تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس به آنچه می ‏داند عمل كند، خداوند دانش آنچه را كه نمی ‏داند به او ارزانى م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833184604




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

حكيم در گفت‌وگو با فارس: توافقنامه امنيتي به هيچ وجه منافع و حاكميت ملي عراق را در نظر نمي‌گيرد


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: حكيم در گفت‌وگو با فارس: توافقنامه امنيتي به هيچ وجه منافع و حاكميت ملي عراق را در نظر نمي‌گيرد
خبرگزاري فارس: مشاور سياسي رئيس مجلس اعلاي اسلامي عراق تاكيد كرد: تمامي فراكسيون‌هاي عراق اعم از شيعه، سني، كرد ، اسلامگراها ، ليبرال‌ها و ديگران يك صدا مخالف پيش نويس مطرح شده هستند زيرا به هيچ وجه منافع ملي و حاكميت ملي عراق را در نظر نمي‌گيرد.


محسن حكيم در گفت‌وگو با خبرگزاري فارس درباره وضعيت فعلي پيش نويس اقتصادي، سياسي و امنيتي ارائه شده از سوي آمريكا به دولت عراق براي بررسي جهت انعقاد آن ميان طرفين و نتايج بررسي‌هاي كارشناسي صورت گرفته از سوي كميته‌هاي در نظر گرفته شده، در اين زمينه اظهار داشت: پيش نويس ارائه شده را كه بنده كاملا مطالعه كردم با آن چارچوب مورد نظر دولت عراق، در تعارض كامل بوده و با شرايط فعلي انعقاد آن به صلاح ملت عراق نيست.
وي با بيان اينكه دولت عراق و تمامي گروه‌هاي سياسي خواهان بازنگري در كل اين پيش نويس هستند، در پاسخ به اين سؤال كه واكنش آمريكايي‌ها نسبت به اين درخواست چه بوده است؟ تصريح كرد: دولت عراق هنوز در انتظار پاسخ رسمي طرف آمريكايي است ولي تمامي فراكسيون‌هاي عراق اعم از شيعه، سني، كرد ، اسلامگراها ، ليبرال‌ها و ديگران يك صدا مخالف پيش نويس مطرح شده هستند زيرا به هيچ وجه منافع ملي و حاكميت ملي عراق را در نظر نمي‌گيرد.
مشاور سياسي رئيس ائتلاف واحد عراق در پارلمان با اشاره به اجماع ملي حاصل شده در شوراي سياسي امنيت ملي عراق كه متشكل از تمامي فراكسيون‌هاي ملي عراق است در مورد عدم انعقاد توافقنامه با آمريكا، ادامه داد: اكنون اجماع ملي نسبت به عدم پذيرش پيش نويس ارائه شده از سوي آمريكا در ميان عراقي‌ها حاصل شده و آنها تاكيد دارند بايد چارچوب‌ها و خطوط قرمز در نظر گرفته شود.
حكيم در پاسخ به اين سؤال كه "آيا عراقي‌ها حق كاپيتولاسيون را پذيرفته و در حال حاضر در مورد نوع جرايم رايزني‌هايي را با مقامات آمريكايي دارند؟" با تاكيد بر اينكه پيش نويس امنيتي ارائه شده آمريكا دامنه بسيار وسيع‌تري از آن چيزي را كه شما عنوان مي‌كنيد در بر مي‌گيرد، عنوان كرد: در اين پيش نويس صرفا به مصونيت ديپلماتيك و نيروهاي امنيتي بسنده نمي‌شود بلكه تمامي كساني را كه با آمريكا قرار داد همكاري دارند و يا به هر نوعي همكاري دارند، در بر مي‌گيرد كه هيچ فرد عراقي حاضر به پذيرش آن نيست.
وي با بيان اينكه اين پيش نويس با ديد حاكميت عراقي سازگاري ندارد و نيازمند بازنگري عمده در ساختار و زير بنا است، بيان كرد: در اين پيش نويس همچنين آمريكايي‌ها از قبول تعهداتي كه در قبال عراق پذيرفته‌ بودند، سر باز زده‌اند. خروج عراق از فصل هفتم منشور، ابقاي مصونيت مالي عراق در سازمان‌هاي بين‌المللي ، حمايت از سياست نظام جديد عراق، دفاع از سرزمين عراق در مقابل تهديدات خارجي تا زمان شكل‌گيري ساختارهاي امنيتي آن با هماهنگي كامل با دولت عراق و بسياري تعهدات ديگر از جمله اين موارد است.
مشاور سياسي رئيس مجلس اعلاي اسلامي عراق با اعلام اينكه آمريكايي‌ها هرگونه تعهدي را نسبت به عراق قبول ندارند و صرفا خواهان امضاء پيش نويس از سوي عراقي‌ها هستند، گفت: طرح ارائه شده خود آمريكايي‌ها باعث مخالفت ملي با آن شد. زيرا هر شهروند عادي عراقي كه پيش نويس را بخواند متوجه سلطه جديدي بر كشورش خواهد شد كه كاملا با حاكميت ، استقلال و عزت ملي و اسلامي ملت مسلمان عراق در تضاد خواهد بود.
حكيم با تاكيد بر اينكه آمريكايي‌ها به دنبال رسمي كردن وضعيت فعلي‌شان در عراق هستند، ادامه داد: آنها هيچ تعهدي را نسبت به عراق قبول نمي‌كنند و اگر قرار است شرايط و وضعيت كنوني رسمي شود ترجيح گروه‌هاي عراقي اين است كه شرايط به همين شكل كنوني باقي بماند.
وي با اشاره به گام‌هاي مهم برداشته شده از سوي عراقي‌ها براي بازسازي ساختار كشور خود در مورد گمانه‌زني‌هاي صورت گرفته مبني بر وجود دو نسخه از پيش نويس امنيتي و سري بودن نسخه دوم، اظهار داشت: به اين شكل نيست. ما در حقيقت دو سند داريم كه يكي در چارچوب‌هاي كلان و استراتژيك در زمينه‌هاي اقتصادي، سياسي و امنيتي است و سند دوم كه شايد مهم‌تر باشد در مورد وضعيت نيروهاي خارجي در عراق است.
مشاور سياسي سيد عبدالعزيز حكيم در مورد سند دوم تصريح كرد: اين سند كه تحت عنوان SOFO است در مورد چگونگي وضعيت و بقاي نيروهاي خارجي در عراق است و هر كسي كه اين سند را مي‌خواند به هيچ عنوان احساس نمي‌كند كه حاكميت ملي عراق در آن در نظر گرفته شده است.
حكيم با تاكيد بر اينكه سند دوم صرفا به توصيف وضعيت فعلي نيروهاي آمريكايي در عراق پرداخته است، ادامه داد: براي تمامي گروه‌هاي سياسي عراق پذيرش آن غير قابل قبول است. حفظ حاكميت ملي و استقلال سياسي عراق و به ويژه از سوي دولت مردمي عراق مهم‌ترين پيش شرط هرگونه توافقنامه با هر كشور ديگري است.
وي با بيان اينكه در اين پيش نويس آمريكايي‌ها ادعا كرده‌اند كه پايگاه نمي‌خواهند اما آنها خواهان حفظ پادگان‌هاي فعلي خود به عنوان پايگاه هستند، گفت: مشكل تنها اين نيست بلكه موارد ديگري از قبيل ورود و خروج به اين پادگانها ، حجم مصونيت درخواست شده، دردست داشتن فضاي سرزميني عراق ، اشكالات گمركي، امنيتي و ارتباطي كه با حاكميت ملي عراق سازگاري ندارد، از مشكلات ديگر اين توافقنامه است.
مشاور سياسي رئيس مجلس اعلاي اسلامي عراق تاكيد كرد: در اين پيش نويس اصلا احساس نمي‌شود كه حاكميتي براي عراق قائل باشند. بنابراين تمامي ملت عراق، طيف‌ها و گروه‌هاي سياسي و دولت به طور اجماع اين پيش نويس را رد كرده و خواهان بازنگري عمده در آن هستند.
انتهاي پيام/.
 يکشنبه 19 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 242]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن