش فناورى اطلاعات و ارتباطات تركيه خواهد كرد.
بنالى با اشاره به برنامه هاى توسعه فناورى اطلاعات و ارتباطات تركيه گفت: به دنبال پرتاب اين ماهواره " ترك ست 4 آ " نيز قرار است تا سال 2011 به فضا پرتاب شود و " ترك سات 5 آ " نيز تا سال 2014 در مدار زمين قرار داده خواهد شد.
او گفت: در ساخت ترك ست 3 آ، 22 مهندس تركيه اى مشاركت داشتند و در نظر است تمامى ماهواره ترك ست 5 آ، در داخل تركيه و توسط متخصصان اين كشور توليد شود.
وزير ارتباطات تركيه در خصوص ماهواره ترك ست 3 آ، گفت: اين ماهواره در مدار 42 درجه شرقى زمين قرار گرفته و ظرفيت پخش بيش از 200 كانال تلويزيونى جديد را خواهد داشت و كنترل ماهواره نيز از تاسيسات ترك ست در " گل باشى" واقع در 30 كيلومترى جنوب آنكارا صورت مى گيرد.
طراحى ماهواره ترك ست 3 آ، به شركت فرانسوى آلكاتل محول شده بود.
قرار است ساخت ماهواره‏هاى تركيه نيز با همكارى سازمان صنايع دفاعى تركيه در همين مركز انجام شود.
عمر ماهواره موسوم به " ترك ست 1سى" تركيه در آخر سال 2007 ميلادى به سر مى‏رسد.
تركيه تاكنون چهار ماهواره مخابراتى و جمع‏آورى اطلاعات براى اين كشور به فضا پرتاب كرده است كه دستاورد فناورى موثرى از اين ماهواره‏ها نداشته است.
مدارهايى را كه كشورها مى‏توانند مورد استفاده قرار دهند، اتحاديه بين‏المللى مخابرات تعيين مى‏كند و بر اساس مقررات اين اتحاديه، وقتى عمر ماهواره‏اى به سر مى‏رسد، حداكثر تا دو سال بايد ماهواره جديدى در مدار اختصاصى ماهواره پيشين قرار داده شود.
مدارهاى مورد استفاده تركيه 31، 42 و 50 درجه است.
دولت تركيه در راستاى برنامه خصوصى سازى سال گذشته ميلادى وظيفه خدمات تلويزيون كابلى را نيز از شركت مخابرات تركيه گرفته و به ترك ست داد.
اولين ماهواره تركيه در آگوست سال 1994 ميلادى با نام ترك ست بى، دومين‏ ماهواره با نام ترك سات سى در جولاى 1996 ميلادى و سومين ماهواره از اين سرى نيز در دى ماه سال 2000 ميلادى به فضا پرتاب شد.
چهارمين ماهواره مخابراتى و جمع‏آورى اطلاعات تركيه نيز با عنوان " بيل ست " در سال 82 شمسى از خاك روسيه به فضا پرتاب شد.
اين ماهواره كه كوچكترين ماهواره تركيه است، براى كنترل بناهاى قاچاق، نقشه بردارى، ثبت خسارات ناشى از آفات طبيعى، كنترل جنگل ها و اراضى كشاورزى مورد استفاده قرار گرفته است.
ماهواره بيل ست، با هزينه اي بالغ بر 14 ميليون دلار و با طراحى مهندسين ترك موسسه " تحقيقات و پژوهش هاى علمى تركيه (توبيتاك)" و با انتقال فناورى از شركت انگليسى " ست لايت تكنولوژى" ساخته شده است.
خاورم ** 2011 ** 230 **1415
 جمعه 24 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 300]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن