تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 17 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات عقل تحمّل نادانان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851218826




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

معاون رئيس‏جمهور هم ازمجلس هفتم انتقاد كرد


واضح آرشیو وب فارسی:الف: معاون رئيس‏جمهور هم ازمجلس هفتم انتقاد كرد
علي سعيدلو گفت: مجلس هفتم از ظرفيت كامل همكاري با دولت بهره نبرد و مي‌توانست بيشتر از اين با دولت نهم همكاري كند.

به گزارش فارس، علي سعيدلو معاون اجرايي رئيس جمهور صبح يكشنبه 12 خرداد ماه با حضور در خبرگزاري فارس از بخش‌هاي مختلف تحريريه اين رسانه بازديد و با خبرنگاران و مسئولان فارس در خصوص مسائل مختلف به گفتگو نشست.

معاون اجرايي رئيس جمهور در پاسخ به سئوالي در خصوص ارزيابي خود عملكرد سه ساله معاونت اجرايي نهاد رياست جمهوري در دولت نهم اظهار داشت: معاونت اجرايي مورد توجه رئيس جمهور است و آقاي احمدي‌نژاد در اظهاراتي در خصوص اين معاونت گفته‌اند كه «اين معاونت بايد پركارترين، حساس‌ترين، قوي‌ترين و كم مصرف‌ترين سازمان اداري باشد».

وي با بيان اينكه بر اين اساس معاونت اجرايي پركارترين معاونت در دولت است، ادامه داد: آقاي رئيس جمهور دو معاونت برنامه‌ريزي و نظارت راهبرد براي طراحي و معاونت اجرايي را براي عملياتي كردن طرح‌ها و طراحي‌ها دو بازوي خود معرفي كرده‌اند.

*معاونت اجرايي، بازوي رئيس جمهور است

سعيدلو با اشاره به اينكه اولين مسئوليت معاونت اجرايي سرپرستي نهاد رياست جمهوري است، تصريح كرد: معاونت اجرايي يك وزارتخانه مركزي براي دولت است و براي اينكه رئيس جمهور خود مديريت كلان را در اختيار دارند، اين معاونت يك سرپرست نهاد و معاونت است كه وظيفه هماهنگي بين دستگاه‌ها، پيگيري تمام مصوبات دولت و ارتباطات نهاد رياست جمهوري را با ساير دستگاه‌ها تنظيم مي‌كند و بيش از 20 ستاد تحت نظارت اين معاونت است.

وي در پاسخ به سئوال ديگري در مورد اينكه بنگاه‌هاي زودبازده از جمله مصوبات مهم سفرهاي استاني بوده كه انتقادات فراواني به آن وارد شده است، نظر شما در خصوص اين انتقادات چيست؟ گفت: ريز عملكرد اين بنگاه‌هاي زودبازده را از آقاي جهرمي وزير كار بگيريد، اما عملكرد اين بنگاه‌ها عالي بوده و هيچ مشكل اقتصادي براي دولت نداشته و حتي توانسته به دولت در حل مشكل بيكاري و اشتغال‌زايي كمك فراواني كند.

وي در پاسخ به سئوال ديگري در خصوص انتقاداتي كه به سفرهاي استاني صورت مي‌گيرد، بيان داشت: هركار جديدي حتما اظهارنظرهاي را در پي دارد، در واقع اول نقدهاي به اين سفرها بود، اما بعد آن هايي كه منتقد بودند قانع شدند كه اين سفرها بر اساس كارهاي كارشناسانه و دقيق صورت مي‌گيرد و اجرايي هم خواهد شد، چرا كه در دور دوم سفرها امكانات و اعتبارات بيشتري به استان‌ها اختصاص داده شد.

سعيدلو تاكيد كرد: از منتقدان سفرهاي استاني دعوت مي‌كنيم كه به استان‌ها سفر كنند و از روند اجراي مصوبات بازديد كنند تا متوجه شوند كه چند درصد از اين مصوبات در حال اجرا و تكميل شدن است.

*تلخ و شيرين سفرهاي استاني

معاون اجرايي رئيس جمهور در پاسخ به سئوالي در خصوص لحظه‌هاي تلخ و شيرين سفرهاي استاني در طول 39 سفر انجام شده، اظهار داشت: سفرهاي استاني هميشه از اين جهت كه به تمامي استان‌هاي كشور برويم و از نزديك وضعيت مردم را مورد بررسي قرار بدهيم يك نعمت و شيريني بوده است.

وي نكته تلخ و غمگين سفرهاي استاني را نگراني از عقب ماندگي مردم در شهرها و روستاها بعد از گذشت سه دهه از انقلاب عنوان كرد و افزود: اين مسئله باعث غصه خوردن ما مي‌شود، هنگامي كه به روستاها مي‌رويم واقعا نگران مي‌شوم در گوشه‌اي مي‌ايستيم و فكر مي‌كنم كه اين همه زحمت كشيده شده، ولي وضعيت مردم هنوز خوب نيست؛ غصه من اين است كه عمر ما كفاف ندهد كه بتوانيم اين مشكلات را برطرف كنيم.
سعيدلو خاطر نشان ساخت: مردم حق بر گردن ما دارند و اين جاي تاسف است كه وضعيت مردم هنوز مناسب نيست و فاصله‌ها هنوز زياد است و نگران مردم اين روستاها كه با مشكلات دست و پنجه نرم مي‌كنند هستيم.

*دولت نهم تمام تلاش خود براي خدمت گذاري را انجام مي‌دهد

وي در مورد پاسخ به اين سئوال كه آيا در اين سه سال، دولت نهم از فرصت خدمتگزاري خود استفاده كرده است؟ اظهار داشت: در جمع واقعا همه در دولت نهم با تمام توان در حال تلاش هستند و سعي كرده‌ايم كه در كار خود به هبچ وجه كوتاهي نكنيم.

معاون اجرايي رئيس جمهور در مورد سابقه همكاري و آشنايي خود با رئيس جمهور گفت: من با آقاي احمدي نژاد كار اجرايي جدي را از زمان شهرداري آغاز كردم، البته از قبل از شهرداري آشنايي داشتيم ولي كار اجرايي انجام نمي داديم.

*مجلس هفتم از ظرفيت همكاري با دولت استفاده نكرد

وي در مورد نحوه همكاري و تعامل دولت نهم و مجلس هفتم اينگونه پاسخ داد كه مجلس هفتم از ظرفيت كامل همكاري با دولت بهره نبرد و مي‌توانست بيشتر از اين با دولت نهم همكاري كند؛ چرا كه اين امر به نفع دو طرف بود.

سعيدلو ادامه داد: مجلس هفتم واقعا بعضي جاها مي‌توانست دولت را كمك كند، مثلا در روزهاي آخر مي‌توانست لايحه خشكسالي را تصويب كند، چگونه مجلس مي‌توانست براي استيضاح وزير بازرگاني ثانيه‌اي امضا جمع كند، اما نتوانست براي اين لايحه كمكي به دولت بكند. اين نمونه‌‌ها نشان مي‌دهد كه مجلس هفتم مي‌توانست دولت را بيشتر كمك و پشتيباني كند.

وي در خصوص همكاري دولت و مجلس هشتم نيز تصريح كرد: مجلس هشتم تجربه‌هاي بيشتر نسبت به گذشته دارد و اميدوارم مجلس هشتم آثار و علايم همكارانش بيشتر از مجلس هفتم باشد.

*استانداران توسط هيئت دولت انتخاب مي‌شوند

سعيدلو در مورد تغييرات صورت گرفته در كابينه نهم و علت اين تغييرات بيان داشت: آقاي رئيس جمهور در مورد عمكرد وزراء‌ خود به بررسي مي‌پردازد، اما نه بررسي عجولانه و شتاب زده، اگر احساس ‌شود كه در وزارتخانه‌اي شايد از لحاظ فكري و شايد از لحاظ اجراي هماهنگ نيست در ابتدا با اصلاح، تذكر، كمك در صدد تقويت آن وزارت‌خانه بر مي‌آيد و اگر به مرحله‌اي برسد كه ببيند آن وزارتخانه ديگر جواب گو نيست، تغييرات هم انجام مي‌شود.

وي تاكيد كرد: اصل در دولت بر خدمتگزاري است، يك اصل هم است كه ما بايد سنت شكني كنيم كه اگر كسي مسئوليت پذيرفت بايد در دوران تصدي خود پاسخگو باشد و اگر اينگونه نباشيد آن وزير بايد جاي خود را به ديگري بدهد.

معاون اجرايي رئيس جمهور در خصوص تغييرات صورت گرفته در وزارت كشور از سوي سرپرست اين وزارتخانه و اينكه اگر رئيس جمهور فرد ديگري را به مجلس معرفي نمايد، تكليف چيست و آيا اين امر براي دولت هزينه‌آور نيست؟ تصريح كرد: نه اينگونه نيست، تغييرات در حد زياد نيست، در مورد تغيير استاندارها نيز اين امر در حيطه وظايف دولت و با معرفي وزارت كشور مي‌باشد، چرا كه استاندار نماينده دولت در استان است. وزير كشور خود به تنهايي استاندار را تعيين نمي‌كند، بلكه با هماهنگي دولت و بر اساس تصميم هيئت دولت اين كار صورت مي‌گيرد.

*پيش نويس طرح تحول اقتصادي كشور به مجلس ارائه مي شود

معاون اجرايي رييس جمهور گفت: طرح تحول اقتصادي كشور كه توسط كارگروه كارشناسي در حال بررسي است، پس از اتمام بصورت پيش نويس به مجلس ارائه خواهد شد.
علي سعيدلو با اشاره به مشكلات اقتصادي با بيان اينكه بخشي از مشكلات به ساختار اقتصادي كشور و بخش ديگر به ضعف مديريت برمي‌گردد، افزود: براي حل اين مشكلات بايد با يك مديريت جامع و در نظر گرفتن آثار عملي آن در جامعه دست به كار شد.
معاون اجرايي رئيس جمهور در پاسخ به سوال فارس مبني بر اينكه آيا در ارائه طرح‌هاي اقتصادي و فشارهاي موجود سرعت فداي دقت و كار كارشناسي نمي شود؟ تصريح كرد: شايد مهمترين كارگروهي كه در طول سال گذشته در دولت به صورت مستمر و دقيق و با حضور شخص رئيس جمهور برگزار شده كارگروه تحول اقتصادي كشور باشد.
وي افزود: در همين راستا بدنه كارشناسي دستگاه‌ها كه از اطلاعات خوبي برخوردار هستند، موضوع را پشتيباني مي‌كنند.
سعيدلو خاطرنشان كرد: كليات اين طرح تا كنون تنها يك بار در جلسه هيات دولت مطرح شده در حالي‌كه طي يك سال گذشته به صورت متمركز در كارگروه در حال بررسي است.
وي با تاكيد بر اينكه اين طرح پس از بررسي در دولت تنها به صورت يك پيش‌نويس در اختيار مجلس قرار داده خواهد شد، گفت: در اين مرحله با اظهارنظرهاي مردم و كارشناسان، اصلاحات لازم بر موضوع اعمال مي‌شود.

*طرح تحول اقتصادي پشتوانه كارشناسي قوي دارد

سعيد لو ادامه داد: توصيه ما اين است كه قبل از نهايي شدن طرح و توضيح آن، اظهارنظري براي تاييد و نفي طرح نشود.
وي با تاكيد بر اينكه در طراح‌هاي دولت پشتوانه كارشناسي قوي وجود دارد، خاطرنشان كرد: يقينا با نهايي شدن طرح تحول اقتصادي، اين مسئله براي ارائه عمومي حتما بايد در جامعه و محافل دانشگاهي و مردم مورد نقد و بررسي قرار گيرد.
معاون اجرايي رئيس جمهور تاكيد كرد: هيچگاه در دولت دقت قرباني سرعت نمي‌شود. كار اصولگرايي كردن يعني سرعت، دقت و صحت. اگر هر كدام از اين‌ها اجرا نشود، يعني يكي از محورهاي اصلي حذف شده است.
وي با بيان اينكه در دولت حتي رئيس جمهور هم حق وتو ندارد، تصريح كرد: ممكن است در مورد برخي موضوعات ديدگاه‌ها يكسان باشد، ولي در مورد برخي موضوع‌ها اختلاف نظر وجود داشته باشد. همه اعضاي دولت نظرات كارشناسي خود را ارائه مي‌دهند و چيزي كه از دولت بيرون آمد قطعي و كارشناسي است.

*آخرين اقدامات دولت براي مقابله با خشكسالي

معاون اجرايي رئيس جمهوري با اعلام آخرين اقدامات صورت گرفته و پيش روي دولت براي سازگاري با خشكسالي گفت: در خصوص بحث خشكسالي طي جلسه‌اي كه به دعوت آقاي لاريجاني برگزار شد، مذاكرات خوبي با مجلس صورت گرفته است.
علي سعيدلو با بيان اينكه خشكسالي پديده‌اي جديد نيست و در طول ساليان گذشته نيز وجود داشته است، خاطرنشان كرد: براي افزايش توانايي كشور به منظور مقابله با اثرات خشكسالي، به دستور مقام معظم رهبري يك مركز تحقيقات دائم در استان فارس تشكيل مي‌شود كه در خصوص نوع برخورد با اين پديده در بلند مدت فعاليت كند.

*تشكيل ستاد خشكسالي در دولت

وي با اشاره به تشكيل ستاد خشكسالي در دولت، خاطرنشان كرد: دولت در پي سرماي بي‌سابقه سال گذشته و خشكسالي كه امسال كشور با آن مواجه شده است، ستاد خشكسالي را با حضور وزراي نيرو، جهاد و بازرگاني تشكيل داد و بنا به مصوبات اين ستاد مقرر شده است كه جهت‌گيري اعتبارات دستگاه‌ها در جهت سازگاري با پديده خشكسالي باشد.
معاون اجرايي رئيس جمهور با اشاره به دستور دولت مبني بر جهت‌دهي 5 درصد از اعتبارات عمراني وزارتخانه‌ها به تحقيقات و اقدامات مرتبط با سازگاري با خشكسالي، تصريح كرد: اين ستاد مرجع قانوني است و در مورد چنين مصوباتي اختيار دارد. علاوه بر اين مصوبات ستاد به دولت ارجاع مي‌شود و در صورت مغايرت با قانون به ستاد برگردانده خواهد شد.
وي با بيان اينكه تا كنون حدود 4 جلسه در مورد خشكسالي برگزار شده است، به اضافه شدن 230 ميليارد تومان به اعتبارات صندوق بيمه محصولات كشاورزي، اين رقم را ناكافي دانست و گفت: بر اساس تصميمات ستاد مقرر شده وزير جهاد كشاورزي در عرض يك ماه طرح جامع بيمه واقعي محصولات كشاورزي را تهيه و ارائه كند.
سعيدلو افزود: علاوه بر اين 250 ميليارد تومان نيز اعتبار پيش‌بيني شده تا به نسبت درجه خشكسالي استانها بين آن‌ها تقسيم شود.
معاون اجرايي رئيس جمهور با اشاره به عدم تصويب برداشت 2 هزار ميليارد توماني از حساب ذخيره ارزي در جلسه آخر مجلس هفتم، خاطرنشان كرد: هم اكنون مبلغ 2 هزار و 500 ميليارد تومان براي تامين مواد غذايي كه ممكن است در اثر خشكسالي با كمبود مواجه باشند، به آن لايحه اضافه شده و بايد ديد كه مجلس جديد اين لايحه را تصويب مي‌كند يا نه.
وي با بيان اينكه در خصوص بحث خشكسالي طي جلسه‌اي كه به دعوت آقاي لاريجاني برگزار شد، مذاكرات خوبي صورت گرفته است، افزود: مجلس هفتم در آخرين جلسه خود كارگروهي براي سازگاري با خشكسالي تشكيل داد كه اين ستاد احتمالا در مجلس جديد نيز فعال خواهد بود.
سعيدلو تاكيد كرد: ستادهاي خشكسالي دولت و مجلس در كنار هم فعاليت خواهند كرد و جلسات اين ستاد در دولت به صورت متمركز و مستمر ادامه دارد.

*وجود چالش بين دولت و شهرداري را قبول ندارم

به اعتقاد معاون مالي-اداري شهردار تهران در دوران احمدي نژاد كه امروز معاون اجرايي رئيس جمهور است، بين دولت و شهرداري چالشي نيست و وجود چنين مسئله‌اي را قبول ندارد.
علي سعيدلو در پاسخ به اين سوال كه؛ چرا با تشكيل دولت نهم كه اعضاي آن قبل از حضور در كابينه خود سكاندار شهرداري تهران بودند؛ برخي مشكلات تهران برطرف نشد و چالش‌هايي نيز ميان دولت و شهرداري بوجود آمد، گفت: قبول ندارم كه بين دولت و شهرداري تهران چالش وجود دارد.
وي ادامه داد: همانطور كه مطلع هستيد تهران كلانشهري با مشكلات پيچيده است و عناصر متعددي همچون شوراي شهر، شوراي استان، سازمان شهرداري‌ها و وزارت كشور براي رفع مشكلات آن با شهرداري در ارتباط هستند و در اين زمينه تلاش مي‌كنند.
معاون اجرايي رئيس جمهور بار ديگر با تأكيد بر اين كه بعيد مي‌دانم دليلي براي چالش وجود داشته باشد، ادامه داد: وقتي دولت دلش مي‌خواهد همه جاي ايران پيشرفت داشته باشد، بعيد است كه بخواهد تهران عقب افتاده باشد. مخصوصا اين كه آقاي احمدي نژاد، مردم خوب تهران را كمتر از مردم خوب خوزستان نمي‌داند.
وي تأكيد كرد: فكر مي‌كنم يك مقدار هماهنگي‌ها بايد بيشتر شود. بحث‌هايي كه مربوط به تعداد اتوبوس‌ها، كم و زياد بودن آن مطرح مي‌شود؛ به عنوان يكي از اعضاي ستاد تبصره 13 چندين بار گفته‌ام و در اين رابطه نيز به مهندس هاشمي هم اشاره داشتم كه مسئولان شهرداري را دعوت كنيم بيايند تا اختلاف نظرها رفع شود. مسائل موجود را با جنجال آفريني در روزنامه‌ها نمي‌توان حل كرد.

*دولت، شهرداري را يك عنصر خدمت رساني براي مردم مي‌داند

سعيدلو ادامه داد: بالاخره تعداد اتوبوس‌ها معلوم است، سيستم هم معلوم است. بيايند در جلسه‌اي بنشينيم و صحبت كنيم. معلوم مي‌شود كه چه كسي وظيفه‌اش را انجام داده يا نداده است. دولت، دولت جمهوري اسلامي است و شهرداري را يك عنصر خدمات رساني براي مردم مي‌داند، بنابراين وظيفه داريم اين كار را بكنيم و حجت شرعي بر ما است كه كوتاهي نكنيم.
به اعتقاد وي، حرف و حديث‌هايي كه از جانب برخي از مسئولين در قالب مصاحبه‌ مطرح و در فرصتي ديگر از طرف مقابل مباحثي نقل مي‌شود باعث بروز اختلاف مي‌شود، در صورتي كه نبايد چنين باشد. سازمان شهرداري‌ها به عنوان يكي از مراجع دولتي درست شده كه در خدمت شهرداري‌ها باشد.
معاون اجرايي رئيس جمهور در پاسخ به اين سئوال كه مجموعه شورا و شهرداري در زمان شهرداري احمدي نژاد به شدت با فعاليت سازمان شهرداري‌ها مخالف بود و آن را غيرقانوني مي‌دانست؛ چگونه است كه امروز شما آن را به عنوان يكي از مراجع رفع اختلاف معرفي مي‌كنيد، گفت: شما مصاحبه‌اي از من پيدا كنيد كه در اين رابطه اظهارنظر مخالف كرده باشم.
وي در پاسخ به تكرار اين سوال كه مجموعه شورا و شهرداري با فعاليت اين سازمان مخالف بودند، گفت: اين مسئله نيز از همان نواقصي است كه بايد اصلاح شود. فردي مصاحبه‌اي مي‌كند اعداد و ارقام و اظهاراتي عنوان مي‌كند كه طرف مقابلش آن را صحيح نمي‌داند. اين روند نبايد ادامه پيدا كند. آنجا كه محل گزارش براي مردم است، مردم يك نظر واحد از كل نظام مي‌خواهند.

*دولت همتش را جزم كرده براي تهران كارهاي اساسي انجام دهد

معاون اجرايي رئيس جمهور با تأييد وجود مكان‌هايي در استان تهران كه كمتر از ساير استان‌هاي ديگر در وضعيت برخورداري قرار دارند، گفت: دولت همتش را جزم كرده كه براي تهران كارهاي اساسي انجام دهد.
سعيدلو در پاسخ به اين پرسش كه چرا مجموعه هيئت دولت بر اين باور است كه تهران شهر محروم نيست و نيازي به اختصاص بودجه بالا ندارد به همين دليل اعتبارات بيشتر بايد براي رشد و پيشرفت شهرهاي محروم اختصاص يابد، اظهار داشت: ابتدا بحث محروميت را اصلاح كنيم. بهتر است بگوييم كه تهران بيشتر يك شهر برخوردار است. هر چند در استان تهران جاهايي داريم كه كمتر از ساير استان‌ها برخوردار هستند.
وي ادامه داد: دولت قبل از توزيع اعتبارات،‌ اسناد رسمي كلان و توسعه را بررسي و ساعت‌ها كار كارشناسي بر روي آنها بر اساس شاخص‌هاي سازمان مديريت سابق و معاونت نظارت راهبردي انجام مي‌دهد. بر اساس آن مناطق برخوردار، نيمه برخوردار و كمتر برخوردار تعريف و اعتبار اختصاص مي‌دهد. البته اين به معناي آن نيست كه تمامي بخش‌هاي يك استان يا شهر برخوردار باشد. ممكن است در استان يا شهري منطقه ويژه‌اي كمتر برخوردار باشد و توزيع اعتبارات بايد در آن بخش اتفاق بيفتد.

*دولت معتقد به پيشرفت متوازن در تمام كشور است

به اعتقاد سعيدلو، تهران به نسبت خودش بايد سنجيده شود. از تهران نيز حمايت‌هاي لازم انجام گرفته است؛ چرا كه دولت معتقد به پيشرفت متوازن در تمام كشور است.
وي تأكيد كرد: درست است كه تهران پيشاني جمهوري اسلامي است، اما به معناي اين نيست كه همه چيز را در مركز بياوريم. بر اين باور نيز نيستيم كه چون سال‌ها به تهران توجه شده حالا سه سالي تهران را رها كنيم، برويم سراغ خوزستان و بعد از چند سال به تهران برگرديم. براي تهران نيز برنامه‌ريزي داريم. دولت همتش را جزم كرده براي تهران كارهاي اساسي انجام دهد.
معاون اجرايي رئيس جمهور با اشاره به مصوبات استاني دولت در استان تهران، آن‌ها را بسيار پربار دانست و گفت: در ساير استان‌ها مصوبات استاني به واسطه آن كه استانداران آن‌ها را مطرح مي‌كنند، نمود زيادي دارد، اما تهران چون جاي بزرگي ‌است و اخبار زيادي دارد و آقاي دانشجو نيز در رابطه با مصوبات كمتر صحبت كرده، به همين دليل تاثير آن ها كمتر نمود يافته است.
وي خاطرنشان كرد: يكي از معضلات كشور اين است كه كه چون تهران برخورار بوده و زيربناها در آن آماده است، سرمايه‌گذاران تمايل به سرمايه‌گذاري در تهران دارند تا بتوانند در مدت زمان كوتاه سود سرمايه خود را بدست آورند به همين دليل سرمايه‌گذاران براي سرمايه‌گذاري در استان‌هاي كمتر برخوردار همچون سيستان فرار مي‌كنند.
سعيدلو تأكيد كرد: با توجه به اين كه دولت به دنبال پيشرفت متوازن در همه نقاط كشور و راحت زندگي كردن مردم در شهر و روستا است. بنابراين بايد از طريق اعطاي تسهيلات بيشتر در ساير استان‌ها زمينه‌هاي حضور سرمايه گذاران را فراهم كنيم.

*خبرگزاري‌ها تكميل كننده كار دولت هستند

سعيدلو با بيان اينكه احمدي‌نژاد گفته بود «فارس چيز ديگري است»، گفت: اگر محور اصلي خبرگزاري‌ها درست باشد، مسائل فرعي نقاط قوت و ضعف است، يكي خوشش مي‌آيد نقد شود و ديگري دوست ندارد، كار شما نقد، اصلاح و خبر رساني است، مردم حق دارند از اخبار مطلع باشند.
وي با بيان اينكه خبرگزاري‌ها كار بسيار سختي دارند، تصريح كرد: شما مي‌توانيد تكميل كننده كار دولت و نظام باشيد. معتقدم خبر و خبرگزاري حتما خط و جهت دارند در همه دنيا هم همين است، پول خرج مي‌كنند تا اهدافشان را از طريق همين تبليغات تامين كنند.
سعيدلو با تاكيد بر اينكه خبرگزاري‌ها كار نظام را تكميل مي‌كنند، گفت: مثلا زماني كه مقام معظم رهبري سخنراني مي‌كنند براي اينكه به عمق جان افراد چه در داخل و چه در خارج كشور برود، شما مسئول هستيد و بايد اين را انجام دهيد، چرا كه كار خبرگزاري كار مشكلي است. تامين خبر، توزيع متوازن خبر و نشر به موقع خبر اين‌ها همه وظايف سنگيني است.

*خبررساني اولين و بزرگترين وظيفه خبرگزاري‌ها براي حفظ نظام است

معاون اجرايي رئيس جمهور افزود: معتقدم يكي دو محور هست كه بايد همه رعايت كنيم، بايد اصول و محوري داشته باشيم كه اخلاقيات است كه به عنوان يك مسلمان بايد رعايت كنيم، بايد هم آهنگي داشته باشيم با آهنگ ولايت، آن هم به خاطر كل نظام، اولين و بزرگترين وظيفه شما حفظ نظام است، زيرا حفظ نظام از مهترين واجبات است. حتما شما بايد پشتيباني شويد، كار شما مشكل و سخت است و چون كار حرفه‌اي و گسترده‌اي است، ممكن است اشكالاتي نيز به وجود ‌آيد، اما آنچه مهم است، جهت‌گيري‌هاست، شما بايد بالاخره در كار خبر بتوانيد صادق، سريع و صحيح باشيد، همان كاري كه ما انجام مي‌دهيم، اگر اينطور باشد مردم نيز تبعيت مي‌كنند. البته با همان محور اصلي بالاخره شما متولي اين نظام هستيد.

*كار خبرگزاري ها نقد، اصلاح و خبررساني شفاف است

وي تصريح كرد: اگر خبرگزاري‌ها آن محور و جهت اصليشان درست باشد، آن مسائل فرعي بالاخره نقاط قوت و ضعف است، يكي خوشش مي‌آيد نقد شود و ديگري دوست ندارد، اين كار شما نيست، كار شما نقد، اصلاح و خبر رساني است، چون مردم حق دارند از اخبار مطلع باشند، اما اگر آن اخلاق و ولايت‌مداري باشد همه چيز حل است، چرا كه در اين مسير اصلا خلاف بحث امام(ره) جامعه حركت نمي‌‌شود. وقتي رهبر مي‌فرمايد كه اقتصاد كشور را تقويت كنيد حتما بايد شما بر روي آن كار كنيد.

*ورود احمدي‌نژاد به بخش مسكن موجب تسريع در تصميم‌گيريها مي شود

علي سعيدلو با اشاره به اينكه ورود مستقيم رئيس جمهوري به بخش مسكن موجب تسريع در تصميم‌گيري‌ها است، در پاسخ به اينكه اگر مشكل مسكن حل نشود افكار عمومي ايشان را مقصر اصلي خواهند دانست، گفت: احمدي‌نژاد ريسك ورود به بخش مسكن را پذيرفته است.
وي اظهار داشت: در دولت نهم براي اينكه كارها و فعاليت‌ها به خوبي پيش برود تقسيم كار صورت گرفته و كار گروه‌هاي تخصصي در دولت تشكيل شده است.
وي ادامه داد: در دولت نهم يك كارگروه مسكن وجود دارد كه شخص وزير مسكن و شهرسازي و يك عده از وزراء در آن حضور دارند.
سعيدلو در پاسخ به اينكه چگونه مي‌توان مردم را راحت‌تر خانه‌دار كرد، اظهار داشت: در تمام دنيا مسكن يكي از نيازهاي اوليه انسان‌هاست و بايد اذعان كنيم كه در هيچ جاي دنيا چه سيستم‌هاي برنامه‌ريزي متمركز و چه كشورهاي غربي مسكن به طور كامل و مطلوب حل نشده است.
معاون اجرايي رئيس جمهوري در ادامه گفت: بالاخره طبيعتا مسكن نياز اوليه انسان‌ها است و يك نفر احساس مي‌كند، بايد در يك محيط 500 متري زندگي كند، اما در آن سيستم به او تنها 20 متر فضا اختصاص مي‌يابد، بنابراين در اروپا معمولا اينگونه است و اين نيز به فرهنگ زندگي آنها باز مي‌گردد.

*سياست دولت بايد در جهت افزايش توليد مسكن باشد

سعيدلو گفت: مسكن و محل سكونت در ايران با اروپا به دلايل مختلف با يكديگر متفاوت هستند چرا كه محل سكونت در ايران به دليل اينكه خانواده مبنا و پايه نظام است بايد آرام و كافي باشد و افراد وقت بيشتري را در آن محل بگذرانند.
وي ادامه داد: بنابراين دولت در درجه اول بايد تلاش كند توليد مسكن در كشور افزايش يابد يعني بايد عرضه مسكن بيشتر از تقاضا شود.
وي گفت: اگر تقاضا بيشتر از عرضه مسكن باشد قيمت مسكن نيز خود بخود بالا مي‌رود پس بنابراين اولين نياز در تمام سياستگذاري‌هاي دولت بايد در جهت افزايش توليد باشد.
سعيدلو ادامه داد: محاسبه‌ها بايد به گونه‌اي باشد كه توليد مسكن متناسب و هماهنگ با نرخ رشد جمعيت، ازدواج جوان‌ها و ساير نيازها باشد.
وي گفت: بنده معتقد هستم كه بايد دولت معضل مسكن روستايي را زودتر از شهرها حل كند كه اتفاقا اين مشكل را حل كرده است؛ چرا كه وقتي كه سكونت در روستاها حل شود مهاجرت به شهرها نيز رخ نمي‌دهد.

