واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: سجادي: باشگاه سايپا به اعتبارات مالي بيشتري نيازمند استسرمربي جديد سايپا قطعا خارجي است
خبرگزاري مهر- مديرعامل جديد باشگاه سايپا از برنامهريزي و هدفگذاري براي تبديل شدن سايپا به يك باشگاه الگو در ورزش كشور ياد كرد و گفت: در كنار توجه به ابعاد قهرماني و كمك به تيمهاي ملي، با جديت ترويج اهداف فرهنگي و اخلاقي در ورزش كشور را دنبال ميكنيم.
![](http://www.donya-e-eqtesad.com/News/1543/24-01.jpg)
سيد حميد سجادي كه درست 15روز پيش ازسوي مهرداد بذرپاش، مديرعامل گروه صنعتي سايپا درباشگاه فرهنگي - ورزشي سايپا جايگزين مهردادهاشمي شد درنخستين گفتوگوي خود با رسانههاي گروهي اهداف، چشماندازها و استراتژي آينده باشگاه سايپا را ترسيم كرد.
سجادي دونده ديروز رشته استقامت تيم ملي، امروزبا مدرك دكتراي تربيت بدني ازجمله مديران جوان وخوشنام ورزش كشور است كه با توجه به سوابق قهرماني، تحصيلات و تجربيات اجرايي ورزش، بايد حضور چنين مديري را در باشگاه متمول و با امكانات سايپا انتخابي ارزشمند و حساب شده تلقي كرد.
سجادي امروز در جايگاه مدير ورزشي يك باشگاه بزرگ كه سابقه قهرماني در ليگ برتر را يدك ميكشد، نگاه كاملا متفاوتي به ورزش كشور دارد و تنگناها و محدوديتهاي اجرايي مديران ورزشي برايش بيشتر قابل لمس است.
وي ميگويد: با هياتمديره سايپا عهد و پيمان بستم كه سايپا به يك باشگاه الگو تبديل شود. ميدانم كارسختي دارم ولي آمادهام كه كاركنم... من دونده استقامتم...»
گفتوگو با مديرعامل باشگاه سايپا را در زير ميخوانيد:
مهمترين سوالي كه بعد از حضورعلي دايي در هياتمديره باشگاه سايپا مطرح ميشود، وضعيت سرمربي فصل آينده است. گزينه داخلي يا خارجي؟ چه كسي سرمربي سايپا ميشود؟
روي گزينههاي مختلفي بررسي كرديم و قراراست دوشنبه آينده و پس از نشست هياتمديره، گزينه نهايي را معرفي كنيم.
مربي ايراني يا خارجي؟
گزينه اصلي ما مربي آلماني است. اين موضوع را درهياتمديره مطرح كردم و آنها هم استقبال كردند. آلمان جزو كشورهاي پيشرفته ورزش جهان است و خودم هم روي ورزش اين كشورتحقيقات كاملي داشتم. تصور ميكنم مربي آلماني به رشد فني و كيفي باشگاه بيشتر كمك ميكند.
از «ورنر لورانت» به عنوان يكي از گزينههاي مورد نظر شما اسم ميبرند؟
اصلا، هيچ مذاكرهاي با لورانت نداشتيم.
با توجه به اينكه بازيهاي سايپا در مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان از شهريور شروع ميشود، فكر نميكنيد كمي زمان را از دست دادهايد؟
شايد يكي از دلايلش اين باشد كه نميخواهيم عجولانه تصميم بگيريم. در اين مدت از مشورت خيليها استفاده كرديم تا بهترين انتخاب را داشته باشيم. نميخواهيم تصميمي بگيريم كه موقعيت فوتبالي باشگاه را دچار مخاطره كند.
ميگويند علي دايي در انتخاب سرمربي سايپا نقش تعيينكنندهاي دارد.
بنده شخصا ازآقاي دايي خواستم تا از ارتباطي كه با مربيان آلماني دارد براي انتخاب يك مربي خوب استفاده كند و الحق ايشان هم با وجود تمام مشغلههايي كه در تيم ملي دارند، به خاطرتعصبي كه به سايپا دارند به ما كمك كردند.
در انتخاب بازيكنان فصل آينده چطور؟ دايي در اين زمينه هم به شما همفكري ميدهد؟
تنها در حد تجزيه و تحليل بازيكناني كه مد نظرباشگاه هستند ولي اينكه بازيكنان را انتخاب كنند، نه.
در تعيين قراردادها چطور؟
نه اصلا چنين چيزي نيست. دايي با وجود اينكه عضو غيرموظف هياتمديره هستند، اما تاكنون بيشترين همفكري و كمك مشورتي را با من داشتند و با توجه به اينكه بايد تيم قوي را براي ليگ قهرمانان آسيا و ليگ برتر آماده كنيم، مشاوره ايشان براي ما غنيمتي است.
چند درصد از تركيب فصل گذشته سايپا حفظ ميشوند؟
شيرازه اصلي تيم را حفظ ميكنيم. با چند بازيكن داخلي هم به توافق رسيديم كه جذب آنها تقريبا قطعي است كه اسامي آنها را هفته آينده و پس از معرفي كادر فني اعلام ميكنيم. چند بازيكن خارجي شاغل در ليگ برتر هم مد نظر ما هستند كه با آنها در حال مذاكره هستيم. سعي ميكنيم چند جاي خالي هم نگه داريم تا در پستهايي كه احساس نياز كنيم، بازيكنان مورد نظر را به خدمت بگيريم.
باشگاه سايپا درچه رشتههاي جديدي سرمايهگذاري خواهد كرد؟
در حال حاضر باشگاه سايپا در رشتههاي فوتبال، واليبال، اتومبيلراني و واليبال ساحلي فعال است. ولي با موافقت هياتمديره و جذب اعتبارات لازم قصد داريم رشتههاي دووميداني، وزنهبرداري، كشتي و تكواندو را نيز فعال كنيم تا بتوانيم سهمي در شناسايي چهرههاي جوان و شايسته به تيمهاي ملي داشته باشيم.
اعتبارات فصل جاري باشگاه سايپا چه ميزان است؟
اعتبارات امسال با حدود 8ميليارد تومان بسته شده، ولي افزايش رشتههاي ورزشي نياز به اعتبارات بيشتري دارد كه اميدوارم با نظرمساعد آقاي بذرباش كه نگاه ويژهاي به توسعه رشتههاي كليدي دارند و حمايتهاي هياتمديره بتوانيم اعتبارات مورد نياز را براي افزايش رشتههاي ورزشي در اختيار بگيريم.
چه برنامههايي براي توسعه باشگاه در نظر داريد؟
در صدد هستيم تا يك ورزشگاه 5هزار نفري را در محل باشگاه سايپا احداث كنيم كه نزديك 7ميليارد تومان براي احداث زمين چمن مناسب، ساختمان اداري و امكانات ورزشي نظيرسونا، استخر، سالن بدنسازي و... اختصاص يافته كه تلاش ميكنيم امكانات تمريني مناسبي را براي سايپا فراهم كنيم. توجه به بحث سلامتي كاركنان سايپا هم از ديگر برنامههاي ما است كه درصدد هستيم 30هزار پرسنل شركت سايپا را تحت پوشش امكانات ورزشي قرار دهيم و از اين طريق به افزايش راندمان كار كمك كنيم.
با قبول مسووليت مديرعاملي باشگاه سايپا شما هم جزو مديران دو شغله شديد. حضور همزمان درمسووليت مديرعاملي باشگاه سايپا و موسسه ورزش و تفريحات سالم منطقه آزاد كيش دشوار نيست؟
دقيقا به همين خاطرقصد دارم بهزودي مسووليت مديرعاملي موسسه ورزش كيش را تحويل بدهم و احتمالا فرد جديدي براي اين مسووليت معرفي خواهد شد. بنده نزديك به دو سال و نيم درخدمت ورزش كيش بودم و تلاش كردم تا راهي را كه آقاي افشارزاده در جهت رشد و توسعه ورزش اين جزيره متحمل شدند، ادامه دهم و اميدوارم توانسته باشم در اين بخش به ورزش كشور كمك كنم.
پنجشنبه 23 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 243]