تبلیغات
تبلیغات متنی
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راهاندازی کسبوکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وبسایت
بهترین دکتر پروتز سینه در تهران
محبوبترینها
بهترین ماساژورهای برقی برای دیسک کمر در بازار ایران
بهترین ماساژورهای برقی برای دیسک کمر در بازار ایران
آفریقای جنوبی چگونه کشوری است؟
بهترین فروشگاه اینترنتی خرید کتاب زبان آلمانی: پیک زبان
با این روش ساده، فروش خود را چند برابر کنید (تستشده و 100٪ عملی)
سفر به بالی؛ جزیرهای که هرگز فراموش نخواهید کرد!
از بلیط تا تماشا؛ همه چیز درباره جشنواره فجر 1403
دلایل ممنوعیت استفاده از ظروف گیاهی در برخی کشورها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
خصوصیات نگین و سنگ های قیمتی از نگاه اسلام
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1860780997
![archive](https://vazeh.com/images/2archive.jpg)
![نمایش مجدد: *گزارش ايسنا از آخرين وضعيت كميسيونهاي مجلس هشتم* *حدادعادل در كميسيون فرهنگي *كمترين تقاضا براي كميسيون اصل 90 *47 تقاضا براي عضويت دركميسيون امنيت ملي refresh](https://vazeh.com/images/refresh.gif)
*گزارش ايسنا از آخرين وضعيت كميسيونهاي مجلس هشتم* *حدادعادل در كميسيون فرهنگي *كمترين تقاضا براي كميسيون اصل 90 *47 تقاضا براي عضويت دركميسيون امنيت ملي
واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: *گزارش ايسنا از آخرين وضعيت كميسيونهاي مجلس هشتم* *حدادعادل در كميسيون فرهنگي *كمترين تقاضا براي كميسيون اصل 90 *47 تقاضا براي عضويت دركميسيون امنيت ملي
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: مجلس
براي اينكه نمايندگان مجلس شوراي اسلامي در دوره هشتم رسما بتوانند در جلسه علني به بررسي طرحها و لوايح بپردازند، بايد اعضاي كميسيونهاي 13 گانه مشخص شود، تا طرحها و لوايح طبق آييننامه داخلي مجلس ابتدا در كميسيونها و سپس در جلسه علني مورد بررسي قرار گيرد.
كميسيونهاي تخصصي بنا به تشخيص هيات رييسه و روساي شعب داراي حداقل نوزده و حداكثر بيست و سه نفر عضو خواهند بود.
به گزارش خبرنگار سرويس پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، آنچه در زير ميآيد تعداد تقاضاهايي است كه تاكنون از سوي نمايندگان براي عضويت در كميسيونهاي مختلف مطرح شده است.
20متقاضي عضويت در كميسيون فرهنگي
/1/ به گفته نماينده مردم تبريز20 نفر از نمايندگان مجلس تاكنون براي حضور در كميسيون فرهنگي ثبت نام كردهاند و اعضاي اين كميسيون احتمالا بعد از ظهر امروز تكميل خواهند شد.
حجتالاسلاموالمسلمين سيدمحمدرضا ميرتاجالديني در گفتوگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با بيان اين كه درخواست براي حضور در كميسيون فرهنگي زياد شده است، گفت: حدادعادل نيز براي حضور در اين كميسيون ثبت نام كرده است.
گفتني است، تعدادي از نمايندگان بحث رياست حدادعادل بر كميسيون فرهنگي را دنبال ميكنند.
27 متقاضي عضويت در كميسيون برنامه و بودجه و محاسبات
/2/ رييس كميسيون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس هفتم از تقاضاي 27 نفر از نمايندگان براي عضويت در كميسيون برنامه و بودجه و محاسبات خبر داد.
رضا عبداللهي نماينده مردم ماهنشان در مجلس هشتم اعلام كرد: تا كنون 27 تن از نمايندگان تقاضاي عضويت خود را در كميسيون برنامه، بودجه و محاسبات مطرح كردند و اين در حالي است كه اين كميسيون پذيراي 23 عضو خواهد بود.
عبداللهي با بيان اينكه تقاضاي مجدد وي نيز عضويت در كميسيون برنامه، بودجه و محاسبات بوده است، افزود: نمايندگان دورهي هفتم كه پيش از اين عضو اين كميسيون بودند نيز تقاضاي عضويت مجدد خود را مطرح كردند و بدين ترتيب تابش، اسماعيلي، مفتح، گرانمايهپور و توكلي نيز از متقاضيان عضويت دوباره كميسيون برنامه، بودجه و محاسبات هستند.
47 متقاضي عضويت در كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي
/3/ يك عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس هفتم و نماينده مجلس هشتم از درخواست عضويت 47 نفر از نمايندگان اين مجلس جهت حضور در كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي خبر داد.
حشمتالله فلاحتپيشه در گفتوگو با خبرنگار ايسنا گفت: تاكنون چيزي حدود دو برابر ظرفيت كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي درخواست عضويت به عنوان اولويت اول نمايندگان جهت حضور در اين كميسيون داشتهايم.
نماينده اسلامآباد غرب با بيان اين كه اين تعداد بايد تقريبا به نصف تقليل پيدا كند، افزود: مجددا ميبايست گزارش بدوي از شعب ارايه شود تا مشخص گردد كه از اين تعداد چند نفر از درخواست عضويتشان در اين كميسيون انصراف دادهاند و چند نفر درنهايت باقي ميمانند.
اين عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس هفتم با اشاره به اين كه ظرفيت اين كميسيون 23 نفر است، افزود: كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي تاكنون شلوغترين كميسيوني بوده است كه براي عضويت در آن درخواست وجود داشته است.
18 متقاضي عضويت در كميسيون بهداشت و درمان
/4/ نماينده شهررضا در مجلس شوراي اسلامي اعلام كرد كه 18 نفراز نمايندگان مجلس اولويت اول خود را عضويت در كميسيون بهداشت و درمان اعلام كردند.
عوض حيدرپور شهررضايي، درگفتوگو با خبرنگار ايسنا، با بيان اين مطلب، افزود: انتخاب اول من حضور در كميسيون بهداشت و درمان نبود و با وجود عضويت در اين كميسيون در دوره قبلي مجلس، به دنبال گفتوگوهاي صورت گرفته، من و تعدادي از همكاران پزشكم انتخاب اول خود را به كميسيون اجتماعي تغيير داديم.
وي افزود: به دنبال توافقي كه بين 31 نماينده پزشك مجلس هشتم صورت گرفت، 18 نفر اولويت اول خود را كميسيون بهداشت و درمان اعلام كردند و چهار نفر نيز كه تعدادي از آنها پزشك نيستند به عنوان اولويت دوم اين كميسيون را انتخاب كردند. به طوري كه با ثبت نام 22 نفر به نظر مي رسد كميسيون بهداشت و درمان مجلس هشتم از تركيبي قوي برخوردار است.
وي افزود: به دنبال توافقات صورت گرفته حدود 10 نماينده پزشك ديگر نيز كميسيون هاي اجتماعي، برنامه و بودجه و كميسيون اصل 90 را به عنوان اولويت اول خود انتخاب كردند به طوري كه در صورت مشخص شدن وضعيت كميسيون ها به احتمال قوي 4 نفر از نمايندگان پزشك در كميسيون اجتماعي ، 2 نفر در كميسيون برنامه و بودجه و 2 نفر نيز در كميسيون اصل 90 حضور پيدا خواهند كرد تا موضوعات قابل بررسي در حوزه بهداشت و درمان در مجلس هشتم به شكل ويژه تري پيگيري شود.
اين نماينده مجلس هشتم در مورد توافقات صورت گرفته در كميسيون بهداشت ودرمان براي تعيين اعضاء هيات رئيسه اظهار نظري نكرد و گفت: با توجه به تغييرات صورت گرفته دركميسيون بهداشت ودرمان بايد منتظر نتيجه نهايي حضور اعضا در اين كميسيون بود.
26 متقاضي عضويت در كميسيون عمران
/5/ رييس كميسيون عمران مجلس هفتم گفت: 26 نماينده براي عضويت در كميسيون عمران ثبتنام كردند
علي اكبر آقايي با اعلام اين خبر به خبرنگار ايسنا گفت : ظرفيت اين كميسيون 23 نفر است؛ بنابراين تا زمان قطعي شدن تعداد اعضاء رييس و نواب اين كميسيون مشخص نخواهد شد.
وي در مورد چگونگي كم شدن سه نفر از اين تعداد جهت به حد نصاب رسيدن اعضاي كميسيون نيز اظهارداشت : برخي افراد به صورت مشترك در كميسيونهاي ديگر نيز ثبتنام كردهاند، ضمن اينكه تعدادي از آنها رشتهي تحصيليشان با كميسيون هماهنگي ندارد. بنابراين خودشان بايد از عضويت در كميسيون انصراف دهند.
