واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: مردم از ميراث گرانقدر امام راحل حراست كنند
توليت آستان حرم مطهر امام راحل گفت: شكلگيري نظام جمهوري اسلامي، ميراث جاودان خميني كبير(ره) است.
حجتالاسلام والمسلمين حاج سيد حسن خميني ديروز در آيين تجديد ميثاق كاركنان مناطق 22 گانه شهرداري و اعضاي شوراي شهر تهران در حرم مطهر افزود: تبلور جمهوري اسلامي به عنوان ميراثي گرانقدر، امروز در قانون اساسي كشور به وضوح مشاهده ميشود.
وي ادامه داد: شكلگيري ريشههاي نظام مقدس جمهوري اسلامي، حاصل تلاش و فعاليت رهبر فقيد ايران اسلامي است و مردم هميشه در صحنه ايران زمين بايد از هيچ كوششي براي حراست از اين ميراث ماندگار، دريغ نورزند.سيد حسن خميني در ادامه نظام جمهوري اسلامي را نظامي كارآمد خواند و افزود: امام راحل بر اين مساله تاكيد داشتند كه اين نظام مقدس، بالنده و پويا بايد توسط ملت اين خطه پهناور به درستي حفظ شود.
وي گفت: تجديد ميثاق امروز كاركنان شهرداري با معمار كبير انقلاب در ميعادگاه عشق و دوستي، نشانگر استحكام بيعتي دوباره با آرمانها و انديشههاي اين مرد الهي است.
توليت آستان حرم مطهر افزود: تمام نهادهاي اجرايي بويژه كاركنان در بخشهاي مختلف شهرداري، با برداشتن گامهايي استوار ميتوانند زيرساختهاي كشور را در زمينههاي گوناگون تقويت كنند.
سيد حسن خميني اظهار داشت: شهرداري ميتواند با استفاده از روشهاي نوين، خدمات ارزشمند و خطيري را به مردم ارايه دهد و رضايت آنان را جلب كند.
محمدباقر قاليباف نيز در اين آيين اظهار داشت: حكومت بر قلبها ناشي از صفات و ويژگيهاي بارز امام راحل مانند اخلاص وارتباط نزديك ايشان با پروردگار يكتا، امكانپذير شد.رئيس شوراي اسلامي شهر تهران نيز در اين مراسم گفت: بنيانگذار جمهوري اسلامي، در دوران تاريكي و در زمان حكومت رژيم منحوس پهلوي، پرچم استقلال و آزادي را در كشور، برافراشت.
بيعت اصحاب رسانه و اهالي فرهنگ با آرمانهاي امام راحل
اصحاب رسانه و اهالي فرهنگ در آستانه فرا رسيدن نوزدهمين سالگرد ارتحال بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران، حضرت امام خميني(ره)، با آرمانهاي امام راحل تجديد بيعت كردند.
به گزارش خبرنگار ما، مديران مسئول مطبوعات و خبرگزاريها و اصحاب رسانه همگام با اهالي فرهنگ و هنر صبح امروز ضمن حضور در حسينيه شماره 1 جماران با آرمانهاي معمار كبير انقلاب اسلامي تجديد ميثاق كردند.
در اين مراسم كه با حضور دكتر محمدحسين صفار هرندي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي و معاونان اين وزارتخانه برگزار شد، حجتالاسلام والمسلمين حاج سيدحسن خميني به ايراد سخنراني پرداخت.
مشروح اين گزارش در شماره آينده چاپ مي شود.
برخي سنتهاي غلط خود را پشت سر ضروريات ديني پنهان كرده است
نشست جمعي از جوانان و دانشجويان دانشگاههاي تهران با حجتالاسلام والمسلمين حاج سيد حسن خميني عصر ديروز در حسينيه جماران برگزار شد.
به گزارش واحد خبر جماران، يادگار امام راحل در اين نشست با بيان اينكه اگر امام نبود ما درگير بيديني و طالبانيسم ميشديم، گفت: يكي از معضلات جامعه ما واژههاي بيتعريف است كه متاسفانه همه جا به كار برده ميشود بدون اينكه تعريفي از آنها ارائه شود.
وي با تاكيد بر اينكه برخي از كساني كه خود را يك گام به ظواهر شرعي پايبندتر ميدانند ديگران را متحجر خطاب ميكنند، افزود: اگر تحجر را درست تعريف نكنيم مثل صدها واژه ديگر كه تفاهم معنا با آنها نداريم، دچار بنبست و بدتر از آن دچار فريبكاري ميشويم. يكي از بزرگترين مغلطهها استفاده از واژههاي دو پهلوست.
يادگار امامخميني خاطر نشان كرد كه يكي از انتقادات جدي به برخي از جريانات سياسي اين است كه مراد و هدف برنامهها را عيناً مشخص نميكنند.
وي افزود: هيچ كس خود را متحجر نميداند براي اينكه اين واژه بار مفهومي خوبي ندارد لذا كسي نميپذيرد كه متحجر است.
وي ادامه داد: تحجر هر آن چيزي است كه دليل عقلي يا شرعي مسلم برآن نيست. با اين تعريف بسياري از سنت ها شامل تحجر ميشوند چرا كه بسياري از باورهاي ما كه باورهاي ديني هم نيستند دليل عقلي و شرعي ندارند.
حاج سيد حسن خميني با بيان اينكه متاسفانه امروزه بسياري بر مسلمات ديني انگشت ميگذارند و واژه تحجر را برآن مينامند، تصريح كرد: برخي از سنتهاي ما خود را پشت بسياري از ضروريات ديني پنهان كرده و براي اثبات خود از قوانين شرع مدد ميگيرند در حالي كه شرع برآنها الزامي نميگذارد.
يادگار امام يادآور شد: دفاع از سنت بايد با ادبيات، كلام و برهان خاص خود صورت گيرد. دفاع از سنتها صرفاً با بيان اينكه ديني هستند ظلم به دين است.
شرط توفيق يك روحاني در مساجد
توليت آستان مقدس حرم مطهر امام راحل گفت: شرط توفيق و اقتدار يك روحاني در مساجد، برخورداري از اخلاق صحيح است.
حجت الاسلام والمسلمين سيدحسن خميني شنبه شب در آيين تجديد ميثاق ائمه جماعات استان تهران در مرقد مطهر اظهار داشت: اگر روحانيون ايران اسلامي، داراي اخلاقي پسنديده باشند، ميتوانند مردم را به مساجد براي پرداختن به عبادت و فعاليتهاي مذهبي جذب كنند.
وي اظهار كرد: رفتار و عملكرد صحيح روحانيون، سبب تقويت زيرساختهاي فرهنگي، اجتماعي و... در جامعه ميشود.
فرزند يادگار امام(ره) گفت: مسجد به عنوان يك سنگر، بايد محلي طاهر و امن در مقابل بيگانگان و دشمنان خارجي باشد.
يکشنبه 12 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 181]