تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كسى كه بهره‏اى از دانش ندارد معنا ندارد كه ديگران او را سعادتمند بدانند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816417741




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

متولي مشخصي براي نظارت بر فعاليت كودكان كار وجود ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: متولي مشخصي براي نظارت بر فعاليت كودكان كار وجود ندارد
تهران-خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا): مسوول دفتر ارزيابي قوانين و مقررات قوه قضاييه گفت: نهاد متولي در زمينه نظارت بر فعاليت كودكان كار در كشور وجود ندارد.


به گزارش خبرنگار ايرنا ، در اين نشست كه به همت انجمن حمايت از كودكان كار برگزار شد ،
"سيدعلي كاظمي " با اعلام اين مطلب افزود : مشكل ما كمبود قوانين نيست بلكه نبود نهاد متولي از جمله مشكلات است و روابط بين نهاد و سازمانها مرتبط با اين موضوع نيز هماهنگ نيست.
وي با اعلام اين مطلب كه" دراجراي قوانين نيز با مشكلات زيادي روبرو هستيم "گفت: در صورت بومي سازي قوانين بين المللي و آشنايي قضات دادگستري با آن بسياري از معضلات مربوط به كار كودكان قابل حل است.
مسوول دفتر ارزيابي قوانين و مقررات قوه قضاييه نيز در اين جلسه به وضعيت قوانين بين المللي در زمينه كار كودكان پرداخت و گفت:اززمان تاسيس سازمان بين المللي كار در سال 1919، تاكنون 20 سند الزام آور درخصوص كار و اشتغال كودكان تدوين شده است.
به گفته كاظمي ، براساس ماده 32 پيمان نامه جهاني سازمان ملل درباره حقوق كودك مصوب سال 1989 كار كودكان به جهت اختلال در رشد ذهني و اجتماعي كودك منع شده است.
وي به سه نوع تكليف كشورهاي امضاء كننده اين پيمان نامه از جمله ايران اشاره كرد و گفت : اين تكاليف شامل تعيين حداقل سن كار كودك ، ايجاد چارچوب قانوني براي كار كودك و داشتن ضمانت اجرا و مجازات براي متخلفين از قوانين مي باشد.
كاظمي اضافه كرد : در ماده 79 قانون كار ، كار كردن كودك زير 15 سال مطلقا ممنوع ذكر شده و در ماده 84 اين قانون نيز اگر كار مضر باشد براي زير 18 سال نيز ممنوع است.
وي به تدوين لايحه حمايت از كودكان و نوجوانان با برگزاري 90 جلسه كارشناسي اشاره كرد و گفت : اين لايحه پس از تصويب در شوراي عالي قضايي تقديم مجلس خواهد شد.
دكتر " فاطمه قاسم زاده " عضو شبكه ياري كودكان كار و خيابان نيز در اين نشست در تعريف كار كودك گفت : معيارها براي كار كودكان در كشورهاي مختلف متفاوت است و به طور كلي كاري كه اجبار در آن براي انجام وجود داشته باشد، سن قانوني كار در آن كشور رعايت نشده باشد و با دستمزد پايين و در شرايط سخت انجام شود جزو موارد منع شده محسوب مي شود.
وي اضافه كرد : يك ملاك ديگر براي كار كودك اين است كه وي از حقوق خود از جمله آموزش و فرصت رفتن به مدرسه محروم شود.
قاسم زاده تصريح كرد: كار كودكان به جسم ، عواطف ، شخصيت اجتماعي و رشد شناختي وي لطمه وارد مي سازد.
وي به كار طاقت فرساي دختران در كارگاههاي قاليبافي اشاره كرد و گفت : در اين كارگاهها كودكان 8 و 9 ساله 12 ساعت در روز كار مي كنند و دچار آسيب هايي در ناحيه ستون فقرات و لگن مي شوند كه بعضا با سوء استفاده هاي جنسي نيز همراه است.
وي ادامه داد : متاسفانه بر كار اين كودكان هيچ ارگاني نظارت ندارد و به رغم گفت و گوهاي متعدد با وزارت كار به دليل اينكه اين كودكان زير سن قانوني هستند ، پاسخي دريافت نكرده ايم.
دكتر "مرتضي هنري" استاد دانشگاه نيز در اين نشست بزرگترين دليل سلامت جامعه ايراني در گذشته را فقدان بيكاري ذكر كرد و گفت : كودك در صورت كار كردن مجبور است مسووليت هاي زيادي را بپذيرد و زودتر بزرگ شود و متاسفانه معمولان دستمزد يك كودك در شرايط كار برابر از دستمزد يك فرد بزرگسال كمتر است.
وي به لزوم آموزش كودكان كار اشاره كرد و گفت : آموزش در جهان تنها كليد شناخته شده سازنده زندگي است و آموزش گروههاي فقير تنها راه برون رفت از فقر است.
هنري اضافه كرد : هيچ انساني به خاطر خطاي خودش فقير نيست و اين جامعه است كه او را فقير مي خواهد.
نشست تخصصي كار كودك به مناسبت روز جهاني مبارزه با كار كودكان همزمان با 23 خرداد ( 12 ژوئن ) با حضور كارشناسان متخصصان در فرهنگسراي ارسباران برگزار شد.
 پنجشنبه 23 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن