واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: شهردار تهران: دهه 90 بحران پيري ،درمان و تامين اجتماعي است// منطقي نيست كه يك نسل در تمام زندگي با بحران مواجه باشد
تهران- خبرگزاري ايسكانيوز: شهردار تهران گفت: با توجه به مشكلات مربوط به شيرخشك در سال 64 بايد پيش بيني مي شد كه شش سال بعد مشكل آموزش و پرورش و پس از آن مشكل كنكور و مسكن وجود دارد و دهه 90 نيز با بحران پيري، درمان، بيمارستان و تامين اجتماعي مواجه هستيم.
به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، دكتر محمد باقر قاليباف در همايش نمايشگاه و كارگاه آموزشي مبحث نوزده و صرفه جويي انرژي در ساختمان اعلام داشت: مبحث 19قبل از آنكه يك موضوع اقتصادي و فني باشد، يك موضوع مديريتي، فرهنگي و حقوقي است.
وي با بيان اينكه تمامي اين جوانب بايد به موازات يكديگر پيش رود، افزود: قبل از آنكه، مردم و شهروندان متوجه از بين رفتن خسارت هاي عظيم و سرمايه ملي بشوند، مسوولان و مديران بايد درك كنند چرا كه هر زمان در رفع مشكلات صادقانه به جمع بندي رسيده ايم، مردم نيز همراهي كرده و در جامعه نهادينه شده است.
** نوع تصميم گيري هاي فعلي، بالاترين خسارت را به كشور وارد مي كند
شهردار تهران با اشاره به ضعف هاي مديريتي در جامعه امروز، اعلام داشت: روند مديريت هاي فعلي و ضعف هاي پيش رو در اين عرصه، كنترل، استاندارد سازي و بروز تنبيه، تشويق و اصلاح فرايند كار را مانع مي شود.
به گفه وي نه تنها در بحث انرژي بلكه نان گندم، لبنيان نوع تصميمات مديريتي ما و سياست گذاري ها خسارت هاي عظيمي به كشور وارد مي كند، چرا كه نگاه سياسي بر آن حاكم مي كنيم و بعد مديريت لازم را نداريم.
دكتر قاليباف در اين ارتباط با اشاره به زباله موضوعات شهري گفت: يك قرون، يك قرون از دست مردم پول گرفته و 140 ميليارد تومان براي جمع آوري زباله هزينه مي كنيم در حاليكه يكي از منابع در آمدي سيار كشورها از راه زباله تامين مي شود و تهران طي بررسي هاي خود به اين نتيجه رسيده است كه شهرداري مي تواند نزديك به 120 ميليارد تومان سود از راه زباله به دست آورد.
وي با اشاره به قيمت 20 توماني بليت و شعار ثابت نگه داشتن قيمت ها تاكيد كرد: شهرداري تهران به طور مستقيم بيش از 300 ميليارد تومان بابت بليت هزينه كند در حاليكه در آمد حاصل از بليت 20 ميليارد تومان بوده و شهرداري بابت تامين 14 ميليارد تومان، بليت را 20 تومان مي فروشد.
شهردار در اين ارتباط گفت: اگر بنا است كه 20 تومان بابت نرخ بليت گرفته شود، نگيريم بهتر است و صلواتي حساب كنيم.
**با قياس وضعيت فعلي نسبت به گذشته خود را قانع مي كنيم
وي تاكيد كرد: شعاري ياد گرفته ايم مبني بر آنكه مي خواهيم قيمت ها ثابت نگه داريم اما وقتي مي بينيم كه با منطق سازگار نيست، تصميم ديگري مي گيريم.
قاليباف با اشاره به قيمت بنزين خاطر نشان كرد: امروز اگر بنزين 500 تومان شده است وضعيتمان نسبت به 15 سال قبل تفاوتي نكرده، بلكه توليد ثروت شهرها قدرت خريد مردم بالا نيامده و احساس فقر بيش از پيش وجود دارد.
شهردار تهران گفت: براي اينكه خود را قانع كنيم، اعداد و ارقام را با 20سال قبل مقايسه كرده و قياس مع الفارق مي كنيم.
**به نمايندگان مجلس اعلام كردم كه خارج از حب و بغض عملكرد خود را بسنجند
شهردار تهران تاكيد كرد: به نمايندگان مجلس اعلام كردم و در دوره مديريتي خود نيز تاكيد دارم كه به عملكرد گذشته خود، خارج از هر گونه حب و بغضي نگاه كنيم.
دكتر قاليباف ادامه داد: جمعيت ما در سال 64 به صورت نزولي يك ميليون و 850 هزار نفر بوده كه وقتي در سال 64 و 65 مشكل شير خشك و پوشك داشتيم، همه مي دانستيم كه شش سال بعد مشكل آموزش و پرورش و مهد كودك خواهيم داشت اما تا آمديم مشكلات مربوط به شير خشك و پوشك را حل كنيم با مشكلات مربوط به مدارس مواجه شديم و زماني كه در فكر حل اين معضل بوديم موج مربوط به مشكلات پشت كنكوري و ظرفيت هاي محدود دانشگاه ها به وجود آمد.
**مجلس لطف مي كند كه معضل كنكور را برطرف مي كند
وي افزود: يك ميليون و صد هزار نفر ظرفيت دانشگاه هاست در حالي كه 900 هزار نفر متقاضي ورود به دانشگاه وجود دارد، مجلس هم لطف مي كند كه مي خواهد تا دو سال آينده مشكل كنكور را حل كند چرا كه حل كردن نمي خواهد و اين معضل بايد در دهه 70 حل مي شد.
**بحراني شدن تمام مراحل زندگي يك نسل منطقي نيست
قاليباف با اشاره به مشكلات پيش روي جامعه در دهه 90 خاطر نشان كرد: دهه 90 بحران پيري، درمان، بيمارستان و تامين اجتماعي است و منطقي نيست كه يك نسل در تمام مراحل خود با بحران روبه رو باشد.
**وجدان كاري نداريم و نان به يكديگر قرض مي دهيم
وي با بيان اينكه مشكل مبحث نوزده در جامعه وجود ندارد گفت: ما مردم مثبتي هستيم، وجدان كاريمان پايين است و كشورهايي كه در تمام زمينه ها از كشور ما پايين تربودند در استفاده بهينه از منابع از ما جلوتر رفته اند.
شهردار تهران كه در همايش مبحث نوزده مقررات ملي و صرفه جويي در مصرف انرژي سخن مي گفت تاكيد كرد: روزي با صراحت اعلام كردم و اكنون مي گويم كه همه از يكديگر تعريف و تمجيد و نان به همديگر قرض مي دهيم و بعد از آن هم تباني مي كنيم و كارها خراب تر مي شود.
**متهم رديف اول در مباحث مديريتي خودم هستم
شهردار تهران در خصوص لزوم پاسخگويي شهرداري به شهروندان گفت: به عنوان مدير شهرداري موظف هستيم كه ضمن اجراي اصل 44 در شهرداري، هزينه ها را كاهش دهيم و در مقابل خود و عملكرد خود پاسخگو باشيم چرا كه نبايد تنبلي و تن پروري كرد بله بايد صادقانه كار كنيم.
وي با بيان اينكه متهم رديف اول مباحث خودم هستم خاطر نشان كرد: تنها بحث فني مبحث نوزده مطرح نيست بلكه مهندسين ناظري در تهران وجود دارد كه مكان ساختمان را نمي داند.
**براي صحبت از افتخارات به گذشته متكي هستيم
قاليباف افزود: در بسياري از موارد مديران واقع گرايانه اما واقع بين نيستند و براي تغييرات تدبير نمي كنند.
شهردار تهران با اشاره به نسل آينده تاكيد كرد: نه تنها از نسل حال غفلت نكنيم بلكه نبايد از نسل آينده غافل بود.
به گفته وي اشكال جامعه ما اين است كه براي ارايه افتخارات از گذشته مي گوييم در حاليكه كمتر به زمان حال خود توجه نمي كنيم.
وي افزود: شهرداري تهران را در سال 84 با هزار ميليارد تومان و 280 ميليارد تومان هزينه پرسنل اداري تحويل گرفتم و امروز ظرف كمتر از سه سال درآمد شهرداري به چهار هزار ميليارد تومان هزينه و پرسنل اداري تحويل گرفتم و امروز ظرف كمتر از سه سال درآمد شهرداري به چهار هزار ميليارد تومان و هزينه جاري آن از 300 ميليارد تومان تجاوز نكرده است.
قاليباف در پايان مشكلات مربوط به مبحث 19 را مشكلات مديريتي، حقوقي ، فرهنگي و قانونگذاري دانست./06
چهارشنبه 22 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 192]