واضح آرشیو وب فارسی:مهر: سفير كشورمان در پاكستان:عشق به امام (ره) و انقلاب اسلامي منحصر به ايرانيان نيست
سفير ايران در اسلام آباد در سميناري در تبيين انديشه هاي سياسي امام خميني (ره) تاكيد كرد كه عشق به امام خميني (ره) و انقلاب اسلامي منحصر به ايرانيان نيست.
به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از دفتر مطبوعاتي سفارت ايران در اسلام آباد، "ماشاالله شاكري" در سخنراني خود در سميناري تحت عنوان "ايدئولوژي اسلام سياسي" كه به مناسبت نوزدهمين سالگرد ارتحال جانسوز امام خميني (ره) برگزار شده بود گفت: اسلام مانند ديگر مكاتب بر زندگي اجتماعي، لزوم قوانين براي زندگي اجتماعي و فردي تاكيد كرده است.
وي با اشاره به اعمال قوانين در جوامع امروزي از سوي مردم و اكثريت تاكيد كرد كه از نقطه نظر اسلامي قوانين بايد به شيوه اي مشروع اعمال شود كه منافع اعضاي جامعه به ويژه كساني را كه علاقمند به بهبود و به دست آوردن شادماني ابدي هستند، تامين كند .
شاكري در خصوص اعمال قوانين تاكيد كرد: در شرع اسلامي نيز نياز است تا فردي اين قوانين را اعمال كند تا جامعه از هرج و مرج نجات يابد و تمامي مسلمانان بر اين باورند كه پيامبر گرامي اسلام (ص) و معصومين عليه السلام و در غياب آنها ولي فقيه به عنوان نزديكترين فرد به ائمه معصومين بايد اين قوانين را اعمال كنند و مسئوليت آنها را برعهده بگيرند.
سفير ايران در اسلام آباد در ادامه سخنان خود با اشاره به انديشه هاي سياسي امام(ره) در اين زمينه مي نويسد: امام خميني در كتابهاي خود مسائل را بر اساس نيازهاي زمان بررسي كرده است و سخنراني هاي ايشان در خصوص نيازهاي روز جامعه اسلامي بوده و امام (ره) همچنين خواستار اتحاد مسلمانان بوده و سخنراني هاي وي در اين زمينه به صدها مورد مي رسد.
ماشاالله شاكري همچنين به ديدگاه امام در خصوص زنان اشاره كرد و گفت كه امام خواستار احترام به حقوق زنان و نقش اجتماعي آنها بوده است و نقش آنها را در انقلاب اسلامي ايران مورد بررسي قرارد داد و اين قشر را تشويق به مشاركت در فعاليت هاي اجتماعي كرد.
اتحاد اسلامي از ديگربنيادهاي فكري امام بود كه سفير ايران در اسلام آباد آن را در سخنراني خود مورد بررسي قرار داد.
وي گفت: اتحاد اسلامي انديشه اي است كه در اصول فكري امام تغيير نكرد و در قبل و پس از انقلاب وجود داشت.
سياست و نقش آن در اصول اسلامي ديگر مسئله اي بوده است كه به گفته شاكري امام به آن توجهي ويژه داشت.
وي گفت: امام (ره) خواستار رعايت اخلاقيات در سياست بوده و بر اين باور بوده كه حفظ اقتدار سياسي و تاكيد بر اخلاقيات بايد شعار ما باشد.
وي افزود: امام خميني در عمل ثابت كرد كه روح انقلاب اسلامي روح پيشرفت، توسعه و نوآوري است و ملت ايران اين حقيقت را در تمامي حوزه هاي گوناگون به ويژه علوم مدرن و فناروي پيشرفته ثابت كرده اند و با اين روحيه جوانان ايران اسلامي به پيش خواهند رفت.
پنجشنبه 16 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 247]