تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بر زبان مؤمن نورى (الهى) است و درخشان و برزبان منافق شيطانى است كه سخن مى گويد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833260250




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ميثاق اهالي رسانه با امام /انقلاب ما هويت فرهنگي دارد / ستيز آينده ما با معنويت‌هاي بي‌شريعت است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: ميثاق اهالي رسانه با امام /انقلاب ما هويت فرهنگي دارد / ستيز آينده ما با معنويت‌هاي بي‌شريعت است
ظهر امروز و در نوزدهمين سالگرد ارتحال بنيانگذار جمهوري اسلامي، وزير ارشاد و معاونان وي، مديران مسئول مطبوعات و اصحاب رسانه و جمعي از اهالي فرهنگ و هنر ضمن حضور در حسينيه جماران و ديدار با سيدحسن خميني با آرمانهاي امام راحل تجديد ميثاق كردند.

به گزارش خبرنگار مهر، در ابتداي اين ديدار، محمد حسين صفار هرندي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در سخناني گفت: مهمترين درسي كه از امام آموختيم درس نگاه به هستي به گونه اي ديگر بود. آنچه كه مشهور زمانه بود چيزي بود و آنچه كه امام به ما آموخت متفاوت از مشهوران بيجاي زمانه بود و اين سبب شد ايشان به عنوان يك شخصيت تحول آفرين در تاريخ و در زمره اولياي الهي قرار گيرد بي آنكه جزو معصومين باشد.

وي افزود: كار بزرگ امام اين بود كه جلوه اي از نگرش صحيح به جهان را پيش روي جهانيان قرار داد و استمرار يك نگاه منحط فلسفي كه بيش از 200 سال بود كه جدايي انسان از آسمان و معبودش را ترويج مي داد به پايان برد و مردم را متوجه حركت حول محور خداوند كرد. بعد از آن، آنچه به عنوان انسان محوري تبليغ مي شد جاي خود را به شرافت انسان در ذيل عنايت پروردگار و ماموريتي كه به انسان سپرده است، داد. انقلاب اسلامي اين ندا را فرياد كرد و ملت ما آن را سر دست گرفت و از آن پس دامنه گسترش اين تفكر را در جهان شاهد بوديم و طرفه اينكه هر چه زمان گذشته بر بالندگي اين تفكر افزوده شده است.

وزير ارشاد اضافه كرد: حق بزرگي كه امام بر گردن جامعه ايراني و اسلامي ما دارد ناشي از كاري است كه ايشان براي احياي قشرهاي مختلف جامعه پس از پيروزي انقلاب اسلامي انجام دادند. پيش از انقلاب ظلم مضاعفي به فصل فرهنگ و هنر مي شد. آنجا كه تصويري از هنرمند و هنر ارائه مي شد تصوير دل آزاري بود كه در جشن هنر شيراز برپا مي شد طوري كه حتي صداي همكاران خودشان را هم در مي آورد. امام آمدند و تعريفي از فرهنگ و هنر در نسبت با اعتقادات ديني و هويت ملي ملت عزيز ايران ترسيم كردند و نشان دادند و اين مقدمه شكل گيري تراز فرهنگ و هنر پس از انقلاب شد. ما ميراث دار هديه گرانبهايي هستيم كه امام به جامعه ما هبه كرد. وظيفه ما در حق احيايي كه امام بر گردن ما دارد اين است كه ارزشهاي واقعي كه امام در عناوين فرهنگ و هنر به ميان ما آوردند مكرر كنيم و اينكه راه پيشوا و مقتداي امروزي امام را پيش رو قرار دهيم و پشت سر اين چهره فرهنگي و شاخص عرصه فرهنگ و هنر و شاخص نماي همه عرصه هاي فرهنگي ادامه مسير دهيم.

در ادامه اين مراسم حجت الاسلام و المسلمين سيد حسن خميني با گراميداشت ياد شهداي رسانه، فرهنگ و هنر در زمان انقلاب اسلامي گفت: اگر انقلابهاي جهان را تقسيم بندي كنيم و انواع مختلف انقلابها را برشمريم مي بينيم كه انقلابها به علل مختلفي شكل گرفته اند؛ برخي انقلابها در شرايطي شكل مي گرفتند كه جامعه به شدت گرسنه بوده و همين است كه مي گويند آن انديشمند غربي كه بعدها نظريه اش در شرق به اجرا در آمد (كارل ماركس) همه انقلابها را به نوعي معلول فضاي اقتصادي جامعه مي دانست كه از كمون اوليه شروع مي شود و بعد به برده داري مي رسد بعد فئوداليسم و بعد هم كاپيتاليسم و انقلاب را با ريشه هاي اقتصادي در جامعه معرفي مي كند. ماركسيسم در دنياي ما شكست خورده است اما 40 سال پيش در جامعه ما دين از نگاه ماترياليستي و ماركسيستي قرائت مي شد و اين به قدري پر دامنه بود كه بزرگان دين دائما به هم هشدار مي دادند كه مواظب باشيد ذهنتان از زاويه ماركسيسم تبعيت نكند.

وي ادامه داد: گذار همه آن دوره ها كه مورد نظر آن انديشمند بود از دوره هايي است كه با يك تحول اقتصادي شكل مي گيرد. انقلاب ما يك انقلاب فرهنگي بود و هيچ كدام از آن قواعدي را كه ماركسيستها پيش بيني مي كردند دربر نداشت. جامعه فقط با شعار فرهنگي و بازگشت به خويشتن خويش شكل مي گيرد و پيشتازان انقلاب دينداران هستند.

سيد حسن خميني گفت: ميشل فوكو كه يكي از جامعه شناسان انقلاب و نظريه پردازان آن است در ايام انقلاب به ايران آمد و اين حركت مهم را حلاجي كرد و آنجاست كه مي بيند در دنيايي كه گفتمان - و به قول آنها پارادايم - غالب ماركسيسم است و باز هم به باور آنها دين بايد افيون توده ها باشد، همين محرك جامعه را به سمت تعالي برده و استبدادي ترين نظام را از بين مي برد.

وي تصريح كرد: انقلاب ما يك انقلاب اقتصادي و يا نظامي نيست و در هيچ دوره اي امام دستور مبارزه مسلحانه نداده است. هيچ انقلابي را در دنيا نمي بينيد كه رهبر آن بگويد كه بر سر لوله تفنگ سربازان گل بگذارند. انقلاب ما هويت فرهنگي دارد و اگر اين شناخته نشود جوهره انقلاب شناخته نمي شود. تكيه انقلاب ما بر فرهنگ است و اگر اين تكيه نباشد و هجوم فرهنگي دشمن شناخته نشود و تنها به چند مظهر ساده بسنده شود انقلاب از بن مايه هاي دروني خود مي پوسد.

نوه امام خميني (ره) با تائيد گفته هاي وزير ارشاد مبني بر تاكيد امام بر احياي دين مداري در دنيا گفت: تا قبل از انقلاب پارادايم دنيا، دين ستيزي و دين گريزي بود و امروز گفتمان غالب گفتمان معنويت است. آن زمان از سارتر گرفته تا راسل و بقيه صاحبان مكاتب، بي دين و بلكه دين ستيز بودند اما امروز حتي مظهر همين مكاتب از جمله مكتب اگزيستانسياليسم (كير كه گارد) موحد است. پارادايم دنيا بعد از انقلاب ما دين دار شد و البته اين خطرناك هم هست و ممكن است به معنويت بي شريعت منجر شود. ستيز آينده ما با معنويتهاي بي شريعت است.

سيد حسن خميني تصريح كرد: وظيفه اصحاب هنر وظيفه پاسداران هويت و مرجع انقلاب است؛ انقلابي كه ريشه فرهنگي دارد. فرهنگي كه از يك سو دست رد بر سينه دين گريزان و دين ستيزان مي زند و از سوي ديگر به سينه تحجرگرايان و به جرات مي گويم اگر امام نبود قسمت اعظمي از دينداران ما امروز يا بي دين بودند يا طالباني. ما به كسي متحجر مي گوييم كه به هر چيزي كه دليل قاطع عقلي و يا مسلم شرعي ندارد معتقد است. امام در رفتار خودشان شاهراهي را بين اين دو گشودند.

در اين ديدار كه معاونان فرهنگي، مطبوعاتي، سينمايي و هنري وزارت ارشاد حضور داشتند پيش از سخنان وزير ارشاد، گروه كر دفتر موسيقي معاونت هنري اين وزارتخانه سرود "خميني اي امام" را اجرا كرد.
 يکشنبه 12 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 196]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن