تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 15 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام حسن مجتبی (ع):كسى كه در دلش هوايى جز خشنودى خدا خطور نكند، من ضمانت مى‏كنم كه خداوند دعايش را ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1838096076




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

رئيس بخش خاورميانه‌اي موسسه چتم هاوس در مصاحبه با فارس: اوباما تلاش كرد به راي دهندگان يهودي اطمينان دهد


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس بخش خاورميانه‌اي موسسه "چتم هاوس" در مصاحبه با فارس: اوباما تلاش كرد به راي دهندگان يهودي اطمينان دهد
خبرگزاري فارس: رئيس بخش خاورميانه در موسسه مطالعات امور بين‌الملل در لندن (چتم هاوس) گفت كه اظهارات اخير "باراك اوباما" نامزد دموكرات‌ها درباره ايران تلاشي در جهان اطمينان دادن به راي‌دهندگان يهودي بود.


// مصاحبه با كلر اسپنسر رئيس بخش خاورميانه در چتم هاوس در باره اظهارات باراك اوباما در باره ايران //
دكتر "كلر اسپنسر" رئيس بخش خاورميانه در موسسه "چتم هاوس"، موسسه مطالعات امور مهم بين‌المللي، در مصاحبه با خبرنگار فارس در لندن گفت: اظهارات باراك اوباما نامزد نهايي حزب دمكرات آمريكا در اجلاس كميته روابط عمومي آمريكا و اسرائيل (AIPAC)، كميته امور عمومي آمريكا-اسرائيل ، به اين معنا نيست كه باراك اوباما از ايده‌‌اش مبني بر مذاكره با ايران عقب‌نشيني كرده است.
خانم كلر اسپنسر گفت: اظهارات اوباما درباره ايران در روز چهارشنبه در گردهمايي ايپك ، كه فكر مي‌كنم دو بار تكرار شدند به اين معنا بود كه باراك اوباما با سياست آمريكا به اين كه واشنگتن خواستار دستيابي ايران به سلاح هاي هسته‌اي نيست ، همراه است. اما من فكر نمي كنم كه اين اظهارات به معناي تغييري اساسي در سياست مربوط به گفتگو با ايران باشد.
وي تاكيد كرد: يعني زماني كه گفته مي شود با دستيابي ايران به سلاح هسته اي مخالفت وجود دارد به اين معنا نيست كه با برگزاري مذاكره با ايران نيز مخالفت وجود دارد و من فكر نمي كنم كه باراك اوباما هرگز از ايده مذاكره با ايران عقب نشيني كند.
ادعاها درباره تلاش ايران براي دستيابي به سلاح هسته‌اي در شرايطي مطرح مي‌شود كه گزارش‌هاي متعدد محمد البرادعي، مدير كل آژانس بين‌المللي انرژي اتمي تاييد كننده اين امر است كه انحرافي در برنامه‌ هسته‌اي ايران به سوي كاربرد تسليحاتي بوجود نيامده است.
رئيس بخش خاورميانه در چتم هاوس افزود: بايد در ارتباط با اظهارات باراك اوباما به اين نكته توجه كنيم كه باراك اوباما در ايپك سخنراني مي‌كرد كه يك لابي يهودي حامي اسرائيل است. بنابراين به طور يقين انتقادهايي درباره باراك اوباما از جمله از سوي حاميان جان مك ‌كين صورت گرفته اند مبني بر اين كه اوباما پيشتر گفته بود با ايران مذاكره مي‌كند و همچنين واضح است كه اوباما متهم مي‌شود به اين كه تسليم نگراني هاي امنيتي اسرائيل شده است .
اين كارشناس تاكيد كرد: اما اظهارات باراك اوباما به اين معناست كه وي با سياست امريكا در مخالفت با دستيابي ايران به سلاح هسته اي موافق است اما به اين معنا نيست كه وي مخالف مذاكره با ايران است.
كلر اسپنسر در اظهار نظر در باره اين كه گفته مي شود اوباما براي جلب راي و حمايت مالي يهوديان آمريكا، اينگونه حرف زده، گفت: جامعه يهوديان در امريكا در واقع جامعه اي است كه از گوناگوني بسياري برخوردار است و هر جامعه يهودي بسته به اين كه در كجا قرار دارد و چه پيشينه‌اي دارد متفاوت است و در آمريكا يك نقطه نظر متحد يهودي وجود ندارد، اما من فكر مي كنم كه جمعيت يهودي در ايالت فلوريدا مي تواند يك نگراني خاص به شمار رود زيرا از انتخابات قبلي كه در آنجا برگزار شده اين را فهميده‌ايم كه به علت وجود آراي افرادي كه در اين ايالت به حزب خاصي تعلق ندارند ، آراء آنها در نهايت مي تواند بر روي نتايج مجموع آراء تاثير بگذارد.
وي ادامه داد: اگر چه شمار اين افراد كم است و 5 درصد آراء را تشكيل مي‌دهند اما در واقع مي توانند در نهايت بر روي نتايج مجموع آراء در اين ايالت تاثير بگذارند بنابراين من فكر مي كنم كه باراك اوباما در تلاش است تا اين راي دهندگان يهودي را مطمئن كند.
كلر اسپنسر افزود : اما اين بدين معنا نيست كه باراك اوباما در موضع ضعيفي يعني به مانند آن موضعي كه از سوي حاميان جان مك‌كين به تصوير كشيده شده است ، قرار دارد .
كلر اسپنسر در اظهار نظر درباره اين موضوع كه برخي معتقدند اظهارات اخير باراك اوباما موجب شده تا جان مك كين به عنوان يك نامزد انتخاباتي قوي‌تر جلوه كند ، گفت: نمي‌توان در اين باره آمار دقيقي ارائه كرد و بايد نظر مردم امريكا در اين زمينه پرسيده شود اما يك بحثي اكنون در جريان است مبني بر اين كه آيا رويكردي كه از سوي دولت جورج بوش در مقابل ايران اتخاذ شده و به عبارتي رويكرد تحميل پيش شرط قبل از مذاكره با دولت ايران است ، در تحقق هدفي كه دولت بوش مد نظر داشته موفق بوده است يا خير.
رئيس بخش خاورميانه در چتم هاوس اظهار داشت: منظور من اين است كه آمريكا از اين مسئله آگاه است كه برقرار نكردن روابط ديپلماتيك با ايران ممكن است موجب شود تا پيام‌هاي نادرستي برداشت شوند و اكنون شماري از سناتورهاي امريكايي و شماري از نمايندگان كنگره امريكا اين ايده را مطرح كرده‌اند كه برقرار كردن يك رويكرد جديد و گفتگو با ايران در باره موضوع هايي مختلف و نه فقط موضوع هسته‌اي بلكه تمامي موضوع ها در واقع تنها روش براي دريافتن نقطه نظر ايران به شمار مي‌رود.
اين كارشناس تصريح كرد: بنابراين به عقيده من آنچه كه اوباما در باره گفتگو با ايران پيشنهاد كرده يانگر سياستي متفاوت با سياست كنوني است و اين بدين معناست كه با يكديگر به گفتگو نشستن تنها روش رسيدن به راه حلي براي سياست به بن بست رسيده‌اي است كه در مدت چند سال گذشته شاهد بوده ايم و مشاهده كرده‌ايم كه چنين سياستي هيچيك از مسائل مهم بين امريكا و ايران را حل نكرده است.
اسپنسر گفت: در‌باره ايران و آمريكا جوانب ديگري نيز وجود دارند كه دو طرف مي توانند در باره آنها به گفتگو بپردازند مسائلي از قبيل آينده عراق ، موضع ايران در منطقه ، مسئله مربوط به نگراني امنيتي ايران و اين‌ها همه مسائلي هستند كه در حقيقت آمريكا مي تواند در باره آنها با ايران به گفتگو بپردازد.
كلر اسپنسر گفت: به عقيده من فلسفه اوباما بر اين مبنا استوار است كه داخل شدن در گفتگو با ايرانيان درباره طيف وسيعي از مسائل موجب خواهد شد تا خطر پيشرفت ايران به سوي دستيابي به برنامه سلاح هسته اي كه ترس بزرگي براي اسرائيل و آمريكا به شمار مي رود، به حداقل برسد.
خانم اسپنسر با بيان اين كه باراك اوباما از شركت داشتن چند جانبه صحبت كرده، افزود: برقرار كردن گفتگو جنبه سنتي سياست‌هاي آمريكا به شمار مي‌رود و فقط در مدت 5 يا 6 سال گذشته بوده كه ما شاهد تعطيل شدن ايده مذاكره از سوي آمريكا بوده ايم و ايده گفتگو فقط به معناي گفتگو با دوستان نيست بلكه به معناي اين است كه گفتگو با هر كسي كه با آنها مسئله اي وجود دارد برگزار شود تا مسائل حل شوند. و ما شاهد بوده ايم كه آمريكا چنين گفتگوهايي را با شماري از كشورهاي منطقه خاورميانه و همچنين با كره‌شمالي برگزار كرده است.
اين عضو موسسه چتم هاوس ابراز عقيده كرد: من فكر مي كنم همانگونه كه گفتم يك بحثي در آمريكا در جريان است مبني بر اين كه چگونه براي حل مسائل با ايران داخل گفتگو شوند و گفتگو كردن نه فقط براي خاطر گفتگو كردن و اين كه گفتگويي برگزار شده باشد و يا اين كه به منظور اعتبار بخشيدن به آن چه كه طرف ايراني مي‌گويد بلكه به اين منظور كه روشي براي يافتن راه‌هايي براي در نظر گرفتن و رسيدگي به موضع طرف مورد مذاكره به شمار رود.
رئيس بخش خاورميانه در موسسه مطالعات امور مهم بين المللي، چتم هاوس در پاسخ به اين سوال كه آيا احتمال دارد كه باراك اوباما از سياستي كه در باره عراق اعلام كرده و گفته است نيروهاي امريكايي را در مدت 16 ماه از عراق خارج خواهد كرد، براي جلب آراء مردمي استفاده كرده باشد و در صورت كسب سمت رياست جمهوري امريكا به گونه‌اي ديگر عمل كند، گفت: هر دو نامزدهاي انتخابات رياست جمهوري امريكا يعني جان مك كين و باراك اوباما كمي از مسيري كه در پيش گرفته بودند تغيير مسير داده‌اند براي مثال جان مك‌كين كه از جانب وي نقل قول شده نيروهاي امريكايي اگر يكصد سال هم لازم باشد در عراق باقي خواهند ماند ، اينگونه گفته كه نيروهاي امريكايي براي انجام كاري كه لازم است تا انجام دهند در عراق باقي مي مانند و اين حرف جان مك كين مشخص مي‌كند كه يكصد سال به طول نمي انجامد و آنچه كه جان مك‌كين در باره يكصد سال گفته بود معناي واقعي نداشته است.
اسپنسر افزود: از سوي ديگر ، باراك اوباما گفته كه در خارج كردن نيروهاي آمريكايي از عراق به نصايح و راهبردهاي فرماندهان نظامي مستقر در آن منطقه گوش فرا خواهد داد و بر اساس گفته آنها عمل خواهد كرد و اين بدين معناست كه باراك اوباما به گونه اي عمل نخواهد كرد كه براي مثال يك باره، دلخواهانه و بدون هيچ اصولي نيروهاي آمريكايي را از عراق خارج كند. نبايد اين مسئله را فراموش كرد كه دولت كنوني آمريكا در حال حاضر سرگرم مذاكره با دولت عراق در باره يك قرارداد امنيتي است.
وي ادامه داد: از سوي ديگر دولت عراق به تدريج نظرش را به طور واضح‌تري درباره حق عراق و آن چه آمريكا پس از سپري شدن مدت تعيين شده از سوي سازمان ملل براي حضور نيروهاي خارجي در عراق، مجاز خواهد بود و يا اين كه مجاز نخواهد بود كه در عراق انجام دهد، بيان مي‌كند. بنابراين هر دو نامزد انتخابات رياست جمهوري آمريكا بايد منتظر بمانند و ببينند كه نتيجه مذاكرات بين دولت هاي آمريكا و عراق درباره قرارداد امنيتي ياد شده چه خواهد بود و بعد از مشخص شدن نتايج اين مذاكرات درباره سياست مربوط به خروج نيروهاي امريكايي از عراق تصميم بگيرند.
كلر اسپنسر گفت : مواضع دو نامزد انتخابات رياست جمهوري امريكا در ارتباط با مسئله مربوط به ادامه حضور نيروهاي امريكايي در عراق مواضع يكساني به شمار نمي روند اما با توجه به اين مسئله كه آنها مي دانند قرار است به علت شرايطي كه به وجود مي آيند با شرط و شروطي روبه‌رو شوند، ناچار هستند مواضع خود را در اين باره به يكديگر نزديك‌تر كنند.
انتهاي پيام/+
 شنبه 18 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 318]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن