واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: ستون بدون مرز
مرد ژاپني پيش از قتل هشدار داده بود
اعتماد ملي: مردي ژاپني پيش از آنكه روز يكشنبه، 7 نفر را در خياباني شلوغ در توكيو با چاقو به قتل برساند در يك سايت اينترنتي نسبت به اقدام خود هشدار داده بود. در جريان واقعه كه در منطقه آكيهابارا در مركز توكيو رخ داد 10 نفر ديگر هم به شدت زخمي شدند. آكيهابارا كه يك مركز خريد شلوغ به حساب ميآيد به شهر الكترونيك مشهور است و عمده بازديد كنندگان از آن جوانان و جهانگردان هستند. پليس، قاتل را كه توموهيرو كاتو نام دارد و 25 ساله است در صحنه جنايت دستگير كرد و بازجويي از او ادامه دارد. در اين ميان بيبيسي گزارش داد كه سوگواري براي قربانيان حادثه از ديروز در ژاپن آغاز شده است. به گزارش خبرگزاري كيودو، قربانيان او 6 مرد 19 تا 74 ساله و يك زن 21 ساله بودند.
كاتو اوايل غروب ابتدا با يك كاميون وارد جمعيت شد بعد به هركس كه توانست چاقو زد. او در بازجوييهاي اوليه به پليس گفت كه به آكيهابارا آمده تا مردم را بكشد. چون از زندگي و همه چيز خسته شده است. كاتو تا روز حادثه در يك كارخانه كارگر بود. ديروز پليس اعلام كرد به نظر ميرسد كاتو صبح حادثه با تلفن همراه براي يك وب سايت اينترنتي چندين پيغام فرستاده بود و نسبت به حمله هشدار داده بود.
پليس يكي از اين پيغامها را منتشر كرده است: من ماشينم را به مردم ميكوبم. اگر بيفايده بود، به همه چاقو ميزنم. خداحافظ! در يك پيغام ديگر آمده است: داستان را به خاطر آب و هواي باراني به تعويق نمياندازم! و تنها 20 دقيقه قبل از حمله: حالا وقتش است!
جنايت با چاقو در طول سالهاي اخير در ژاپن افزايش يافته است. در ماه ژانويه يك پسر مدرسهاي 16 ساله كه به دو چاقوي آشپزخانه مجهز بود چندين نفر را در يك خيابان شلوغ در منطقه شيناگاوا زخمي كرد. حمله ديروز دقيقا در سالگرد حمله يك مرد با سابقه بيماري روحي به يك مدرسه بود. حادثه سال 2001 در مدرسه ابتدايي شهر اوساكا رخ داد و به مرگ 8 كودك منجر شد. 15 دانشآموز و معلمشان در اين واقعه زخمي شدند.
پدر اتريشي خانوادهاش را در دادگاه خواهد ديد
اعتماد ملي: كه 24 سال دخترش را مورد آزار رواني و جنسي قرار ميداده است، براي اولين بار از زمان بازداشت خود، خانوادهاش را در دادگاه خواهد ديد.
به گزارش ديلي تلگراف قرار است در جلسه دادگاه، اليزابت فريتزل 42 ساله دختر جوزف به سوالات قاضي، دادستان و وكيل پدرش جواب دهد. ارتباط وي با دادگاه از طريق كنفرانس ويديويي خواهد بود.
روانپزشكاني كه اليزابت و فرزندانش را تحت مراقبت دارند اظهار كردهاند كه وي در ماه گذشته بهبود خوبي داشته است و احتمال دارد در زمان پاسخگويي در جلسه دادگاه كه قرار است در اوايل ماه جولاي برگزار شود، يك روانپزشك روند كار را زير نظر داشته باشد.
بر اساس تصميم دادگاه در جلسهاي ديگر در آينده دادگاه سوالاتي را از بچههاي 19 تا 5 ساله اليزابت خواهد پرسيد.
براي تكميل تحقيقات مقامات قانوني و اثبات اتهامات عليه جوزف 73 ساله كه يكي از اين اتهامات قتل عمد است، شهادت افراد خانواده مورد نياز است. جوزف پيش از اين به زنداني كردن دخترش براي 24 سال و 7 بار بچهدار شدن از وي اعتراف كرده بود. بر اساس تصميم دادگاه، اعضاي خانواده نيازي به روبهرو شدن با پدر ندارند و شهادت آنان يا قبلاً ضبط شده و در دادگاه پخش ميشود يا از طريق ارتباط ويديويي بوده ضمن آنكه جلسه دادگاه غيرعلني خواهد بود.
جسد قربانيان توفان ميانمار ديگر قابل شناسايي نيست
اعتماد ملي: صليب سرخ جهاني اعلام كرد كه به علت فاسد شدن شديد اجساد دهها هزار نفر از قربانيان توفان ميانمار ممكن است ديگر امكان شناسايي اين اجساد وجود نداشته باشد. به گزارش اسوشيتدپرس از يانگون، كميته بينالمللي صليب سرخ اعلام كرد كه كار دفن حدود 78 هزار نفر از قربانيان اين توفان تحت تاثير امدادرساني به 5/2 ميليون نفر از بازماندگان اين توفان قرار گرفته است كه هنوز هم بسياري از آنها بدون غذا و آب هستند. به همين علت در حالي كه 5 هفته از وقوع توفان سهمگين نارگيس در ميانمار و منطقه دلتاي ايراوادي ميگذرد اجساد زيادي هنوز روي زمين باقي ماندهاند در حالي كه اجساد ديگر يا در كانالها انداخته شده و يا در گورهاي دستهجمعي دفن شدهاند.
كرگ استراترن سخنگوي صليب سرخ در ميانمار گفت: بسياري از اجساد هماكنون در مراحل پيشرفته زوال قرار دارند و اطلاعات به دست آمده هم حاكي از اين است كه بسياري از اين اجساد داراي لباس و ساير نشانههايي كه امكان شناسايي آنها را بدهد نيستند. بر اساس اعلام اين سازمان بينالمللي در بعضي موارد اجسادي در فاصله 7 كيلومتري محل زندگيشان پيدا شدهاند. ساكنان محلي اعلام كردند كه در روزهاي اوليه پس از توفان اقدام به شناسايي اجساد و دفن آنها با انجام مراسم ميكردند اما با زياد شدن اجساد و از بين رفتن امكان شناسايي آنها به دفن اموات در گورهاي دستهجمعي پرداختهاند.
در حالي كه تنها 6 هليكوپتر سازمان ملل متحد و 7 هليكوپتر دولت ميانمار به امدادرساني مشغولند اكثر كمكهاي امدادي از طريق زمين و جادههاي نامساعد و يا با استفاده از قايق ارسال ميشود.
انتهاي خبر // روزنا - وب سايت اطلاع رساني اعتماد ملي//www.roozna.com
------------
------------
سه شنبه 21 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 264]