واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: در ديدار با رييس اتاق بازرگاني غنا مطرح شد: تسريع در احداث سفارتخانه غنا در ايران تصميمگيري براي سرمايهگذاري در اين كشور
خبرگزاري دانشجويان ايران - ساري
سرويس: بازرگاني
بونسو رييس اتاق بازرگاني استان آشانتي غنا در سفر به استان مازندران با حضور در محل اتاق بازرگاني و صنايع و معادن استان با مسوولان اتاق و جمعي از تجار، بازرگانان و صاحبان صنعت مازندران ديدار و گفتوگو كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بونسو به پارهاي از مباحث نشست در اتاق بازرگاني ايران اشاره كرد و افزود: بانكهاي ايراني در صدد حذف محدوديتها براي سرمايه گذاري در كشور غنا هستند و در خصوص سرمايه گذاري در غنا و شرايط و زمينههاي آن كميته اي تشكيل شده است كه نمايندگان دو كشور در اين رابطه اتخاذ تصميم كنند.
وي در عين حال به اتحاديهاي به نام اكوآست (جامعه اقتصادي آفريقاي غرب) در كشور غنا كه رياست آن را رييس جمهور عهده دار است اشاره و خاطرنشان كرد: اين اتحاديه مي تواند شرايط همكاريهاي مناسبي را در بخشهاي اقتصادي و صنعتي ميان دو كشور پديد آورد.
رييس اتاق آشانتي با اشاره به حجم روابط تجاري ميان ايران و غنا در بيان مطالبي اظهار كرد: كشور غنا 22 ميليون نفر جمعيت دارد . درآمد سرانه اين كشور هزار و400 دلار است و از اين كشور به عنوان شاهراهي به سمت غرب آفريقا ياد مي شود.
وي كه مهمترين علت سفر خود به ايران را رسيدن به همكاريهاي دو جانبه در زمينه فعاليتهاي تجاري و كشاورزي دانست بر استفاده مطلوب سرمايه گذاران بخش خصوصي از توافقنامههاي همكاري وزارت كشاورزي ايران و كشور غنا تاكيد كرد.
احمد اصغري ـ نائب رييس اتاق بازرگاني و صنايع و معادن مازندران ـ با اشاره به اينكه بيشترين فعاليت استان آشانتي در زمينه كشاورزي بوده و اين استان از نظر آب و هوايي شبيه به استان مازندران است، گفت: متاسفانه ايران جزء كشورهاي مطرح صادر كننده غنا نيست، اما از آنجائيكه بيشترين نياز كشور غنا در بخش صنايع غذايي و كشاورزي است، لذا تجار و بازرگانان استان مي توانند بخشي از اين نيازها را مرتفع و در نتيجه ايران سهمي بيشتر در بين كشورهاي صادركننده كالا به غنا نظير هلند، انگليس، آمريكا، بلژيك، فرانسه و آفريقاي جنوبي داشته باشد.
نائب رييس اتاق اكو ايران اقلام عمده صادراتي ايران به غنا را قفسه بايگاني، موتور سيكلت، ماشين آلات نانوايي، رزينهاي اوره، روغن سبك، فريزرها، كف پوش، ظرفشويي، فرش، مصنوعات آلومينيوم، وازلين و غيره و اقلام عمده صادراتي كشور غنا به جهان را طلا، كاكائو ، چوب، بوكسيت، آلومينيوم، سنگ منگنز و الماس برشمرد و از ارائه تسهيلات بانك توسعه صادرات به سرمايه گذاران در كشور غنا خبر داد.
وي با بيان اينكه اولين قدم براي رفتن به كشور غنا و شروع فعاليت تجاري تسهيل در اخذ ويزا خواهد بود و از آنجائيكه در حال حاضر سفارت غنا در ايران فعال نبوده و بازرگانان بايد از كشور عربستان نسبت به اخذ ويزاي كشور غنا اقدام كنند خواستار تسريع در احداث سفارتخانه غنا در ايران شد.
يادآور مي شود: در خاتمه اين نشست جمعي از تجار و صاحبان صنايع مازندران در خصوص نحوه انجام فعاليتهاي تجاري و نيز سرمايه گذاري مشترك با رييس اتاق بازرگاني استان آشانتي به بحث و تبادل نظر پرداختند.
انتهاي پيام
چهارشنبه 22 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 343]