واضح آرشیو وب فارسی:آفرينش: احمدينژاد در اجلاس فائو: با شرايط موجود، حاكميت مديران صالح و عدالت گستر ضرورت مييابد
اجلاس سران كشورهاي عضو سازمان خواروبار و كشاورزي ملل متحد (فائو) در حالي در رم پايان يافت كه در اين اجلاس توافق شد توليد جهاني موادغذايي تا سال 2030 دو برابر شده و كشاورزان در كشورهاي فقير، بيشتر مورد حمايت قرار گيرند. به گزارش ايسنا، اين در حالي است كه احمدينژاد نيز با حضور در اين اجلاس طي سخناني گفت: اصولا نظام توسعه و مكانيزم بازار، بدون يك كنترل قوي و تعيينكننده مسلط كه روابط را به صورت عادلانه در جهان تنظيم كند، فاقد اعتبار و دوام است و امروز از وجود چنين كنترل كنندهاي بيبهره هستيم و مهمتر از همه، دخالتهاي سازمان يافته، هدفمند و البته مخرب برخي قدرتهاي سياسي و اقتصادي در موازنههاي اقتصادي و در بازار است. وي تصريح كرد: با سازوكار سازمان ملل در حالي كه برخي از قدرتها براي شوراي امنيت كه بالاترين نهاد تصميمگيري است تكليف تعيين ميكنند و از آن استفاده ابزاري ميكنند، چگونه ميتوان شرايط را بسامان كند. وي اظهار كرد: اصولا در حالي كه هر كشوري سياستهاي خاص و مبتني بر منافع خود را دنبال ميكند و همزمان ارادههاي مختلف و انگيزههاي گوناگون و بعضا شيطاني و با امكانات وسيع دستاندركار اعمال سياستهاي ناعادلانه در مناسبات جهاني هستند، سازوكارهاي موجود چگونه قادر به حل مسائل هستند. وي افزود: اگر قادر به اصلاح بودند آيا وضعيت جهان به اينجا ميرسيد كه آمارهاي رسمي از بيش از يك ميليارد فقير در جهان خبر دهد، در حالي كه فقط سرانه جهاني توليد سالانه غلات بيش از 400 كيلوگرم به ازاي هر نفر است. احمدينژاد خاطرنشان كرد: كاملا روشن است كه وضع موجود، حاصل انديشه و مديريت ناسالم و سازوكارهاي حاكم است و اصلاح آن، تغيير در انديشه و مديريت و نظامات حاكم بر جهان است. رئيسجمهوري تاكيد كرد: در چنين شرايطي ترويج انديشه ديني و انساني و ارزشهاي اخلاقي و حاكميت مديران صالح و عدالتگستر، بيش از پيش ضرورت مييابد؛ مديريتي كه بر پايه سلامت، عشق به انسانها و خداپرستي استوار باشد.
به عملكرد سازمانهاي بينالمللي اعتمادي نداريم
در ادامه رئيس جمهور در ديدار با دبيركل سازمان ملل متحد، موضوعات مختلف منطقهاي، جهان و همچنين مسئله هستهاي كشورمان را مورد بحث و گفتوگو قرار داد و خواستار نقش فعالتر سازمان ملل در بحرانهاي جهاني شد. احمدينژاد در حاشيه اجلاس فائو در ديدار بان كيمون دبيركل سازمان ملل با اشاره به بستههاي پيشنهادي ايران به برخي از كشورها و همچنين سازمان ملل تصريح كرد: ايران هيچگونه هراسي از تهديدات برخي قدرتها ندارد و در عين حال به عملكرد سازمانهاي بينالمللي نيز اعتمادي ندارد؛ چراكه اين قدرتها همواره از اين سازمانها به نفع خود بهره بردهاند.
سستكردن كارهاي دولت كارخوبي نيست
رئيسجمهور بعد از ظهر دوشنبه گذشته نيز در محل ساختمان مشروطه مجلس واقع در بهارستان با لاريجاني كه در جلسه علني روز يكشنبه مجلس با 237 راي به عنوان رئيس مجلس هشتم برگزيده شد، حدود دو ساعت ديدار كرد. به گزارش ايسنا، احمدينژاد در پايان ديدار با علي لاريجاني گفت كه اميدوار است در اين مقطع بين دولت نهم و مجلس هشتم فصل جديدي از همكاريها و همراهيها در جهت خدمت بهتر به مردم و پيشبرد هر چه بهتر امور كشور رقم بخورد. احمدينژاد و لاريجاني پس از اين ديدار در يك كنفرانس خبري مشترك شركت كردند و به پرسشهاي خبرنگاران درباره محورهاي اين ديدار پاسخ دادند. رئيسجمهور در پاسخ به پرسشي درباره شايعه تغيير طهماسب مظاهري رئيس كل بانك مركزي گفت: برخي جنگ رواني را شكل دادهاند كه ميخواهند كارهاي دولت و كارهايي را كه در كشور در حال انجام است، سست كنند و اين كار خوبي نيست. رئيس قوه مجريه خاطرنشان كرد: مجلس و دولت به طور مستمر با هم در تعامل هستند و به طور مشترك امور كشور را به جلو ميبرند.
شنبه 18 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفرينش]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 202]