تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسن مجتبی (ع):خردمند به کسى که از او نصیحت مى خواهد، خیانت نمى کند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826595639




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

سياست‌ها و ضوابط پايگاه استنادي علوم جهان اسلام ابلاغ شد شوراي راهبري پايگاه استنادي ISC به رياست وزير علوم تشكيل مي‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: سياست‌ها و ضوابط پايگاه استنادي علوم جهان اسلام ابلاغ شد شوراي راهبري پايگاه استنادي ISC به رياست وزير علوم تشكيل مي‌شود


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: علمي

سياست‌ها و ضوابط پايگاه استنادي علوم جهان اسلام (ISC) مصوب ششصد و بيست و سومين جلسه شوراي عالي انقلاب فرهنگي ابلاغ شد.

به گزارش سرويس علمي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، براساس اين مصوبه «با توجه به لزوم ارتقاي نقش ايران در توليد و گسترش علم در جهان اسلام و نظر به بيانات حكيمانه مقام معظم رهبري مبني بر ايجاد پايگاه استنادي علوم جهان اسلام و پيرو مصوبه نهمين مجمع عمومي وزراي كشور‌هاي اسلامي (آيسسكو) براي تقويت پايگاه استنادي علوم جهان اسلام»، بنيان‌گذاري پايگاه استنادي مستقل و خاص دانشمندان جهان اسلام و مركز اسلامي و مرتبط با ساير پايگاه‌هاي استنادي علمي جهان و تعامل مؤثر و سازنده با آن‌ها، ايجاد فرصت و تقويت روح نوآوري در علوم انساني در جهت اولويت‌هاي بومي و با معيارها و ارزش‌هاي اسلامي در راستاي الهام بخشي به جهان اسلام، فراهم‌ كردن بستر مناسب براي گسترش علم و توسعه علم سنجي در كشور‌هاي اسلامي، توجه به ضوابط اخلاقي و حقوقي اسلامي در توليد و نشر علم، ايجاد زمينه‌هاي مناسب براي تعاملات بهينه ميان دانشمندان مسلمان و مراكز اسلامي و ارائه ابزار‌هاي مناسب براي ارتقاء و پاسخگويي علمي به نيازهاي كشور‌هاي اسلامي سياست‌هاي پايگاه استنادي علوم جهان اسلام (ISC) را تشكيل مي‌دهند.

اهم مأموريت‌ها و وظايف پايگاه استنادي علوم جهان اسلام نيز شامل راهبري مناسب و نظارت بر وضعيت انتشارات علمي، تشويق و جهت‌دهي به پژوهش‌هاي علوم انساني بر اساس مباني و ارزش‌هاي اسلامي و در جهت حل معضلات اجتماعي جهان اسلام، برنامه‌ريزي براي ارزيابي استنادي انتشارات علمي، ارزش‌گذاري كمي، كيفي و رتبه‌بندي مجلات و ساير توليدات علمي و ثبت در فهرست ISC پس از طي مراحل علمي ارزيابي با تأكيد بر شاخص‌هاي اسلامي، نمايه‌سازي به منظور دسترس‌پذير ساختن انتشارات علمي دانشمندان و پژوهشگران جهان اسلام، تعيين اثر‌بخش‌ترين آثار علمي در رشته‌هاي موضوعي مختلف، پيش‌بيني امكان ثبت اختراعات و نيز ثبت مطالعات باليني براي حفظ حقوق دانشمندان مسلمان، بستر‌سازي براي معرفي و توسعه دامنه انتشارات ISC در سطح جهان و معرفي پرتأليف‌ترين و پراستناد‌ترين مؤلفان و مقامات علمي در جهان اسلام است.

براساس ماده 3 اين مصوبه، وزارت علوم، تحقيقات و فن‌آوري با ايجاد «پايگاه استنادي علوم» و مديريت آن، وضعيت علمي دانشگاه‌ها، مراكز پژوهشي و فن‌آوري، حوزه‌هاي علميه، نشريات، دانشمندان و نويسندگان مقالات در نشريات علمي ايران و ساير كشور‌هاي اسلامي را بر پايه استناد‌ها ارزيابي مي‌كند.

اعضاي شوراي راهبري پايگاه استنادي علوم نيز عبارتند از وزير علوم، تحقيقات و فن‌آوري (رئيس شورا)، معاون پژوهشي وزيرعلوم (نايب رئيس شورا)، معاون پژوهشي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، معاونان ذيربط در سازمان فرهنگ و ارتباط اسلامي، وزارت امور خارجه، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، وزارت آموزش و پرورش، مديريت حوزه علميه قم، معاونت جهاد دانشگاهي، معاونت دانشگاه آزاد اسلامي، دو نفر به انتخاب شوراي عالي انقلاب فرهنگي

، نماينده سازمان كنفرانس اسلامي، رييس دفتر منطقه‌يي آيسسكو در تهران، دو نفر از سردبيران نشريات علمي - پژوهشي به انتخاب كميسيون نشريات علمي وزارت علوم، تحقيقات و فن‌آوري و يك نفر از سردبيران نشريات علمي - پژوهشي به انتخاب كميسيون نشريات علمي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و رئيس مؤسسه مجري پايگاه استنادي علوم (دبير شورا).

عضويت نمايندگان حقيقي با تأييد شوراي عالي انقلاب فرهنگي و با حكم وزير علوم، تحقيقات و فن‌آوري صورت خواهد گرفت.

به گزارش ايسنا، براساس ماده 5 اين مصوبه، فرهنگستان‌ها، دانشگاه‌ها، مؤسسات پژوهشي و فن‌آوري، دولتي و غيردولتي، حوزه‌هاي علميه و وزارتخانه‌هاي امور خارجه، ارشاد اسلامي و ساير دستگاه‌هاي ذي‌ربط ضمن همكاري با شوراي راهبري پايگاه استنادي علوم، موظف به اجراي ضوابط و آيين‌نامه‌هاي مصوب آن شورا در زمينه روابط با پايگاه استنادي خواهند بود.

گزارش‌هاي پايگاه استنادي علوم در اختيار هيأت‌هاي مميزه دانشگاه‌ها، مؤسسات پژوهشي و فن‌آوري فرهنگستان‌ها و حوزه‌هاي علميه قرار مي‌گيرد تا از اين پايگاه همچون ديگر پايگاه‌هاي معتبر نمايه‌سازي براي ارتقاء اعضاي هيأت علمي و ارزيابي مقالات و نشريات استفاده شود.

براساس اين مصوبه، وزارت امور خارجه و سازمان فرهنگ ارتباطات اسلامي موظفند در برقراري ارتباطات لازم براي ترويج پايگاه استنادي علوم در كشورهاي اسلامي و تهيه نشريات علمي كشورهاي اسلامي با پايگاه استنادي علوم و شوراي راهبري آن همكاري كنند.

همچنين پايگاه استنادي علوم هر ساله گزارش و تحليل‌هاي جامعي از مجموعه فراورده‌هاي پايگاه استنادي علوم تهيه و براي استفاده جامعه علمي كشور منتشر مي‌نمايد.

براسا ماده 9 مصوبه، دولت موظف است ظرف مدت دو ماه پس از تصويب اين سياست‌ها، تشكيلات لازم براي پايگاه استنادي علوم را تصويب و بودجه اعتبارات مربوط به آنها را در لوايح بودجه ساليانه پيش بيني كند.

دبيرخانه شوراي عالي انقلاب فرهنگي هم با همكاري شوراي راهبري پايگاه استنادي علوم وظيفه نظارت بر حسن اجراي اين مصوبات را برعهده خواهد داشت. وزارت علوم، تحقيقات و فن‌آوري همچنين موظف است گزارش پيشرفت كار را به صورت ساليانه به شوراي عالي انقلاب فرهنگي ارائه دهد.

گفتني است، اين سياست‌ها مشتمل بر 12 ماده و 3 تبصره در جلسه 623 شوراي عالي انقلاب فرهنگي مورخ دهم ارديبهشت ماه 87 به تصويب رسيده است.

انتهاي پيام
 شنبه 18 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 301]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن