تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش منافق در زبان او و دانش مؤمن در كردار اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805419747




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مسوول مركز مطالعات استراتژيك جنبش دانشجويي: بار اصلي ايجاد فضا براي نشاط در دانشگاه، برعهده فعالان نهادهاي دانشجويي است


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مسوول مركز مطالعات استراتژيك جنبش دانشجويي: بار اصلي ايجاد فضا براي نشاط در دانشگاه، برعهده فعالان نهادهاي دانشجويي است


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي

مسوول مركز مطالعات استراتژيك جنبش دانشجويي درباره زمينه‌ها و بسترهاي لازم جهت ايفاي نقش درست و صحيح دانشجويان گفت: فعاليت‌هاي دانشجويي نيازمند زيرساخت‌ها و وجود شرايطي است تا بتواند به نقطه مطلوب و تاثيرگذار برسد.

مجيد حاجي‌بابايي در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با بيان اينكه اين شرايط را حداقل در سه سطح مي‌توان تحليل كرد، گفت : يكي در حوزه قوانين ، ديگري محيط مناسب دانشجويي و سوم وجود دانشجويانِ با برنامه و فعال در سازمان‌ها و نهادهاي دانشجويي است. اگر اين سه حوزه همزمان با هم رشد كنند ما شاهد فعاليت‌هاي دانشجويي پويا خواهيم بود.

وي افزود : قوانين موجود براي فعاليت‌هاي دانشجويي، در قالب بخشنامه و زير مجموعه وزارت علوم ، تحقيقات و فن آوري است در حاليكه نياز به قوانين كارآمد كه بر اساس كار كارشناسي و مصوب نهاد تقنيني باشد ضرورتي است كه بايد به آن پرداخته شود. از اين منظر ايجاد ظرفيت‌هاي قانوني لازم براي فعاليت‌هاي گوناگون دانشجويي با توجه به كثرتي كه در رويكرهاي دانشجويي وجود دارد يكي از راه‌هاي بسترسازي براي رشد و هدايت فعاليت‌هاي دانشجويي است.

اين فعال دانشجويي با اشاره به دو سطح ديگر تحليل يعني محيط مناسب دانشجويي و افراد فعال در تشكل‌ها بيان كرد: اگر اولويت‌هاي محيط دانشجويي فعاليت دانشجويي را برنتابد خود عاملي براي انفعال در دانشگاه است.البته اگر تشكل‌ها و نهادهاي دانشجويي با آرمان و برنامه باشند مي‌توانند بر چنين فضاهايي غلبه كنند زيرا بين فضاي دانشگاه و نهادهاي دانشجويي نوعي كنش ديالكتيكي برقرار است. به همين دليل بار اصلي ايجاد فضا براي نشاط در دانشگاه بر عهده فعالان نهادهاي دانشجويي است.

وي با تاكيد بر اينكه همواره فعاليت‌هاي دانشجويي داراي محدوديت‌ها و گرفتاري‌هايي بوده است، اما اين امر به هيچ عنوان دليلي براي انفعال نيست، گفت: در گذشته اگر محدوديت‌ها بيشتر نبوده قطعا كمتر هم نبوده است، اما همچنان بار اصلي بر دوش دانشجويان است و اگر دانشجويان با صبر و حوصله توام با برنامه پيش بروند هر مانعي را از پيش رو برخواهند داشت، از اين منظر دانشجويان بايد حركت تدريجي و آرام را در دستور كار داشته باشند.

مسوول مركز مطالعات استراتژيك جنبش دانشجويي يكي از مشكلات كارهاي جمعي در ايران را فقدان تجربه لازم وعدم تداوم تشكيلات دانست و اظهار كرد : اين مشكل با شدت بيشتري در فضاهاي دانشجويي وجود دارد. لذا پيوستگي بين دوران‌هاي مختلف يك تشكل مي‌تواند زمينه‌ساز قدرت و توانمندي بيشتر آن باشد.

وي با بيان اينكه براي انتقال تجربيات يك نسل به نسل ديگر حداقل سه كار بايد انجام شود، گفت: نخست اينكه سنت مكتوب كردن تجربيات بايد جدي گرفته شده و از تكيه بر گفتار و ادبيات شفاهي كه متاسفانه در جامعه ما رواج بسيار دارد، فاصله گرفته شود. دوم اينكه انضباط تشكيلاتي به منظور نفوذ عقايد متكثر كه از بين برنده هويت مجموعه است مورد توجه قرار گيرد. زيرا مجموعه‌يي كه هويتي سيال داشته باشد، نمي‌تواند انباشت تجربه را تجربه كند و سوم اينكه با تعريف بخش‌هاي سازماني نوعي ارتباط ارگانيك با اعضاي سابق حفظ شود.

حاجي بابايي تاثير گذاري دانشجويان در جامعه را متاثر از انگيزه و اميد دانشجويان به تغيير در اجتماع و همچنين فضاي سياسي - اجتماعي جامعه دانست و ابراز داشت : دانشجويان به تنهايي نمي‌توانند حركتي ماندگار و طولاني مدت را راهبري كنند؛ چرا كه مجموعه شرايطي كه در آن قرار گرفته‌اند اين اجازه را به آنان نمي دهد لذا بايد در ارتباط با ديگر جريان ها و جنبش ها در سطح جامعه قرار گيرند تا حضور موثر تري در جامعه داشته باشند. از سوي ديگر انگيزه حركت بايد داشته باشند. زيرا دانشجويان اميدوار و صاحب انگيزه مي‌توانند منشاء تغيير در محيط مناسب جامعه گردند.

انتهاي پيام
 دوشنبه 20 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 204]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن