پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1851300139
بيانيه اتحاديه انجمنهاي اسلامي دانشجويان در اروپا به مناسبت سالروز رحلت حضرت امام خميني
واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: بيانيه اتحاديه انجمنهاي اسلامي دانشجويان در اروپا به مناسبت سالروز رحلت حضرت امام خميني
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي
اتحاديه انجمنهاي اسلامي دانشجويان در اروپا به مناسبت سالروز رحلت حضرت امام خميني (رضوان الله تعالي عليه) بيانيهاي صادر كرد.
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا در اين بيانيه آمده است:
السلام عليك يا روح الله
در زمانهاي كه نظام " جاهليت گستر" غرب در حال گستراندن سلطه شيطاني خود در همه شئون زندگي انسانها بود و سرمستانه خود را در ثباتي بيمانند ميپنداشت، مردي از تبار پيامبران ظهور كرد و ايران، اين امنترين جزيره ثبات مستكبران را به خروش درآورد.
امام خميني، انساني چونان ديگران نبود، او از قبيله انبيا بود و از مصاديق" نباء عظيم"، از نسل " يادآوران" و خطاب " انما انت مذكر" ؛ "خميني " نه فقط يك نام و واژه كه عظمت يك تاريخ و اوج روح بلند انساني است كه توانسته مصداق تام خليفهاللهي باشد. او پرده تاريكيها را دريد و چشم انسانهاي قرن حاضر را گشود و حقيقت معنايي ديگر يافت. از اين روست كه قرن حاضر را بايد " قرن خميني" ناميد و ازين پس روزها و سالها هر چه ميآيند نيز منتسب به او خواهند بود.
... و امروز بيست سال است كه دلهايمان داغدار غم خاموشي شمع وجود آن پير مرادي است كه در قرن تاريكي جهالت مدرن، دهههاي روشن را به حقجويي انسانها هديه كرد؛ ابراهيمي كه آتش نفسپرستي بشر از خود بيگانه معاصر را به گلستان خداپرستي و معنويت رهنمون كرد، خرافه سامري دريد و با دم مسيحايياش جانهاي بيجان خيل عظيمي از انسانهاي عصر حاضر را حيات دوباره بخشيد، همو كه با طنين" قولوا لا اله الا الله تفلحوا" محمدياش بر جاهليت مدرن خط بطلان كشيد و راهي نو فراروي انسان معاصر گشود.
حضرت" روحالله" در زمانهاي پا به عرصه عالم نهاد كه چندين سده از رنسانس و شروع نهضت دينستيزي ميگذشت و نظام سلطه خود را در قالب مكاتب و " ايسم" هاي بشري تكثير كرده بود كه وجه تشابه همه آنها" انكار هويت باطني انسان" بود. دوراني كه كمتر كسي گمان ميبرد بار ديگر حركتي حاصل از بيداري ديني در تاريخ ظهور كند اما اين بارخداوند اراده كرده بود تا مردم سرزمين فارس را به عنوان ياران خود در روي زمين برگزيند و اين بود كه " حضرت روحالله" در ميان مردم اين سرزمين قيام عليه مستكبران عالم را آغاز كرد و رهبر تنها انقلاب ديني جهان و بزرگترين تحول اجتماعي قرن بيستم شناخته شد و بدين سان مهمترين انقلاب فرهنگي، سياسي و اجتماعي قرن بيستم ميلادي شكل گرفت؛ انقلابي اسلامي و مردمي با پسوند نام " ايران " انقلابي كه امروز و در آستانه چهارمين دهه از عمر خويش، به الگوي مبارزه ساير ملتهاي آزاده و مسلمان جهان بدل گشته و توانسته پس از گذار موفق از دوره " انقلاب و نهضت اسلامي" و عبور از دوره شكلدهي قوا و " نظام سازي اسلامي" و پشت سر نهادن بحرانهاي مختلف وارد دوران خطير تاسيس " دولت اسلامي" شود و روزگار بلوغ و شكوفايي خود را تجربه كند.
اينك در سالروز عروج حضرت روحالله و مقارن با عزاي عمومي پانزده خرداد فرزندان آن پير فرزانه، بهترين ميثاق با آن حضرت را عمل به فرامين و وصاياي ارزشمندش دانسته و به ياد نصايح صادقانهاش براي خدمت به مردم كه آنها را ولي نعمت اين انقلاب و نظام ميشمرند، امر به معروف و نهي از منكر مسوولان نظام اسلامي را از اهم وظايف خويش به شمار ميآورند.
1-بررسي اين كه چرا دامنه مفاسد اداري و اقتصادي در كشوري اسلامي تا اين حد گسترده شده و ريشهيابي علل بروز چنين پديده شومي، يقينا بسيار با اهميت و قابل بررسي است، كه لزوم بازنگري جدي در قوانين و ساختارهاي اداري را يادآور مي سازد، اما در عين حال از اهميت برخورد قاطع با نمونههاي موجود از مفاسد اقتصادي چيزي كم نميكند.
اكنون با وجود آن كه اجراي سياستهاي اصل 44، اصليترين سرفصل برنامه كلان توسعه كشور قرار گرفته است، و مبارزه با مفاسد اقتصادي به عنوان مهمترين راه انگيزه بخشي به بخش خصوصي و ابزار زمينه ساز رقابت سالم اقتصادي، اهميتي دو چندان يافته است، با كمال تاسف پس از گذشت هفت سال از فرمان مهم رهبر فرزانه انقلاب درباره لزوم مبارزه با مفاسد اقتصادي، خروجي ستاد مربوطه، چيزي جز گزارشهايي كلي و مبهم نبوده و فريادهاي حقطلبانه و عدالتخواهانه دانشجويان نيز علي رغم ايجاد امواج و انتظارات عدالتخواهانه در ميان عموم مردم بازتابي در خور در بين مسوولين امر نداشته است.
از آنجا كه مفاسد اقتصادي يكي از موانع اصلي كشور در راه پيشرفت و آباداني است، چون ساير موانع گذشته، دير يا زود از بين خواهد رفت و كارشكنان و مسوولان محافظهكار بدانند كه اگر در راه اصلاح امور و مبارزه جدي با اين مفسده مهم گامي قاطع برداشتند، عاقبت به خيرميشوند و در غير اين صورت با ريشه كن شدن مفاسد اقتصادي كه به حول و قوه الهي امري قطعي خواهد بود، آنها نيز در دادگاه عدل ملت براي هميشه مغبون و روسياه خواهند شد.
امروز جنبش دانشجويي اصليترين وظيفه و كاركرد خود را پيگيري مصرانه اين امر ميداند و علي رغم همه ناملايمات و بي مهري هايي كه نسبت به عدالت خواهي دانشجويان صديق و دلسوز روا داشته ميشود، به تاسي از رهبر عدالتخواه انقلاب در برابر كارشكنيها و بدقوليهاي برخي مسوولين ساكت نخواهد نشست و اجازه نخواهد داد تا دستور مكتوب رهبري نظام به كناري نهاده شود و در ميان انبوه كارتابلهاي مديران و كارگزاران به فراموشي سپرده شود و ميراث گرانقدر امام عزيز دستمايه منافع محدود افراد و گروههاي فرصتطلب گردد.
2-بيش از يك هفته از قرائت گزارش تحقيق و تفحص از قوه قضاييه در صحن علني مجلس شوراي اسلامي ميگذرد؛ گزارشي كه اگر بخشي از آن نيز واقعيت داشته باشد، سلامت اين قوه را در افكار عمومي به طور جد زير سوال ميبرد. با اين وجود حتي با فرض صحت سخنان سخنگوي دستگاه قضا مبني بر مخدوش بودن آن گزارش، مشاهدات برونداد قوه قضاييه به هيچ وجه رضايتبخش نبوده و مورد پذيرش مردم نيست. سوالي كه از مسوولين قوه قضاييه و شخص رياست محترم آن مطرح ميشود، اين است كه با توجه به گفته ايشان مبني بر تحويل گرفتن ويرانه در ابتداي دوران مسووليت، چه تغييرات اساسي و بنياديني پس از حضور چند ساله بر مسند دستگاه قضايي كشور در اين قوه صورت گرفته است تا مبنايي براي ايجاد ساختاري نوين و پويا شود؟ ميل افكار عمومي به مشاهده اصلاحات در قوه قضاييه بيش از آنكه از شنيدن خواندن بيانات رياست اين قوه در اخبار رسانهها، مبني بر عزم ايشان براي اصلاحات اساسي كه در جاي خود قابل تقدير است- پاسخ داده شود، از ديدن و لمس اين تغييرات در جريان دادرسي ها و در سطح جامعه اقناع ميشود؛ اگر چه در عين حال اين سوال بسيار مهم نيز بي پاسخ مي ماند كه چرا مسوولين دستگاه قضايي مدتهاست از حضور در ميان دانشجويان و پاسخگويي به اشكالات و شبهات افكار عمومي طفره ميروند؟ و اساسا چرا ميزان ارتباط مسوولان اين قوه با مردم، تا اين حد اندك است؟
مردم با ديدن نمونههاي متعدد و شبهه برانگيز از دوگانگي رفتار دستگاه قضايي با متخلفان از خود ميپرسند آيا دستگاه قضايي به اجراي عدالت به عنوان يك وظيفه نگاه مي كند يا ابزاري براي مقاصد ديگري؟! بايد دانست كه چنين رفتارهايي كه متاسفانه نمونههاي آن به هيچ وجه كم نيست و ذكر تك تك آن موارد، مثنوي هفتاد دفتر خواهد شد، حاصلي جز بدبين كردن مردم نسبت به دادگاه و قوه قضاييه در پي نداشته است. مردم از خود ميپرسند چرا دستگيري و آزادي متخلفان و متهمان با اتفاقات روز سياسي نسبت مستقيم برقرار ميكند و به چه دليل عدالت و مبارزه با فساد در تمام ابعاد آن كه بايد اصل و اساس اين قوه باشد امروز قرباني تمايلات فردي و سياسي ميشود؟
لذا ضمن قدرداني از آيتالله هاشمي شاهرودي، به دليل كارهاي صورت گرفته در دستگاه قضا در راستاي اصلاح وضعيت موجود، از ايشان مصرانه ميخواهيم برخورد با متخلفان رخنهكرده در دستگاه متبوع خويش را با تشكيل ستادي ويژه در دستور كار قرار دهند و به وظيفه خود در اين زمينه به طور جدي عمل كنند تا با تداوم چنين روندي بيش از اين دوستداران نظام خون دل نخوردند و خشم انقلابي دانشجويان مسلمان عدالتطلب شامل حال دستگاه قضايي نگردد.
3-انتخابات مجلس هشتم عليرغم همه جوسازيهاي بدخواهان و كينهتوزان نظام مردمسالار ايران اسلامي به نحو شايستهاي برگزار شد و منتخبان ملت چند روزي است كه دوران نمايندگي خود را آغاز كردهاند؛ از اين رو مجلس شوراي اسلامي را به همكاري سازنده با دولت و ساير اركان كشور در عين نظارت جدي بر امور دعوت ميكنيم و آنان را به خدمت خالصانه و پيگير در راه قانونگذاري و تسهيل موانع پيش روي دولت در راه انجام خدمت خالصانه فرا ميخوانيم.
فراموشمان نشود كه مجلس هشتم نيز به زودي به پايان خواهد رسيد و اگر فرصت آن مغتنم شمرده نشود خسراني عظيم را در پي خواهد داشت. به وكلاي مجلس شوراي اسلامي هشدار مي دهيم از دورههاي گذشته عبرت گرفته واز ياد نبرند كه مردم سر افراز ايران به هيچ گروه، دسته و جناح سياسي چك سفيد امضا نداده است و رويكرد آنان به هر فرد ويا گروهي از جمله" اصولگرايان" صرفا براساس ميزان تعهد آنان به خدمترساني خالصانه و تقواي عملي آنان بوده است و در صورت مشاهده سستي، و وجود بي تقوايي، اختلاف ، باندبازي و دودستگي بر سر تصاحب قدرت، در پس گرفتن تصميم خود و پس زدن افراد بي كفايت لحظهاي درنگ نخواهند كرد.
بنابراين از منتخبان ملت ميخواهيم تا با سرلوحه قرار دادن رهنمودهاي امام راحل عظيمالشانمان و رهبر انقلاب كمر همت براي حل مشكلات كليدي مردم بردارند و بدانند كه تلاش آنها در اين راستا ماجور درگاه الهي خواهد بود.
همچنين از قوه مجريه و مقننه، بررسي و پيگيري جدي موضوع تورم را به عنوان مهمترين اهرم دشمنان داخلي و خارجي در نااميد كردن مردم از كارآمدي نظام و عامل بر باد رفتن بسياري از زحمات و دستاوردها و از هم پاشيدگي بسياري از بنيانهاي خانوادگي و اجتماعي، خواستاريم. از مسوولين مصرانه مي خواهيم كه اجازه ندهند مساله تورم، مشمول گذر زمان و روزمرگي گردد. مسالهاي كه فشاري كمرشكن بر اقشار مستضعف كشور كساني كه به گفته امام عزيز جزو مهمترين حاميان و صادقترين ياران انقلاب هستند وارد مي آورد. فراموش نكنيم گفته امير مومنان علي عليه السلام را كه هنگامي كه فقر وارد خانه اي شود، ايمان از آن خانه خارج خواهد شد.
4-رويكرد دوباره مردم به احياي ارزشهاي انقلاب به عنوان مهمترين سرمايه دولت نهم، همواره مورد تاييد و تاكيد رهبري انقلاب بوده است در اين باره سوال جدي و مهم موجود عدم حضور نظريهپردازان واقعي انقلاب اسلامي در مراكز مطالعاتي دولت جهت تبيين ، گسترش و تثبيت گفتمان عدالتمحوري در جامعه و تبديل آن به روند هميشگي، به عنوان مهمترين وظيفه فرهنگي دولت است؛ به ويژه با توجه به سرعت بالاي حركت دولت نهم، نياز به پژوهشگاه ها و مراكز حضور نخبگان و پرچمداران نظري انقلاب اسلامي به عنوان توصيف و تصحيح كننده عمل دولت و تقويتكننده وجهه علمي حركت آن در جهت استفاده در محيط هاي علمي، بيش از هر چيز با اهميت جلوه مي كند، امري كه دولت نهم تاكنون از آن غفلت كرده و نسبت به آن همت جدي نشان نداده است.
5- به اعتقاد ما عدم اهتمام جدي به برقراري كرسيهاي نقد و نظريهپردازي در دانشگاههاي كشور و هم چنني عدم اهتمام به توسعه آموزشهاي بين رشتهاي و تحقيقات كاربردي و شكستن فاصله هاي فراوان توليد علم و صنعت و متعاقبا اكتفا به استفاده صرف از محصولات ترجمهاي، و عدم تلاش جدي در راستاي عملي كردن جنبش نرم افزاري و تغيير معناي آن به تعداد مقالات منتشره در مجلات علمي به جاي فراهم كردن زمينههاي ايجاد خلاقيت براي حركت به سمت توليد علم بومي، از موارد مغفول در حوزه وزارت علوم است.
از سوي ديگر، مضرات فضاي راكد سياسي موجود در دانشگاه ها كه ميراث دوران تندروي و سوء استفاده از ظرفيت هاي جنبش دانشجويي در گذشته است، آن طور كه بايد نارضايتي مسوولين وزارت علوم را برنينگيخته است. مسوولان وزارت علوم بايد متوجه نتايج حاصل از وجود فضاي رخوت سياسي در دانشگاه ها و در نتيجه عدم تبيين و تصحيح شبهات ذهني موجود در جامعه دانشگاهي باشند؛ فضايي كه در نهايت به ظهور نسل دانشجويان فاقد انديشه و تحليل جامع سياسي منجر خواهد بود و اين تهديدي جدي براي آينده جامعه است.
گذشته از اين موارد، آنچه در باب اعزام دانشجويان به خارج از كشور در دورههاي قبل ديده شده نيز با وضع مطلوب و نه حتي ايدهآل فاصله فراواني دارد. علي رغم وجود تعداد زيادي از دانشجويان نخبه مسلمان در ميان افراد اعزام شده وجود نمونه هاي چندي از دانشجوياني كه يا كفايت علمي لازم براي دريافت بورس را ندارند و يا به مباني اسلام و نظام جمهوري اسلامي ، اعتقاد و التزامي ندارند، شبهه نبود سياستگذاري و يا وجود نقصهاي جدي در اجراي سياستهاي لازم براي اعطاي بورس تحصيلي به دانشجويان در گذشته را پررنگ ميكند. درك اين نقايص است كه رسالت مديران فعلي را دو چندان كرده و لازم است مديران اين بخش با اتخاذ تدابير لازم مانع از هدر رفتن بيتالمال گردند و با هدفمند ساختن اعزام ها متناسب با نيازهاي علمي و تحقيقاتي كشور اقدام نمايند و سنت اخذ علم را كارآتر سازند تا آينده علمي كشور در رشتههاي مورد نياز تامين گردد.
6- در اين ايام كه ياد راه و نام امام عزيزمان پيش روي ماست متاسفانه عدهاي كوتهانديش با طرح مسائلي به ظاهر پرطمطراق سعي در ايجاد انحراف در اذهان را دارند و باطرح فرضياتي چون نقد امام و ... يا با تمسك به تحريفاتي در ديدگاههاي آن حضرت اغراض خود را دنبال مينمايند. اينان در خوشبينانه ترين حالت گمان ميكنند كه با طرح اين موضوعات مي توانند خدمتي به انديشه امام راحل داشته باشند، ليك غافل از آنند كه طرح اين مسايل جز شادي دشمنان را بدنبال نخواهد داشت. لذا ضمن انتقاد به برخي سكوتهاي معنادار موسسه تنظيم و نشر آثار امام راحل(رضوان الله عليه ) از اين موسسه انتظار داريم در اين زمينه فعالانه حاضر شود و اجازه ندهد ديدگاه هاي آن عزيز كه سرمايه ملي و بخشي از هويت ملت ماست دستخوش تاراج بدخواهان قرار گيرد.
7- ايام خرداد جدا از داغ سنگين ارتحال امام راحل براي ما دانشجويان شاغل به تحصيل در اروپا ماتمي ديگر دارد و آن گرامي داشت ياد و خاطره يكي از معلمان صديق انقلاب مرحوم دكتر علي شريعتي و مجاهد نستوه عرصه علم و اخلاص شهيد دكتر چمران (رحمت الله عليهما) است. اين دو فرزانه خستگيناپذير هر كدام نقشي منحصر به فرد در تاريخ انقلاب كشورمان داشتند و انقياد آنان به امام انقلاب مثال زدني بود. اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانشجويان در اروپا بر روح بلند اين دو يار خويش و جميع شهداي انقلاب و امام شهدا درود فرستاده و پاسداري از آرمان آنان را بر خود واجب ميداند.
رحمت و مغفرت الهي بر روح بلند و رهيده از عالم خاك امام بزرگوارمان، شهداي والا مقام انقلاب و مجاهدان نستوه راه حق و حقيقت.
والسلام علي عباد الله الصالحين
انتهاي پيام
شنبه 18 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
-