آقايي گفت: در صورتي كه افراد انصراف ندهند راي مخفي گرفته ميشود و سه نفر حذف خواهند شد.
وي خاطرنشان كرد: در حال حاضر تنها بنده براي رياست كميسيون داوطلب هستم و از افراد ديگر اطلاعي ندارم.
26 متقاضي عضويت در كميسيون آموزش و تحقيقات
/6/ نمايندهي مردم تهران در خانهي ملت، گفت: 26 نفر از نمايندگان مجلس هشتم شوراي اسلامي انتخاب اول خود را براي عضويت در كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس درخواست كردند.
علي عباسپور تهرانيفرد در گفتوگو با ايسنا افزود: طبق آييننامهي داخلي مجلس شوراي اسلامي ظرفيت كميسيونها 23 نفر است كه كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس نيز براي 23 نفر ظرفيت عضويت دارد.
وي افزود: تعدادي از نمايندگان نيز كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس را به عنوان انتخاب دومشان مطرح كردهاند كه اولويت با نمايندگاني است كه انتخاب اولشان عضويت در اين كميسيون بوده است.
28 متقاضي عضويت در كميسيون انرژي
/7/ حسين نجابت گفت: تاكنون 28 نماينده تقاضاي عضويت در كميسيون انرژي را داشتهاند
نماينده مردم تهران در گفتوگو با خبرنگار ايسنا با اعلام اين خبر و يادآوري اين نكته كه حداكثر 23 نفر ميتوانند عضو كميسيون انرژي باشند، گفت: در جلسهي مشتركي كه روساي شعب و هيات رييسه خواهند داشت، نسبت به عضويت متقاضيان در كميسيونها تعيين تكليف ميشود.
وي همچنين افزود: در اولين جلسهي كميسيونها كه احتمالا چهارشنبه و يا اوايل هفتهي آينده خواهد بود، در رابطه با تعيين رييس و هيات رييسهي كميسيونها تعيين تكليف ميشود.
16 متقاضي عضويت در كميسيون قضايي و حقوقي
/8/ نمايندهي مردم چناران خبر داد: درخواست 16 نماينده براي عضويت در كميسيون قضايي و حقوقي
محمد دهقان با اعلام اين خبر به خبرنگار ايسنا، گفت: تا پايان هفتهي گذشته اين 16 نماينده اولويت اول خود را عضويت در كميسيون قضايي و حقوقي مطرح كرده بودند و اين در حالي است كه تعدادي از نمايندگان نيز اولويت دوم خود را عضويت در اين كميسيون قرار دادند.
وي افزود: كميسيون قضايي و حقوقي مجلس ظرفيت حضور حداكثر 23 نماينده را دارد.
19 متقاضي عضويت در كميسيون كشاورزي
/9/ نمايندهي مردم اراك به ايسنا گفت: درخواست حدود 19 نفر از نمايندگان مجلس براي عضويت در كميسيون كشاورزي
عباس رجايي با اعلام اين خبر به خبرنگار ايسنا تصريح كرد: ظرفيت عضويت در كميسيون كشاورزي 23 نفر است كه حدود 19 نفر درخواست عضويت در اين كميسيون را داشتهاند؛ اما هنوز به طور كامل مشخص نيست.
20 متقاضي عضويت در كميسيون اجتماعي
/10/ به گفته نماينده مردم تهران بيش از 20 نفر از نمايندگان انتخاب اول و دومشان عضويت در كميسيون اجتماعي مجلس بوده است.
عليرضا محجوب با اعلام اين خبر به ايسنا گفت: هشت نفر انتخاب اولشان حضور در كميسيون اجتماعي مجلس بوده است و بيش از 20 نفر انتخاب اول و دوم شان حضور در اين كميسيون است.
به گفته وي ظرفيت عضويت نمايندگان مجلس در كميسيون اجتماعي 23 نفر است.
نماينده مردم تهران تصريح كرد: عفت شريعتي و ثروتي به عنوان كانديداي رياست كميسيون اجتماعي مطرح هستند.
34 متقاضي عضويت در كميسيون صنايع و معادن
/11/ يك عضو كميسيون صنايع مجلس هفتم خبر داد: تاكنون 34 نماينده براي عضويت در كميسيون صنايع و معادن كانديدا شدند
گئورك وارطان در گفتوگو با خبرنگار ايسنا، با اعلام اين مطلب كه كميسيون صنايع و معادن 23 نفر ظرفيت دارد، گفت: بايد تعدادي كه بيش از ظرفيت كانديدا شدهاند نيز به 23 نفر تقليل پيدا كنند.
