تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):از دنیای شما سه چیز محبوب من است: 1- تلاوت قرآن 2- نگاه به چهره ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816361821




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ارتش پاكستان حمايت از طالبان افغانستان را رد كرد


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: ارتش پاكستان حمايت از طالبان افغانستان را رد كرد
خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا): اسلام آباد- سخنگوي ارتش پاكستان روز چهارشنبه گزارش موسسه تحقيقاتي "رند " آمريكا درباره كمك نيروهاي امنيتي و اطلاعاتي آن كشور به شبه نظاميان مستقر درافغانستان را رد كرد.


به گزارش ايرنا، "اطهر عباس " با انتشار بيانيه اي افزود: اين گزارش تلاشي ننگ آور،گمراه كننده و نادرست است كه به منظور ترويج ترديد و بدگماني در افكار عمومي درباره نقش پاكستان در حمايت از نيروهاي خارجي مستقر در افغانستان منتشر شده است .
در گزارش موسسه رند كه سه شنبه منتشر شده آمده است : چنانچه مخفيگاه شبه نظاميان در پاكستان برچيده نشود،نيروهاي آمريكايي با پيامدهاي زيانبار و بلند مدتي مواجه خواهند شد.
درادامه اين گزارش آمده است : برخي از مقام هاي سابق و كنوني سازمان اطلاعاتي پاكستان و نيز نيروهاي مرزي بطور مستقيم از شبه نظاميان طالبان حمايت مي كنند.
موسسه رند در گزارش خود تاكيد كرده كه مقام هاي ناتو افرادي از عوامل اطلاعاتي پاكستان را در حال ارايه اطلاعات به شبه نظاميان مشاهده كرده اند.
امضاي معاهده صلح دولت ايالتي سرحد پاكستان با شبه نطاميان مستقر در سوات و مالاكند ( اول خرداد ) با واكنش هاي منفي از سوي آمريكا، انگليس ، افغانستان و فرماندهي ناتو در اين كشور مواجه شد.
صريح ترين واكنش مربوط به "جان نگرو پونته " قائم مقام وزارت خارجه آمريكا بود .
وي بعد از گذشت يك روز ازامضاي اين قرارداد،درباره گفت وگو دولت پاكستان با طالبان محلي اظهار نگراني وتاكيد كرد كه درگذشته نيز مذاكرات صلح انجام شده اما خيلي زود با شكست مواجه شده است .
همچنين برخي از نمايندگان مجلس سنا آمريكا پس از انتشار خبر انعقاد اين قراداد اعلام كردند اسلام آباد بايد به فرايند صلح سازي در مناطق قبايلي پايان دهد.
شبكه تلويزيوني سي ان ان در گزارشي تاكيد كرد: پاكستان با سياست مذاكره با طالبان راهكاري جنجالي را درمبارزه با افراط گرايي در پيش گرفته كه اين راهكار جديد باعث نگراني واشنگتن شده است .
رييس اداره پاسداري از صلح سازمان متحد نيز دو روز بعد يعني جمعه سوم خرداد اعلام كرد به دقت مراقب پيامدهاي توافقنامه صلح دولت پاكستان و طالبان محلي مي باشد.
"ژان ماري گينو" تاكيد كرد: تحركات در مرز پاكستان و افغانستان خطرناك است و ما به دقت مراقب اوضاع در مناطق مرزي هستيم تا اطمينان يابيم كه اوضاع در آن سوي مرز وخيم نخواهد شد.
گينو اظهار داشت :"ثبات افغانستان و پاكستان به يكديگر وابسته است و وجود يك افغانستان با ثبات و شكوفا به نفع پاكستان و وجود يك پاكستان باثبات وشكوفا هم به نفع افغانستان است ، پس دو كشور بايد باهم با چالشهاي مشترك پيش روي ثبات و امنيت خود مقابله كنند".
سخنگوي بخش غيرنظامي سازمان آتلانتيك شمالي (ناتو) نيز بعد از ماري گينو از امضاي توافقنامه صلح دولت پاكستان با طالبان محلي انتقاد كرد.
"مارك ليتي " در كابل تصريح كرد: وضعيت امنيتي استان هاي شرقي افغانستان كه نزديك مرز مشترك با پاكستان قرار دارند ،وخيم تر شده است .
اين مقام ناتو با انتقاد شديد از عملكرد پاكستان در مناطق مرزي ، برخورد شديد اسلام آباد با شبه نظاميان (طالبان محلي ) را خواستار شد.
لايتي با اشاره به سخنان اخير"رابرت گيتس " وزير دفاع آمريكامبني بر اينكه اميدواراست دولت جديد پاكستان براي مبارزه با شبه نظاميان اقدامات بيشتري انجام دهد ،گفت : اعضاي طالبان در هفته هاي اخير حملات خود عليه نيروهاي ناتو را افزايش داده اند.
وي همچنين با استناد به سخنان فرمانده نيروهاي پاسدار صلح بين المللي (ايساف ) درباره علت افزايش حملات نيروهاي طالبان افزود: بطور قطع نبود فشار دولت پاكستان عليه نيروهاي طالبان محلي در مناطق قبايلي عامل اين خشونت ها است .
سخنگوي بخش غير نظامي ناتو اظهار داشت : ناتو خواستار آن است كه پاكستان بيش ازتوافق خود با شبه نظاميان فعال در اين مناطق ،اطمينان حاصل كند تا اقدامات خشونت آميز اين افراد از پاكستان به افغانستان منتقل نشود.
لايتي افزود: "ما درك مي كنيم كه دولت پاكستان در وضعيت بسيار دشواري قرار دارد،بايد به اين مساله توجه داشت كه موضوع طالبان محلي در بلند مدت مشكل افغانستان يا پاكستان نيست بلكه مشكلي منطقه اي است ".
وي گفت : نكته قابل توجه آن است كه مناطق مرزي افغانستان و پاكستان بسيار قابل نفوذ است و نيروهاي طالبان به راحتي مي توانند در اين مناطق تردد كنند.
مقام غيرنظامي ناتو تاكيد كرد: "اين تصور بسيار ساده لوحانه است اگر فكر كنيم كه با راندن نيروهاي طالبان به افغانستان ،ثبات و امنيت در پاكستان حاكم خواهد شد زيرا در صورتي كه در اين دو كشور صلح حاكم نشود هيچكدام از اين دو كشور روي صلح را نخواهد ديد".
ژنرال "دان مك نيل "فرمانده آمريكايي نيروهاي ناتو در افغانستان نيز پيشتر تاكيد كرده بود اگر شبه نظاميان همچنان در طول مرز پاكستان مكان هاي امني در اختيار داشته باشند،در سال هاي آينده چالش مهمي براي افغانستان محسوب خواهند شد.
وي تصريح كرده است :توافق هاي صلح در پاكستان علت اصلي افزايش خشونت در افغانستان به شمار مي رود.
اين ژنرال همچنين از گفت و گوي ناكافي مقام هاي ناتو ، مسوولان افغانستان و پاكستان در زمينه مسايل مرزي ابراز نگراني كرده بود.
"مايكل چرتوف "وزير امنيت ملي آمريكا نيز از جمله افرادي بود كه بعد از امضاي معاهده صلح دولت پاكستان با طالبان محلي درباره اين معاهده اظهار نظر كرد.
وي در كابل تصريح كرد كه پاكستان بايد با تروريسم مقابله كند و گرنه بايد خود شاهد عمليات تروريستي باشد.
چرتوف در ديدار از پايگاه بگرام در شصت كيلومتري شمال كابل در گفت و گو با خبرنگاران گفت : حضورتروريست ها و افراطيون در مناطق مرزي پاكستان براي خود اين كشور نيز تهديد محسوب مي شود.
آساق ** 235
 چهارشنبه 22 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 131]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن