تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):تلخى حق را تحمل كن، و مبادا كه فريب شيرينى باطل را بخورى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829377647




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

(خوشبختی را در خانه بیابیم ( قسمت دوم


واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: خوشبختی را در خانه بیابیم ( قسمت دوم )

زنان امروز، در صحنه های مختلف اجتماعی ، اقتصادی ، سیاسی و فرهنگی حضور دارند؛ گروهی از آنان در شهرها و روستا ها ، مسئولیت های متعدد و با اهمیتی را در خانه پذیرفته اند. آنها بنای خانواده را در كنار همسر خود پی می ریزند و با پرورش فرزندانی شایسته و آگاه ، طرحی نوین از فردایی روشن و امید بخش رسم می كنند، طرحی كه پایه و اساس جامعه فردا را تشكیل می دهد . مادران درشرایطی كه لازم است پدر خانواده به منظور تأمین مایحتاج و آسایش همسر و فرزندان خود ، ساعت های بیشتری را در خارج ازخانه سپری كند، به وضعیت جسمی ، آموزشی واخلاقی فرزندان رسیدگی می كنند . علاوه براین ، مراقبت از پدر خانواده نیز از وظایف مهم آنان به شمار می رود و به این ترتیب در سایه چتری كه گسترانیده اند ، عشق ، امنیت و آرامش را به همسر و فرزندان عرضه می دارند.تنوع و تعدد مشاغل و مسئولیت هایی كه بر عهده مادران خانه دار است گاهی سبب می شود كه احسا س عدم رضایت ، یأس، كسالت و خستگی برآنها چیره شده و از توانشان بكاهد ، به حد ی كه آرزو می كنند كه ای كاش می توانستند فقط برای چند ساعت از شرایط و محیطی كه در آن قرار دارند و كارها ی یكنواخت روزانه به دور باشند .به دلیل اهمیت نقش مادران لازم است كه نیازهای مختلف آنها از جمله نیازهای روحی و عاطفی ، مورد توجه قرار گیرد. به همین منظور در این نوشته ها و شماره های بعدی ، راهنمایی و توصیه هایی خطاب به مادران ارائه می گردد تا بتوانند از دشواری های شغل خانه داری كاسته و توانا یی های خود را به بهترین و مناسبترین شكل به كار گیرند.

بیشتر مادران خانه دار، خانه داری را شغل پر زحمت و یكنواختی می دانند كه كمتر مورد توجه و قدردانی قرار می گیرد . برای اهمیت بخشیدن به شغل خانه داری نخستین گامها باید به وسیله خود مادران خانه داربرداشته شود . اغلب زنان خانه دار از این كه خود را " خانه دار" معرفی كنند شرم دارند ، به ویژه زمانی كه از تحصیلات عالی بر خوردار باشند! آنها گمان می كنند كه تمام تلاش هایی كه برای فراگیری علم كرده اند ، تلف شده است و دیگر كاربردی ندارد. در حالی كه چه جایگاهی می تواند ارزشمند تر و مهمتر از خانواده برای ارائه دانسته ها و تجربیات مادران متصور شود؟ آنها می توانند بهترین معلم و سرمشق فرزندان خود باشند. آیا پرورش فرزندان در هزاره سوم به آگاهی و دانش نیاز ندارد؟ مسلم است كه هر قدر مادران از دانش بیشتری بر خوردار باشند ، پاسخ های دقیق تر و صحیح تری به پرسشهای متعدد فرزندان خود خواهند داد.

متأسفانه این نگرش نسبت به ارزش وظایف مادران خانه دار وجود دارد و دختران جوان را از ادامه تحصیل در سطوح عالی باز می دارد ، چرا كه گمان می كنند اگر قراراست روزی به خانه داری و مراقبت از فرزندان بپردازند ، پس الزامی برای تكمیل تحصیل و حتی فراگیری علم وجود ندارد. درصورتی كه " فراگیری " از نیازهای بشر است و باید به آن پاسخ داد. البته " فراگیری " فقط به دانش اندوزی محدود نمی شود بلكه مهارت های گوناگون و تازه ای را كه با وظایف مادران خانه دار ارتباط  دارد می توان آموخت و در زندگی به كار برد. به طور مثال ، یك مادر، همان طور كه باید با روانشناسی ، مراحل رشد و تكامل كودك آشنایی داشته باشد، باید بتواند در هنگام  بروز بیماری ، پرستاری خوب و آگاه باشد ، فنون آشپزی را بشناسد و تا حدودی از علم تغذیه اطلاع داشته باشد، از مسائل مالی باخبر باشد ، از هنر زیبا سازی محیط زندگی خود برخوردار باشد و بتواند برای همسر خود نیز مشاور، دوست و همراه خوبی باشد...بنابراین ، افزایش آگاهی و دانش مادران در زمینه های گوناگون می  تواند بر قابلیت آنها بیفزاید .





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 508]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن