واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: پرونده آسيب هاي اجتماعي / (16) يك مقام انتظامي: دوستي هاي با وعده ازدواج ،دامي براي اغفال دختران جوان است
![](http://www.iscanews.ir/Media/Images/138703190529_IM_0391227337.JPG)
تهران - خبرگزاري ايسكانيوز: رييس دايره جنايي پليس آگاهي نيروي انتظامي با بيان اينكه بيش از 50 درصد تعرض هاي صورت گرفته در خصوص دختران، همراه با وعده ازدواج در دوران دوستي با پسران بوده است به والدين هشدار داد: با كنترل فرزندان خود، از اغفال آن ها در دام شيادان و سوء استفاده كنندگان جلوگيري كنند.
سرهنگ مصطفي رجبي، رييس دايره جنايي پليس آگاهي ناجا روز يكشنبه در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار انتظامي باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، با اشاره به اينكه در دوران نوجواني و جواني به سبب دگرگوني هايي كه در سيستم فيزيولوژيك و رواني ايجاد مي شود، گفت: اگر نظام خانواده نتواند پاسخگوي تغييرات صورت گرفته در جوان باشد قطع به يقين احتمال آنكه در جامعه بيشتر دچار آسيب شود وجود خواهد داشت. بنابراين والدين با ايجاد روابط دوستانه با فرزندان خود مي توانند از گرايش آن ها به گروه هايي كه قصد سوء استفاده از آن ها را دارند خودداري كنند.
وي با تاكيد بر اينكه پيشگيري از وقوع جرم اساسا، بهتر از درمان است ، اظهار داشت: بسياري از جرايم مربوط به تجاوز به عنف كه به وقوع مي رسد با كمي دقت عمل شخص قرباني قابل پيشگيري است.
سرهنگ رجبي افزود: اگر دختران جوان كه مورد اغفال پسران قرار مي گيرند، بدانند كه چه نيرنگي در خصوص آن ها انجام خواهد شد هرگز به دام آن ها نمي افتادند، البته اين موضوع نشان دهنده اين امر است كه عدم آگاهي و اطلاع رساني لازم به والدين و خود دختران و پسران نقش بسزايي در وقوع چنين حوادثي دارد.
رييس دايره جنايي پليس آگاهي نيروي انتظامي به دختران توصيه كرد: هرگز فريب دوستان خياباني را نخورده و اگر با وعده ازدواج قصد نزديكي به شما را دارند موضوع را به خانواده اطلاع دهيد و مطمئن باشيد هيچ شخصي دلسوزتر و مهربان تر از والدين پيدا نخواهيد كرد.
سرهنگ رجبي تصريح كرد: متاسفانه بدعت هايي كه از سوي فرهنگ غرب بر جوانان ما تحميل مي شوند بروز آسيب هاي اجتماعي را افزايش داده است.
وي يادآور شد: والدين، آموزش و پرورش و رسانه ها مهمترين بسترهاي آموزش و آگاهي به شمار مي روند كه نقش مهمي در پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي دارند.
رييس دايره جنايي پليس آگاهي ناجا خاطر نشان كرد: اگر معتقديم ماهواره و اينترنت باعث فاصله بين جوان امروز و والدين مي شود بايد اين فاصله را از بين ببريم، منظورم جمع آوري ماهواره و فيلتر شبكه هاي اينترنتي نيست بلكه توجه به جوان امروز است، مگر مطالبه آن چيست؟ با افزايش محتواي برنامه هاي تلويزيوني داخلي و اماكن تفريحي و تفرجگاهي، ارتباط دوستانه والدين با فرزندان به طوريكه جوان، پدر يا مادر خود را همراه و همدل خود بداند نه كسي كه فقط مراقب و ناظر اوست، آن وقت خواهيم ديد كه ديگر مجذوب شبكه هاي اينترنت و حتي ماهواره نخواهد شد.
وي ادامه داد: باور كنيد بسياري از جرائمي كه جوانان مرتكب آن مي شوند ناشي از عدم پاسخگويي به مطالبات آن ها از سوي خانواده است.
خبرگزاري ايسكانيوز مي افزايد: تيم آسيب شناسي گروه اجتماعي باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، در راستاي پيگيري مشكلات مربوط به ازدواج در سه مرحله اقدام به اطلاع رساني مي كند كه بخش نخست آن مربوط به مسائل قبل از ازدواج است كه مطمئنا دوستي هاي دختران و پسران با اين قصد دربردارنده آسيب هايي خواهد بود كه از نگاه انتظامي در اين گفت و گو به آن اشاره شد البته منتظر ساير گفت و گو هاي مسوولين انتظامي باشيد كه بسيار جالب و خواندني است./06/ 146/110
يکشنبه 19 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 206]