واضح آرشیو وب فارسی:فارس: طرح تربيت اساتيد پاسخگو به احكام به آستان قدس رضوي ارائه شد
خبرگزاري فارس: يكي از اساتيد مركز تخصصي پرورش مبلغان ديني در حوزه علميه قم، طرح تربيت اساتيد پاسخگو به احكام شرعي را همراه با برخي راهكارهاي تعليم و تربيت اين اساتيد به اداره پاسخگويي سئوالات ديني آستان قدس رضوي ارائه كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از آستان قدس رضوي، محمد فولادي، استاد روشهاي بيان احكام در مركز تخصصي پرورش مبلغان ديني حوزه علميه قم در خصوص طرح ارائه شده گفت: در اين طرح، طلبههايي پذيرفته ميشوند كه تحصيلاتشان بالاتر از سطح دو حوزه باشد و احكام را در دو دوره كوتاه مدت و بلندمدت ميآموزند.
وي افزود: هر طلبهاي نميتواند استاد احكام باشد و به سئوالات متعدد و مختلف زائران پاسخ دهد و از طرفي، امر پاسخگويي به سئوالات ديني و آموزش صحيح احكام شرعي، آنچنان حساس و دقيق است كه بايد با نكتهسنجي و ظرافت فراوان انجام شود.
وي تأكيد كرد: كوچكترين اشتباه در اين امر موجب گمراهي بيشتر در مخاطب ميشود و البته بايد در نظر داشت كه استاد احكام نه فقط احكام ديني، بلكه راهها و شيوههاي مختلف آموختن به گروهها و اقشار جامعه را بياموزد تا بتواند ارتباط تنگاتنگي را با مخاطبانش برقرار كند.
فولادي تصريح كرد: امروزه گروههاي مختلفي چون وهابيت با تبليغات گسترده و پر زرق و برق خود سعي ميكنند تا افكار شيعي را مرتد و مسخ شده اعلام كنند.
وي ادامه داد: به همين دليل، وظيفه مبلغان شيعه و فعالان اين عرصه، مقابله با اين تبليغات است و در صورتي پيروز ميدان خواهيم شد كه بتوانيم از تمام امكانات روز بشر در اين راه بهره بگيريم.
وي با اشاره به روشهاي جديد آموزشي در زمينه احكام در حوزه علميه قم و حرم حضرت معصومه (س) اظهار داشت: تجربه نشان داده بهترين شيوه براي آموزش گروهي، نمايش زنده اجراي احكام است.
اين استاد حوزه علميه قم تأكيد كرد: براي اشاعه فرهنگ شيعه و آموزش احكام ديني و گسترش آن در جامعه، نبايد فقط به راههاي تئوريك آموزشي و روشهاي خشك و بيروح علمي تكيه كرد، بلكه بايد از تمام روشها همچون اشعار شاعران بزرگي چون حافظ، مولانا، پروين اعتصامي و غيره كه ويژه احكام سروده شده و يا جملههاي قصار موجود نيز استفاده كرد.
وي تأكيد كرد: استفاده از اين روشها و آثار زيباي هنري در بسياري از موارد براي عموم مردم كارسازتر و ماندگارتر بوده است.
وي در پايان نيز از فعاليتهاي پاسخگويان سئوالات ديني در آستان مقدس رضوي تقدير كرد و ادامه داد: امروز در حرم مطهر علي بن موسي الرضا، صد نفر از خواهران و برادران، وظيفه پاسخگويي به سئوالات ديني زائران اين حضرت را برعهده گرفتهاند.
واحد پاسخگويي به سئوالات ديني در دو بخش خواهران و برادران در دفاتر پاسخگويي به سئوالات ديني، همواره پاسخگوي زائران و مجاوران بوده است.
در بخش برادران 60 استاد و در بخش خواهران نيز 40 استاد پاسخگو فعاليت ميكنند.
برادران زائر ميتوانند براي دريافت جواب سئوالهاي ديني خود به دفاتر پاسخگويي به سئوالات ديني برادران واقع در صحنهاي انقلاب اسلامي، آزادي، مسجد گوهرشاد و مدرسه پريزاد مراجعه كنند و خواهران نيز ميتوانند با مراجعه به دفاتر پاسخگويي به سئوالات ديني خواهران واقع در صحنهاي جمهوري اسلامي و آزادي، رواقهاي دارالضيافه، دارالولايه و دارالرحمه و همچنين مدرسه پريزاد، پاسخ سئوالات خود را دريافت كنند.
انتهاي پيام/م
يکشنبه 19 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 224]