وي خاطرنشان كرد: 7 نفر از نمايندگاني كه در دوره هفتم مجلس عضو كميسيون صنايع و معادن بودهاند، نيز در اين دوره براي عضويت در اين كميسيون كانديدا شدهاند.
20 متقاضي عضويت در كميسيون اقتصادي
/12/ دلخوش به ايسنا گفت:20 نفر از نمايندگان مجلس اولويت اول خود را حضور در كميسيون اقتصادي اعلام كردند.
سيد كاظم دلخوش، درگفتوگو با خبرنگار ايسنا، با اعلام اين خبر افزود: تاكنون 20 تن از نمايندگان كميسيون اقتصادي را به عنوان اولويت اول انتخاب كردهاند و اين در حالي است كه 9 تن از اين افراد از اعضاي كميسيون اقتصادي مجلس هفتم بودهاند.
نماينده صومعه سرا در مجلس شوراي اسلامي هم چنين دربارهي تعيين هياترييسه اين كميسيون نيز گفت: در اين مورد هنوز نميتوان اظهارنظر قطعي كرد، اما اولويتهايي نزد اين افراد تعيين شده است كه هنوز به شكل نهايي خود نرسيده است.
6 متقاضي عضويت در كميسيون اصل 90
/13/ نماينده مردم بهبهان در مجلس شوراي اسلامي گفت: تاكنون تنها شش نفر از نمايندگان متقاضي عضويت در كميسيون اصل 90 مجلس شوراي اسلامي شدهاند.
سيدحاجي محمد موحد در گفتوگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين خبر افزود: با توجه به تجربهي چندين سالهي اينجانب در مجلس احساسمان آن است كه به دلايل مختلف از جمله نداشتن جاذبههايي كه ديگر كميسيونها در مجلس دارند، كميسيون اصل 90 كمتر مورد توجه قرار گيرد.
وي گفت: در شرايط فعلي تنها آقاي حجتالاسلام و المسلمين فاكر به عنوان رياست مدنظر هستند.
به گزارش خبرنگار ايسنا طبق مواد 32 تا 45 آيين نامه داخلي مجلس وظايف 13 كميسيون مجلس به شرح زير است:
- كميسيون اصل نودم (90) قانون اساسي
ماده 32- به منظور اجراي اصل نودم (90) قانون اساسي كميسيوني بنام كميسيون اصل نودم (90) قانون اساسي تشكيل ميگردد تا طبق قوانين مصوب مربوط به خود اداره و انجام وظيفه نمايد.
ماده 33- هر يك از كميسيونهاي تخصصي مجلس كه مطابق اين آييننامه تشكيل ميگردند در محدوده تخصصي خود داراي وظايف و اختياراتي به شرح زير ميباشند:
1- بررسي، اصلاح و تكميل طرحها و لوايح قانوني و ارائه گزارش به مجلس شوراي اسلامي.
2- رسيدگي به طرحهاي تحقيق و تفحص و انجام آن پس از تصويب مجلس شوراي اسلامي.
3- رسيدگي به لوايح بودجه ساليانه كل كشور.
4- بررسي و اظهارنظر در مورد لوايح برنامههاي توسعه اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي كشور.
5- بررسي چگونگي اجرا و نتايج حاصله از اجراي قوانين مصوب و تبصرهها در رديفهاي برنامههاي توسعه اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي و بودجههاي ساليانه كل كشور و تهيه گزارش و تقديم آن به مجلس شوراي اسلامي.
6- كسب اطلاع از كم و كيف اداره امور كشور، دريافت و بررسي گزارشهاي عملكردي و نظارتي از دستگاههاي مختلف ذيربط به نمايندگي از سوي مجلس شوراي اسلامي و تهيه گزارش جامع ساليانه كه در برگيرنده مسير تحولات و پيشرفتها و عملكرد بخشهاي تخصصي كشور و گوياي وضع اعمال حاكميت و مديريت در هر بخش باشد و ارائه آنها به مجلس شوراي اسلامي.
اين گزارشها در دستور كار مجلس قرار گرفته و قرائت ميگردد.
7- بررسي و تصويب آزمايشي طرحها و لوايح و همچنين تصويب دائمي اساسنامه سازمانها، شركتها و موسسات دولتي يا وابسته به دولت كه طبق اصل هشتاد و پنجم (85) قانون اساسي به آنها محول گردد.
تبصره 1- پاسخ دولت راجع به گزارشهاي كميسيونهاي تخصصي در دستور كار مجلس قرار گرفته و قرائت خواهد شد. پس از آن حسب درخواست كميسيونهاي تخصصي، موضوع گزارشهاي ياد شده جهت بررسي به كميسيون اصل نودم (90) ارسال و كميسيون مذكور نتايج بررسي خود را به مجلس ارائه خواهد كرد.
تبصره 2- كميسيونهاي تخصصي مجلس ميتوانند به تعداد كافي مشاور ذيصلاح از طريق هيات رئيسه به خدمت بگيرند.
ماده 34- كميسيون آموزش و تحقيقات براي انجام وظايف محوله در محدوده آموزش و پرورش عمومي، آموزش فني و حرفهاي، آموزش عالي، تحقيقات و فنآوري، مطابق ضوابط اين آييننامه تشكيل ميشود.
ماده 35- كميسيون اجتماعي براي انجام وظايف محوله در محدوده امور اداري و استخدامي، كار، اشتغال، روابط كار و تعاون مطابق ضوابط اين آييننامه تشكيل ميشود.
ماده 36- كميسيون اقتصادي براي انجام وظايف محوله در محدوده اقتصاد و دارايي، بازرگاني داخلي، بازرگاني خارجي مطابق ضوابط اين آييننامه تشكيل ميشود.
ماده 37- كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي براي انجام وظايف محوله در محدوده سياست و روابط خارجي، سياست داخلي، شوراها، شهرداريها، اطلاعات و امنيت داخلي، دفاع و امنيت خارجي و ثبت احوال مطابق ضوابط اين آييننامه تشكيل ميشود.
ماده 38- كميسيون انرژي براي انجام وظايف محوله در محدوده نفت، گاز، برق، سدها و نيروگاههاي آبي و برقي، انرژي اتمي و انرژيهاي نو مطابق ضوابط اين آييننامه تشكيل ميشود.
ماده 39- كميسيون برنامه و بودجه و محاسبات براي انجام وظايف محوله در محدوده برنامه، بودجه، نظارت برنامه و بودجه و ديوان محاسبات و امور مالي مجلس و آمار و خدمات عمومي فني مطابق ضوابط اين آييننامه تشكيل ميشود.
تبصره- كميسيون برنامه و بودجه و محاسبات علاوه بر انجام وظايف تخصصي در ماده (33) و اين ماده موظف است نسبت به امور زير اقدام نمايد:
1- نظارت و مراقبت بر اجراي مقررات بودجه و امور مالي مجلس و نحوه هزينه كردن آن.
2- رسيدگي به عملكرد بودجه ساليانه مجلس و ارائه گزارش آن حداكثر تا پايان شهريور ماه سال بعد. اين گزارش جهت اطلاع نمايندگان چاپ ميگردد.
3- بازرسي و رسيدگي دقيق و نظارت در مورد كليه اموال و اشياء منقول و غيرمنقول مجلس شوراي اسلامي و ارائه گزارش ساليانه جهت چاپ و توزيع بين نمايندگان.
ماده 40- كميسيون بهداشت و درمان براي انجام وظايف محوله در محدوده بهداشت، درمان، امداد، بهزيستي، تامين اجتماعي و بيمههاي اجتماعي و هلالاحمر مطابق ضوابط اين آييننامه تشكيل ميشود.
ماده 41- كميسيون صنايع و معادن براي انجام وظايف محوله در محدوده صنايع، پست، مخابرات، معادن، پتروشيمي، صنايع هوافضا و ارتباطات مطابق ضوابط اين آييننامه تشكيل ميشود.
ماده 42- كميسيون عمران براي انجام وظايف محوله در محدوده راه و ترابري، مسكن، عمران شهري و عمران روستايي مطابق ضوابط اين آييننامه تشكيل ميشود.
ماده 43- كميسيون فرهنگي براي انجام وظايف محوله در محدوده فرهنگ و هنر، ارشاد و تبليغات، صدا و سيما و ارتباطات جمعي، تربيت بدني و جوانان و زنان خانواده مطابق ضوابط اين آييننامه تشكيل ميشود.
ماده 44- كميسيون قضائي و حقوقي براي انجام وظايف محوله در محدوده قضايي و حقوقي مطابق ضوابط اين آييننامه تشكيل ميشود.
ماده 45- كميسيون كشاورزي، آب و منابع طبيعي براي انجام وظايف محوله در محدوده كشاورزي، منابع آب، دام و طيور، شيلات، محيط زيست و هواشناسي مطابق ضوابط اين آييننامه تشكيل ميشود.
انتهاي پيام
دوشنبه 20 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 177]
-
گوناگون
پربازدیدترینها