واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: حقوقدانان برضرورت حمايت قانون ازكودكان الجزايري تاكيد كردند
تهران-خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا): الجزيره ـ كارشناسان حقوقي و اجتماعي در الجزاير خواستار تدوين قانون جديد و تشكيل دادگاه ويژه براي حمايت از كودكان در برابر جنايت شدند.
به گزارش ايرنا، اين كارشناسان در سميناري كه از راديو دولتي الجزاير پخش شد بويژه بر ضرورت حمايت از كودكان الجزايري در برابر پديده رو به گسترش ربايش تاكيد كردند.
"فاروق قسنطيني " رييس كميته مشورتي تقويت و حمايت از حقوق بشر در اين نشست خواستار تشكيل دادگاه ويژه اي براي پديده ربايش كودكان در اين كشور شد.
وي گفت : پيشنهاد كرديم دادگاهي ويژه حداقل به صورت موقت براي رسيدگي تخصصي به اين پديده و مسايل مهم و خطرناك مربوط به اين موضوع تشكيل شود تا افكار عمومي و دست اندكاران اين مساله نيز به نوبه خود اهميت و جديت آن را بهتر درك كنند.
به اعتقاد اين حقوقدان ، قوانين موجود درباره مجازات ربايندگان كودك براي مبارزه با اين پديده كافي نيست و بايد بازنگري و بهينه سازي شود.
قسنطيني ، ربايش كودكان را يك "اقدام تروريستي " خواند و گفت : قانون اكنون ربايش كودك را براي بيش از 10 روز، يك اقدام جنايي و كمتر از آن را بزهكاري مي داند.
رييس كميته مشورتي تقويت و حمايت از حقوق بشر الجزاير گفت : اين قانون براي مبارزه با پديده ربايش كودكان كافي نيست و بايد عمل ربايندگي با هر هدف و براي هر مدتي كه انجام مي شود، يك جرم و عمل جنايي محسوب و عاملان آن نيز به عنوان مرتكبان جنايي در دادگاه جنايي محاكمه شوند.
قسنطيني گفت : البته با توجه به اينكه ما مجازات اعدام را رد مي كنيم بايد براي اين افراد حبس ابد اما بصورت غير قابل بخشش و يا كاهش در نظر گرفته شود.
"ميهوب ميهوبي " مدير ديده باني ملي حقوق كودكان الجزاير نيز بر ضرورت شكستن آنچه وي سكوت در برابر نقض گسترده حقوق كودكان بويژه در ميان خانواده ها خواند تاكيد كرد.
وي پديده خشونت عليه كودكان را خطرناك خواند و خواستار واكنش جدي در برابر اين پديده با تصويب قانون ويژه كودكان شد تا حقوق اين بخش مهم از جامعه به صراحت مورد تاكيد قرار گيرد.
"فاطمه بن براهيم " وكيل برجسته دادگستري نيز نسبت به خطرات پديده كودك ربايي در الجزاير هشدار دارد و گفت : متاسفانه پديده اي كه در دوران بحران امنيتي اين كشور (خشونت هاي دهه 90) بخش بزرگي از محيط كودكان را در بر گرفت ،همچنان برقرار است .
وي ناتواني سيستم قانونگذاري الجزاير در نتيجه بحران امنيتي سال هاي گذشته را يكي از عوامل تداوم پديده كودك ربايي دانست و بر اهميت آگاهي بخشي بعنوان يكي از عوامل مبارزه با اين پديده تاكيد كرد.
ربايش كودكان در الجزاير كه عمدتا با هدف دريافت پول از خانواده هاي ثروتمند انجام مي شود طي سالهاي اخير به يك پديده نگران كننده دراين كشور تبديل شده است .
اخبار اين ربايش ها به صورت دايم در رسانه هاي الجزاير منعكس و بازتاب مي يابد و اين درحالي است كه براساس يك آمار رسمي تنها در ماه نخست سالجاري ميلادي 14 كودك در سطح اين كشور ربوده شدند.
دولتمردان الجزايري باندهاي قاچاق اعضا بدن ، تروريست ها و قاچاقچيان و انتقام جويي هاي خانوادگي را از عوامل مهم ربايش و قتل كودكان اعلام كرده اند.
خاورم **380**1436**1373
يکشنبه 12 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 198]