تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 27 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسيار عزيزى كه، نادانى اش او را خوار ساخت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816184286




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

با اعلام سهميه هاي جديد بنزين بازار سوخت براي چندمين بار شوكه شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: با اعلام سهميه هاي جديد بنزين بازار سوخت براي چندمين بار شوكه شد


تهران- خبرگزاري ايسكانيوز: با اعلام تعرفه هاي جديد وضعيت كنوني سوخت با تحولات ويژه اي رو برو شد كه شايد اين موضوع شوك چند مرحله اي را براي صاحبان خودروها به همراه داشت.

بر اساس ابلاغيه ستاد تبصره 13 قرار است از اول تيرماه امسال وضعيت سوخت كشور وضعيت ويژه اي را تجربه كند ، تجربه اي ناخوشايند براي برخي صاحبان خودرو كه تا ديروز سوار خودروهاي لوكس خود مي شدند و در شهر ويراژ مي دادند.
چرا كه ديگر اين مهم براي صاحبان آن خودروها تبديل به يك آرزو مي شود آرزويي دست نيافتني كه از اول تيرماه خودروهاي بالاي حجم دو هزار سي سي و خودروهاي داراي حجم 1300 سي سي به بالاي وارداتي ديگر سهميه بنزين 100 توماني نخواهند داشت .
اما اين موضوع دامن دارندگان كوپن هاي سوخت را هم گرفته است و آنها را وادار كرده كه به هر نحوي شده است كوپن هاي خود را تا پايان خردادماه مصرف كنند.
به گفته برخي كارشناسان اين موضوع باعث مي شود كه تقاضا براي دريافت سوخت در جايگاه ها بالا رود حال اين برداشت به صورت گالني يا دبه اي باشد يا به صورت ديگري بالاخره، صاحبان آن سعي دارند سوخت خود را از دست ندهند.
شايد مشكلات به اين جا ختم نشود چرا كه جايگاه داران موظف هستند تنها اجازه استفاده از كوپن را به خودرو بدهند و در اين وضعيت سرنوشت كوپن هاي رانندگاني كه باك آنها پر است و در مقابل نمي خواهند اين موقعيت را از دست بدهند چه مي شود؟
نكته ديگر اين كه اگر خودرويي داراي حجم بالاي دو هزار سي سي باشد و با كارت خودروي شخصي ديگري قصد داشته باشد بنزين با نرخ سهميه بندي را مصرف كند، چه كسي مسوول است تا از اين كار جلوگيري كند و اگر قرار باشد جايگاه داران اين وظيفه را بر عهده بگيرند و هم با رانندگان بر سر كوپن هاي سوخت، برداشت بنزين به صورت گالني، نظارت بر سر رانندگان داراي كارت دولتي و ... بحث و جدال كنند ديگر يك ارگان خدماتي نخواهند بود، بلكه تبديل به يك سازمان انتظامي مي شوند و تنها بايد با رانندگان و صاحبان خودروها سر و كله بزنند.
علاوه بر مشكلات مذكور و به دليل آن كه صاحبان خودروها تنها با جايگاه داران روبرو مي شوند و تمام اين معضلات را از آنان مي بينند پس زمان زيادي را بيهوده براي گرفتن حق خود با آنها به بحث مي پردازند بدون آنكه بدانند تنها با يك ارگان اجرايي مشغول گفت و گو هستند كه ماموريت شان به آنها ابلاغ شده است.
با وضعيت كنوني بازار و با توجه به اينكه شوك وارده بر صاحبان خودرو به صورت چند مرحله اي است بهتر بود اگر قرار است تغييري در تعرفه بنزين اعمال شود به صورت يكباره باشد تا تورم بيش از اين دستخوش افزايش نشود .
و اينكه در آينده نزديك و بعد از آزادسازي قيمت بنزين و يا واقعي كردن قيمت سوخت شوك بزرگ ديگري در راه باشد و با اين روند شايد تورم ديگر از كنترل كنوني هم خارج شود و جامعه تحمل ين شوك را نداشته باشد.
چرا كه اگر اين شوك ها به بازار سوخت و اجتماع يكباره و با علم كامل اتخاذ شود شايد به افزايش تورم كمك زيادي نكند ولي اگر قرار باشد هر از چند گاهي اتفاق جديدي در اين زمينه بيفتد بازار و اجتماع در زير بار تورم ديگر توان بلند شدن را ندارند.
در پايان اين نكته شايان ذكر است كه چرا در اين گونه مسايل هيچ گاه با سازمان هاي مجري مشورتي نمي شود تا از آنها كه بيش از بقيه در بطن ماجرا هستند نظرخواهي شود تا نظارت و اتخاذ تصميم ها به صورت علمي و كارشناسانه صورت گيرد و تورم را بيش از اين مورد لطمه قرار ندهد كه جبران آن ديگر امكان نخواهد داشت./144/125
 دوشنبه 20 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[مشاهده در: www.iscanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 239]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن