واضح آرشیو وب فارسی:برنا نيوز: مبادلات اقتصادي ايران و چين به 4/9 ميليون دلار رسيد
"لو چانگ" رايزن اقتصادي و بازرگاني سفارت چين گفت: در 4 ماهه اول سالجاري حجم مبادلات اقتصادي ايران و چين نسبت به سال گذشته 59 درصد افزايش داشته و به رقم 9 ميليارد و 400 ميليون دلار رسيده است.
به گزارش سرويس اقتصادي برنا به نقل از اتاق ايران، نهاونديان رييس اتاق بازرگاني ايران در اولين كارگاه آموزشي از مجموعه كارگاه هاي آموزشي شناخت فضاي كسب و كار در چين با همكاري موسسه آموزشي و پژوهشي اتاق ايران و اتاق مشترك ايران و چين با تاكيد بر امر آموزش به عنوان نياز مبرم جامعه بازرگاني كشور گفت: شناخت اقتصاد جهاني و كشور شناسي اقتصادي با توجه به اهداف سند چشم انداز 20 ساله نظام كه همانا تعامل سازنده با اقتصاد جهاني است، نيازمند بصيرت است و براي دستيابي به اين بصيرت بايد آموزش ديد.
وي افزود: ايران براي جهش صادراتي نياز به بازارشناسي، بازاريابي و بازارسازي دارد و در اين مسير شناخت بازارهاي دنيا گام نخست است و در عين حال استفاده از تجارب كشورهاي مختلف در بحث شناخت بازارها در سطح سياستگذاري و اجرايي حائز اهميت است.
دكتر نهاونديان با اشاره به لزوم تركيب نگاه خرد و كلان در شناخت اقتصاد كشورها يادآور شد: اگر بازرگان ايراني تصور كند كه طرف هاي تجاري خود را در كشورهاي مقصد مي شناسد و نيازي به كارگاه هاي آموزشي ندارد، كسب و كار وي به هيچ وجه آمادگي برخورد با تحولات اقتصادي و پويايي محيطي را ندارد.
وي در ادامه با بيان اين مطلب كه اقتصاد از پويايي بالايي برخوردار است خواستار به هنگام سازي اطلاعات و ارتباط مستمر فارغ التحصيلان دوره هاي آموزشي با يكديگر و با مراكز آموزشي براي انتقال اطلاعات شد.
رييس اتاق بازرگاني ايران سپس حضور اقتصادي در يك كشور را همراه با حضور فرهنگي دانست و تصريح كرد: كار اقتصادي با يك جامعه جدا از ارتباط فرهنگي با آن جامعه نيست و هر ايراني كه در تماس اقتصادي با كشوري قرار مي گيرد بايد خود را سفير جامعه ايران در آن كشور بداند و سفير اعتمادساز كشور خود باشد و بازرگانان بايد در جهت افزايش سرمايه اجتماعي در معامله با ديگر كشورها سهيم باشند.
"اسدالله عسگراولادي" رييس اتاق بازرگاني ايران و چين نيز در اين مراسم با تاكيد بر اهميت فضاي كسب و كار به عنوان ركن اقتصادي هر جامعه گفت: ما در عصري زندگي مي كنيم كه بهبود فضاي كسب و كار براي تجارت و رفاه در جهان يك امر ضروري به شمار مي آيد و توسعه اقتصادي و بهبود كسب و كار بدون آموزش هاي لازم به كندي پيشرفت مي كند.
وي افزود: چين با جمعيت 1 ميليارد و 400 ميليون نفر، ذخاير ارزي 17/1 تريليون دلار و بودجه 460 ميليارد دلاري يكي از بزرگترين و پوياترين اقتصادها در جهان به شمار مي آيد و همين موضوع ضرورت بررسي روند توسعه اقتصادي اين كشور را مشخص مي كند.
"لو چانگ" رايزن اقتصادي و بازرگاني سفارت چين نيز در اين مراسم ضمن با اهميت توصيف كردن برگزاري مجموع كارگاه هاي آموزشي شناخت فضاي كسب و كار در چين براي تعاملات اقتصادي دو كشور گفت: در 4 ماهه اول سالجاري حجم مبادلات اقتصادي ايران و چين نسبت به سال گذشته 59 درصد افزايش داشته و به رقم 9 ميليارد و 400 ميليون دلار رسيده است.
وي افزود: در سال گذشته حجم كل مبادلات دو كشور به 20 ميليارد و 500 ميليون دلار رسيد كه اميد است اين رقم تا پايان امسال به 30 ميليارد دلار افزايش پيدا كند.
رايزن اقتصادي سفارت چين در پايان از آمادگي كامل اين سفارتخانه براي همكاري با اتاق بازرگاني و تمايل كارشناسان سفارت چين براي حضور در كارگاه هاي آموزشي شناخت فضاي كسب و كار در چين خبر داد.
"محمدمهدي بهكيش" رييس هيات مديره موسسه آموزشي و پژوهشي اتاق ايران نيز در اين مراسم با تاكيد بر توسعه آموزش هاي كاربردي در حوزه هاي اقتصادي كشور يادآور شد: طبق توافقاتي كه بين موسسه آموزشي و پژوهشي اتاق ايران و اتاق مشترك ايران و چين به عمل آمده قرار شد موسسه آموزشي و پژوهشي اتاق در خصوص شناخت فضاي كسب و كار در چين تحقيق علمي انجام دهد و از طريق تعامل مستمر با اعضاي اتاق ايران و چين نتايج نهايي تحقيق در قالب يك كارگاه آموزشي در اختيار علاقمندان قرار بگيرد.
بهكيش در ادامه گفت: نتايج اين تحقيق در سه بخش اصلي كليات، شناخت محيط رقابتي بازار و شناخت سازماني بازار كار چين ارائه خواهد شد.
انتهاي خبر // شبكه خبري برنا//32 - 32 - 48//www.BornaNews.ir
چهارشنبه 22 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برنا نيوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]