* توليد مسكن در كشور بايد اقتصادي شود

سعيد‌لو در پاسخ به اينكه دولت براي افزايش توليد مسكن بايد چه كند گفت: برآورد مي‌شود سالي 5/1 ميليون تقاضا براي واحد مسكوني در كشور وجود دارد، بنابراين اگر بتوانيم چندين سال متوالي سالانه 5/1 ميليون واحد مسكوني توليد كنيم نياز به مسكن مرتفع خواهد شد.
وي با بيان اينكه در توليد مسكن نيز بايد الگوي مصرف را مد نظر قرار داد افزود: توليد مسكن در كشور بايد اقتصادي بوده و با فرهنگ و معماري ايراني همخواني داشته باشد، بنابراين بايد مسكن در كشور ارزان، سبك و اقتصادي توليد شود.
معاون اجرايي رئيس جمهوري گفت: زماني كه اين موارد در كنار يكديگر ديده شد و در كنار هم قرار بگيرد ديگر ارائه و توزيع مسكن كار راحتي خواهد بود.

* مشكل مسكن روستايي حل شده است

سعيد لو گفت: يكي از موفقيت‌هاي دولت نهم اين است كه مشكل مسكن روستايي را حل كرده است، به طوريكه در سال 84 حدود 200 هزار واحد مسكوني و در سال 85 نيز 300 هزار واحد مسكوني نوسازي و بازسازي شد.
وي ادامه داد: اگر چه هنوز مشكل زمين و مالكيت در روستاها وجود دارد، اما دولت در روستاها مشكل مسكن را اساسي حل كرده است و چنانچه اين وضعيت ادامه پيدا كند روستايي‌ها در روستاها مستقر مي‌شوند و مهاجرت‌ها نيز كاهش مي‌يابد.

* برداشتن هزينه‌ مالكيت زمين از دوش مصرف كننده سياست دوم دولت

معاون اجرايي رئيس جمهوري گفت: سياست دوم دولت نهم در بخش مسكن مربوط به شهرهاي كوچك با طرح مسكن مهر بود كه واقعا يك تلاش مناسبي بود كه دولت با برداشتن هزينه مالكيت زمين از دوش مصرف كننده قدم مهمي براي توليد مسكن در شهرهاي كوچك برداشت.
وي ادامه داد: وقتي دولت اين هزينه را از دوش مصرف كننده بردارد هزينه توليد مسكن نصف مي‌شود و دولت با اين روش و سياست مشكل مسكن را در شهرهاي كوچك مرتفع كرده است.

* حل نشدن مسكن در كلانشهرها به دليل نبود زمين است

سعيدلو در خصوص اينكه چرا دولت مشكل مسكن را در شهرهاي بزرگ نتوانسته حل كند گفت: بنده معتقد هستم كه در شهرهاي بزرگ و كلان شهرها زمين بسيار كم است و تقاضا هم متراكم است البته بايد اذعان كنيم كه نقدينگي و امكانات هم در كلان شهر بيشتر از نقاط ديگر است.
وي ادامه داد: دولت طرح‌هايي به تازگي براي كلان شهرها ارائه كرده است كه يكي از اين طرح‌ها راه‌اندازي 300 كارخانه توليد مسكن‌هاي پيش ساخته در كشور است، بنابراين اين طرح مي‌تواند با همين هدف يكي از راه‌هاي حل مشكل مسكن در كلانشهرها باشد.
به گفته وي، دريافت ماليات از افرادي كه بيش از 3 بار نقل و انتقال مسكن انجام دهند، نيز با هدف جلوگيري از رشد كاذب قيمت‌ها است كه به نظر بنده روش و طرح خوبي است.

*دريافت ماليات از واحدهاي مسكوني بايد تمام جوانب را در نظر بگيرد

وي در پاسخ به اينكه آيا دريافت ماليات موجب افزايش قيمت مسكن نمي‌شود، گفت: بنده معتقد هستم كه اگر بخواهيم معمايي را حل كنيم بايد تمام مجهولات را در نظر بگيريم.
وي ادامه داد: اين كه مي‌فرمائيد دريافت ماليات در معاملات بيش‌تر از 3 واحد مسكوني موجب مي‌شود، فروشنده ها قيمت را بالا ببرند وجود دارد اما به هر حال بايد اين طرح جامع و كامل باشد و بعد پياده شود.

* پرداخت وام 10ميليوني اشتباه بود

سعيد‌لو در خصوص پرداخت وام خريد مسكن در ابتداي شروع به كار دولت نهم گفت: پرداخت وام 10ميليون توماني براي خريد مسكن اشتباه بود؛ چرا كه آن وام قرار بود به توليد مسكن داده شود.
وي ادامه داد: اگر وام خريد مسكن را در اختيار عموم مردم بگذاريم، امكان نقدينگي را افزايش و توازن عرضه و تقاضا را نيز به هم مي‌زند.
سعيد‌لو گفت: مشكل مسكن در كشور را رئيس جمهوري قبول دارد و همين موضوع نيز باعث شد تا خود وارد ميدان شود.

* با تدبير خوب مشكل مسكن 2 سال ديگر رفع مي‌شود

معاون اجرايي رئيس جمهوري افزود: اميدوارم كه با يك تدبير مناسب مشكل مسكن در دو سال آينده حل شود.
وي در خصوص دخالت دولت در بازار مسكن گفت: بنده دخالت دولت را در بازار مسكن به عنوان سياستگذار قبول دارم، البته اين سياستگذاري‌ها نبايد در ميانه راه رها شود.
وي ادامه داد: بنده معتقد هستم كه اگر توليد مسكن افزايش يابد، اما نظارتي بر عرضه و توزيع سالم وجود نداشته باشد، اين توليد دردي را درمان نخواهد كرد.
سعيدلو گفت: دولت در بخش مسكن بايد سياستگذاري كند و براي موفقيت در آن بايد سياست خود را تا پايان پي گيري كند.

* ورود رئيس جمهوري به بخش مسكن مفيد است

سعيدلو در خصوص موفقيت دولت نهم در بخش مسكن گفت: دولت نهم در بخش مسكن روستايي موفق بوده است اما در بخش مسكن شهري اين موفقيت مطلوب نبوده و نتوانسته معضل مسكن را حل كند.
معاون اجرايي رئيس جمهوري در خصوص ورود رئيس جمهوري به بخش مسكن گفت: ورود رئيس جمهوري به بخش مسكن مفيد است چرا كه حضور ايشان تصميم‌گيري‌ها را تسريع مي‌كند.

* احمدي‌نژاد ريسك ورود به بخش مسكن را پذيرفته است

سعيدلو در پاسخ به اينكه اگر ورود احمدي‌نژاد به بخش مسكن با موفقيت توام نباشد افكار عمومي ايشان را مقصر اصلي عدم موفقيت خواهند دانست گفت: مديريت همين است به هر حال مردم ما مي‌فهمند كه بخش مسكن در دنيا يك ساله حل نشده است به هر حال رئيس جمهوري ريسك ورود به بخش مسكن را پذيرفته است.
وي در پاسخ به اينكه بحث تغيير وزير مسكن و شهرسازي تا چه حد صحت دارد گفت: اين موضوع را براي اولين بار است كه مي‌شنوم به هر حال وزارت مسكن و شهرسازي نقاط ضعف و قوتي دارد كه بايد نقاط قوت را تقويت و نقاط ضعف را هم تذكر دهيم، اما به هر حال تغييرات در دولت آخرين مرحله است.
سعيد‌لو در خصوص نظر شخصي خود در مورد افزايش سقف وام مسكن گفت: به هر حال بايد كارشناسان بررسي كنند كه اگر افزايش سقف وام مسكن مشكل را حل مي‌كند اين كار را انجام دهند؛ چرا كه اگر اين تسهيلات كفاف خريد مسكن را ندهد پس بايد كار كارشناسي بر روي آن انجام شود.
وي ادامه داد: به هر حال تسهيلات مسكن بايد 70 درصد خريد مسكن را پوشش دهد.

*انتخاب سرمربي را به كاشاني واگذار كرده‌ايم

رئيس هيئت مديره باشگاه پرسپوليس گفت: مديرعامل مسئول انتخاب سرمربي جديد است و براي معرفي جانشين قطبي، هفته جاري با كاشاني گفت و گو مي كنم.
سعيدلو اظهار داشت: با وجود همه تلاش‌ها براي ماندن افشين قطبي، وي به دلايل شخصي از پرسپوليس جدا شد و به دليل نزديكي مسابقات ليگ برتر، ليگ قهرمانان آسيا و جام حذفي بايد هر چه زودتر در مورد جانشين وي تصميم‌گيري كنيم.
وي افزود: انتخاب سرمربي جديد پرسپوليس را به حبيب كاشاني واگذار كرده‌ايم و هفته جاري با تشكيل جلسه در اين زمينه، صحبت‌هاي نهايي را انجام خواهيم داد.
رئيس هيئت رئيسه باشگاه تاكيد كرد: مشكلي با داخلي يا خارجي بودن سرمربي پرسپوليس نداشته و انتظار داريم با كارشناسي دقيق انتخاب شود.

* نظر معاون اجرايي رئيس جمهور در مورد شخصيت‌هاي مختلف

معاون اجرايي رئيس جمهور نظر خود در مورد اشخاص و شخصيت هاي مطرح را اينگونه دانست:
احمدي نژاد: رئيس جمهور محبوب ايران.
حداد عادل:‌ انسان شريف، دانشمند،‌ خدمتگزار و دوره‌اي سخت در مجلس داشت.
لاريجاني: داراي سابقه اجراي خوب، اميدوارم در سمت رياست مجلس بتواند همكاري و تعامل با دولت را بيشتر كند.
الهام: سخنگوي شفاف دولت
دانش جعفري: از برادران خوب ما بودند، زحمت كشيدند، منتها در ميان راه هماهنگي كامل را نداشتند و در مباحث نظري و اجرا هماهنگ نشدند و رئيس دولت مجبور به تغيير وي شد.
پورمحمدي: وزير خوب دولت بود.
 دوشنبه 20 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 280]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن