واضح آرشیو وب فارسی:مهر: طبيب زاده نوري:سالانه 60 هزار نفر به تعداد زنان سرپرست خانوار افزوده مي شود
مشاور رئيس جمهور در امور زنان و خانواده با بيان اينكه يك ميليون و 650 هزار زن سرپرست خانوار در كل كشور زندگي مي كنند، گفت: به طور متوسط سالانه 60 هزار نفر به تعداد اين زنان افزوده مي شود.
به گزارش خبرنگار مهر، زهره طبيب زاده نوري امروز در نشست خبري، افزود: 845 هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش كميته امداد و 147 هزار نفر ديگر تحت پوشش بهزيستي قرار دارند.
وي با بيان اينكه در سال گذشته 50 هزار زن سرپرست خانوار پشت نوبت بهزيستي براي تحت پوشش قرار گرفتن بوده اند اظهار داشت: با بودجه اي كه امسال از طريق مجلس به اين سازمان تخصيص گرفت تمام اين زنان تحت پوشش بهزيستي قرار مي گيرند.
مشاور رئيس جمهور در امور زنان و خانواده از عدم تحت پوشش قرار گرفتن زنان سرپرست خانوار كه از طريق كميته امداد اقدام كرده بودند به علت عدم تخصيص بودجه به اين ارگان خبر داد و گفت: از آمار اين زنان اطلاع دقيقي ندارم.
طبيب زاده نوري تهيه بانك اطلاعاتي از زنان سرپرست خانوار توسط وزارت رفاه را كه از بهمن سال گذشته آغاز شده از برنامه هاي جديد در حوزه زنان خواند و افزود: تا بانك اطلاعاتي دقيقي از اين زنان وجود نداشته باشد نمي توانيم قدمي در راستاي حمايت از آنها برداريم.
وي ادامه داد: اين اقدام در ساختارسازي و دسترسي به اطلاعات به روز و صحيح موثر است كه برنامه ريزي را آسانتر مي كند.
مشاور رئيس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: از زنان سرپرست خانوار كه در سازمان هاي دولتي اشتغال دارند آمار درستي نداريم و علت آن به جو فرهنگي و اجتماعي جامعه بر مي گردد كه باعث شده زنان سرپرست خانوار اين موضوع را پنهان كنند.
طبيب زاده نوري در آستانه بزرگداشت مقام زن با بيان اينكه 25 درصد از زنان سرپرست خانوار شاغل هستند ، افزود: صاحبان حرفي كه از زنان سرپرست خانوار در مشاغل خود استفاده مي كنند از نصف سهم بيمه معاف مي شوند.
وي خاطر نشان كرد: اين امر براي كمك به اشتغال زايي زنان سرپرست خانوار در هيئت دولت طراحي و تصويب شد.
مشاور رئيس جمهور در امور زنان و خانواده با اعلام اينكه زنان سرپرست خانوار روستايي نيز تحت پوشش بيمه تامين اجتماعي قرار مي گيرند ، اظهار داشت: اين لايحه امسال در هيئت دولت تصويب شده است.
طبيب زاده افزود: با استفاده از بند " ب" تبصره 15 كه 350 ميليارد تومان براي خدمات رفاهي مردم را در اختيار داشت ، توانستيم سهم زنان روستايي را براي پرداخت حق بيمه شان بپردازيم كه با سهم دولت 34 هزار نفر از آنان كه تحت پوشش بهزيستي و 140 هزار نفر كه زير نظر كميته امداد بودند از اين خدمات استفاده كردند.
وي گفت: تسهيلات ويژه اي براي پرستاران در هيئت دولت در نظر گرفته شده كه چون هنوز به تصويب نهايي نرسيده جزئيات آن را عنوان نمي كنم.
مشاور رئيس جمهور در امور زنان و خانواده، ايجاد ميادين ورزشي و پارك بانوان را از اخبار خوش براي زنان در آغاز هفته زن عنوان كرد و گفت: 4 محور اساسي در خصوص زنان وجود دارد كه طي هفته بزرگداشت مقام زن به آن مي پردازيم.
طبيب زاده نوري تبيين نقش زن و منزلت آن در جهان كنوني، رسيدن به جامعه آرماني كه زنان در آن نقش هاي مهمي در عرصه آموزش ، اشتغال، سياسي و اجتماعي را به دور از هر گونه افراط ،دارند را از جمله اين محورها خواند و افزود: بررسي جايگاه زن از لحاظ حقوقي در جامعه كنوني و مقايسه آن با دنياي اسلام و حق زن در دنياي كنوني و نقش آنها در جنگ و صلح از ديگر محورهاي اين برنامه است.
وي در ادامه به برگزاري جشن ها و همايش هاي ميليوني و حتي ميلياردي در ميلاد حضرت فاطمه زهرا (س) انتقاد كرد و اظهار داشت: آيا بودجه اي كه صرف اين موارد مي شود حق زنان ايلامي، سيستاني و كهكيلويه و بوير احمدي نيست.
مشاور رئيس جمهور در امور زنان و خانواده با بيان اينكه نيمي از زنان سيستان و بلوچستان بي سواد هستند، افزود: آيا رواست كه اين هزينه ها صرف شود و آيا حضرت زهرا اين را مي پذيرد.
وي با اشاره به اينكه وجود حضرت زهرا در دلهاي ما مهم است و اين كارها ارزشي ندارد، گفت: ما به دستگاه هاي مختلف و استانها پيغام داديم كه از برگزاري اين نشست ها و همايش هاي بي مصرف جلوگيري كنند ولي به هر حال برنامه هاي هميشگي برگزار مي شود.
مشاور رئيس جمهور در امور زنان و خانواده از برگزاري و اجراي بيش از 28هزار برنامه توسط دستگاه هاي اجرايي و استان هاي كشور خبر داد و افزود: استان كرمانشاه با 3 هزار و 543 برنامه و مازندران با 785 برنامه بيشترين جشن ها و همايش ها را در بزرگداشت مقام زن اجرا مي كنند.
طبيب زاده نوري در پايان اسامي روزهاي هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر را كه از سوي شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي و ستاد مركزي هفته بزرگداشت ( مقام زن و روز مادر) اعلام شده است را عنوان كرد و افزود: اول تيرماه روز زن، انديشه امام خميني و سيره فاطمي ، دوم تير زن عفاف و سلامت اجتماعي، سوم تير ماه روز زن كرامت انساني و حقوق اسلامي، چهارم تير روز زن مقام مادري و تحكيم بنياد خانواده، پنجم تير روز زن رسالت اسلامي نوآوري و شكوفايي، ششم تير روز زن ايثارگري و پاسداشت خون شهيدان و هفتم تيرماه روز ( زن، مشاركت اجتماعي و حفظ ارزش هاي اسلامي) نام گرفته است.
چهارشنبه 22 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 211]