واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: نمايشگاه عكس « آزاد» در واحد علوم و تحقيقات برگزار شد
نمايشگاه عكس با موضوع « آزاد» در واحد علوم و تحقيقات دانشگاه آزاد اسلامي و با هدف شناسايي عكاسان دانشجوي اين واحد برگزار شد.
به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، در اين نمايشگاه 400 دانشجو با 500 عكس شركت كردند كه از بين آنها 15 دانشجو با 55 عكس توسط هيات داوران برگزيده شدند.
شاهين ورشو، دبير برگزاري نمايشگاه عكس آزاد با بيان اين مطلب كه موضوع عكس هاي اين نمايشگاه طبيعت است، گفت: در اين نمايشگاه عكس ها نيمه حرفه اي و روي كاغذ مات چاپ شده كه از كيفيت بالايي برخوردار است.
وي خاطرنشان كرد: نمايشگاه بعدي ارديبهشت ماه سال آينده است و در صدد هستيم تا در آينده نمايشگاه عكسي در سطح تمام واحد هاي دانشگاه هاي آزاد اسلامي تهران برگزار كنيم كه به نوعي مسابقه عكس بين اين دانشگاه ها است.
به گفته دبير برگزاري نمايشگاه عكس آزاد، به 3 نفر از نفرات برتر اين نمايشگاه يك ربع سكه بهار آزادي اهدا مي شود.
دكتر خليل علي محمدزاده، معاون فرهنگي واحد علوم و تحقيقات در مراسم اختتاميه نمايشگاه عكس گفت: هرجا كه كار، دانشجويي باشد شادي، نشاط و سرزندگي در آن جاري است.
وي ادامه داد: در هرجايي از دانشگاه اگر كاري بدون همفكري و مشاركت دانشجويان صورت بگيرد نوعي سستي، رخوت، خشكي و بي روحي به چشم مي خورد، بنابراين هنگامي كه دانشجو به صحنه مي آيد اثر، ايده و خلاقيت خود را در عرصه عمل ظاهر كرده و كاري اصيل شكل مي گيرد.
معاون فرهنگي واحد علوم و تحقيقات افزود: خوشبختانه محيط دانشگاه اين خاصيت را دارد تا در هر سال دانشجويان جديدالورود وارد دانشگاه و آغازگر حركت جديدي مي شوند، اين حركت جديد بايد مورد دقت قرار بگيرد تا بتوان از اين فعاليت، حركتي به مراتب بزرگتر به وجود آورد.
خليل علي محمدزاده با بيان اين مطلب كه نمايشگاه عكس با موضوع طبيعت، ابتكار جالبي بود، تصريح كرد: شما مي توانيد دامنه اين اقدام را به موضوعات مختلف بكشانيد تا سايرين از جمله مديران و مسئولان دانشگاه از آن بهره مند شوند.
وي گفت: دانشجو در خيلي از موارد مي تواند انتقادات و پيشنهادات خود را از طريق عكس مطرح كرده و به محيط نظم ببخشد و از دريچه دوربين و نگاه خود بر بينندگان و مسئولان الهام بخش باشد.
معاون فرهنگي واحد علوم و تحقيقات اظهار داشت: سعي كرده ايم تا زحمات كساني را كه آثار هنري، صنايع دستي و عكس را خلق مي كنند، خريداري كرده و فضاهاي مناسب دانشگاه با ذكر نام و رشته تحصيلي، آنها را در معرض نمايش قرار دهيم.
دكتر علي محمدزاده گفت: معاونت فرهنگي واحد علوم و تحقيقات هميشه سعي دارد تا فعاليت و برنامه ريزي فرهنگي را با ايده، فكر و حضور دانشجويان عملياتي كند.
وي سپس از دانشجويان در خواست كرد چنانچه فعاليتي از معاونت فرهنگي واحد ديدند كه در آن عنصر مشاركت فكري و عملي غايب است، در آن برنامه شركت نكنند تا به شكست كشيده شود.
معاون فرهنگي واحد علوم و تحقيقات با فرستادن سلام و درود به شهداي پاك انقلاب اسلامي مخصوصاً شهداي خرمشهر كه با فدا كرد جان خود درس بزرگي را به مردم دنيا آموختند، افزود: خرمشهر 19 ماه در دست دشمنان بود، رزمندگان اسلام در عملياتي كه 26 روز به طول انجاميد و از 10 ارديبهشت آغاز و تا 3 خرداد ادامه يافت، توانستند خرمشهر را از دست دشمنان اسلام آزاد كنند.
محمدزاده تصريح كرد: بعد از پيروزي ايران در عمليات بين المقدس حتي نحوه تعامل دشمنان اسلام با ايران تفاوت كرد و اين عظمت ملت ايران را نشان داد.
همچنين عليرضا آزاد كيا، دانشجوي كارشناسي ارشد تكنولوژي نساجي واحد علوم و تحقيقات و يكي از شركت كنندگان در خصوص اين نمايشگاه گفت: براي نخستين بار است كه عكس هاي خود را در معرض نمايش مي گذارم و دوست داشتم جايگاه خود را در بين دانشجويان اين دانشگاه پيدا كنم.
وي افزود: عكاسي را به واسطه كمك گرفتن از افرادي كه عكاسي مي كردند و خواندن كتاب هايي در اين رابطه آموختم در واقع عكاسي را از آنالوگ يا نگاتيو شروع كردم و يك سال و نيم است كه با ديجيتال كار مي كنم.
عليرضا آزاد كيا ادامه داد: جذابيت اين نمايشگاه اين است كه اكثر شركت كنندگان اين نمايشگاه دانشجويان رشته هاي فني و مهندسي هستند كه ربطي به هنر ندارد و تضادي كه به ظاهر وجود دارد بين رشته تحصيلي آنها و عكس ها جذاب است، بنابر اين بهتر است در دانشگاه ها تنها به بعد انساني نگاه نشود بلكه به بعد هنري آنها نيز توجه شود.
عليزادگان يكي از داوران اين نمايشگاه در ادامه اين مراسم گفت: دانشگاه آزاد اسلامي جزء فعال ترين دانشگاه هاي دنيا است و وجود رابطه صميمي دانشجويان با مسئولان فرهنگي آن برايم بسيار زيبا و قابل تحسين است.
وي افرود: دانشگاه مي تواند تورهاي يك روزه برگزار كند تا اين عكاسان عكس هاي زيبا تري بگيرند و به نمايش بگذارند.
همچنين جواد رزمي، استاد رشته رياضي، عليرضا آزاديك و شاهين و رشوساز مقام هاي اول تا سوم نمايشگاه عكس واحد علوم و تحقيقات را كسب كرده و نيوشا آراني، ثمينه تهوري، فرناز متوسلي، معين الدين خدامي، مهدي شكوري، مصطفي مير عبدالله، نيما رشيدي نيا، نارگ بدروسيان، طاهر رشيدي، علي اصغر مصطفوي، سالومه الهامي، محمد حسين شعباني از ديگر آثار برتر شناخته و از سوي دكتر علي محمدزاده و حجت الاسلام موحدي گلپايگاني جوايزي را دريافت كردند. /انتهاي پيام/
يکشنبه 12 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 268]