واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: سيدرضا اكرمي در گفتوگو با ايسنا: حضرت امام به آگاهيبخشي به مردم توجه بسيار داشتند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي
سيدرضا اكرمي، خاطرنشان كرد: امام (ره) هيچگاه موردي و گروهي فكر نميكرد و همهي حرفش به سمت همهي مسوولان و عموم مردم بود.
اين عضو شوراي مركزي جامعهي روحانيت مبارز، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افزود: حضرت امام خميني (ره) موسس و معمار جمهوري اسلامي وقتي مبارزه را مطرح كرد، مسالهي اعتقاد و ايمان شاهبيت كار، راه و بينش ايشان بود. ايشان ميفرمودند خدا، و بعد از مبحث توحيد به رسالت و نبوت پيغمبر اسلام اهتمام جدي داشتند و بعد از اين مساله، به امامت، به ويژه در سخنانشان به اميرمومنان(ع) و امام زمان (عج) اشارهي بسياري داشتند و پس از اين احكام اسلام را مطرح ميفرمودند.
وي با بيان اين كه حضرت امام به آگاهيبخشي به مردم نيز توجه بسيار داشت، اظهار كرد: ايشان كوشش ميكردند مردم، آمريكا، نظام شاهنشاهي و خاندان پهلوي را به درستي بشناسند و براي نجات و رهايي خود، تلاش كنند.
اكرمي همچنين با تاكيد بر اين كه عنصر وحدت همواره از موارد مورد تاكيد حضرت امام بود، اظهار كرد: ايشان ميفرمودند اگر ما در داخل يكي و متحد باشيم يقينا توطئهها و آزارهاي دشمن كارساز نخواهد بود و حق هم با امام بود؛ چرا كه هر وقت به وحدت ما خدشه وارد شده، آسيب ديدهايم، اما هر وقت بر اين امر مقتدرانه تاكيد داشتهايم دشمن نتوانسته به اهدافش برسد.
وي گفت: هماكنون نيز كارشناسان غربي به آمريكا توصيه ميكنند به جاي تهديد و تحريم از مذاكره استفاده كند؛ چرا كه ايران داراي قدرت است و در منطقه نفوذ دارد، كه اين امر خود برگرفته از درك مباني وحدت از سوي حضرت امام بود و ما بايد پاسدار اين مباني و راهكارهاي حضرت امام باشيم.
اين عضو شوراي مركزي جامعهي روحانيت مبارز در ادامه با تاكيد بر اين كه حضرت امام هيچگاه موردي، موضعي و گروهي فكر نميكرد، گفت: مجموعه كتابهاي صحيفهي امام ميتواند به ما بگويد كه حضرت امام فراگروهي و فراحزبي فكر ميكرد و همه حرفش به سمت عموم مردم و مسوولان بود و به عموم نيروهاي مسلح توجه داشت، ما نيز وقتي ميبينيم كه امام بر يكپارچه بودن كشور و مسوولان اهتمام دارد، نشانگر اين است كه اصلا براي امام گروه و خود مطرح نبوده است.
وي با بيان اين كه معيار كار حضرت امام، خدا، نبوت، امامت، ولايت فقيه، اخلاق و قانون بود، گفت: با نگاهي به اين موارد به اين جمعبندي ميرسيم كه اگر كسي امام را قبول داشته باشد، بايد فراحزبي و فراجناحي عمل كند.
اين عضو شوراي مركزي جامعهي روحانيت مبارز، در ادامه با بيان اين كه در طول سه دههاي كه از پيروزي انقلاب ميگذرد به بسياري از خواستههاي خود رسيدهايم، گفت: ما ميخواستيم كشوري مستقل داشته باشيم حالا مستقل هستيم، آزادي هم در كشورمان وجود دارد، منتهي در مورد مسالهي خودكفايي همچنان فاصله داريم؛ چرا كه در زمان خاندان پهلوي تمام كشور ما وابسته بود، ولي بحمدالله در حال حاضر در برخي بخشها به خودكفايي و خودگرايي رسيدهايم اما در عين حال تا رسيدن به نقطهي مطلوب فاصلهي زيادي داريم.
اكرمي همچنين درباره رويكرد حضرت امام نسبت به رقابتهاي سياسي، خاطرنشان كرد: امام (ره) مسابقه و رقابت را قبول داشتند منتهي مسابقه و رقابتي كه به طور سالم در راه خدمترساني انجام گيرد نه اين كه عدهاي حذف و عدهاي هضم و عدهاي غالب شوند و همه چيز را در اختيار خود بگيرند.
اين عضو شوراي مركزي جامعهي روحانيت مبارز، در ادامه به استكبارستيزي حضرت امام اشاره و اظهار كرد: امام از همان زماني كه وارد ميدان مبارزه شدند واقعا استبداد در داخل را كه توسط خاندان پهلوي ايجاد شده بود و استعمار در خارج را كه در راس آن آمريكا بود، با صراحت و شفافيت تبيين ميكردند و ميگفتند اين آمريكاست كه اجازهي رشد و خودكفايي به ما نميدهد و ما ديديم تا زماني كه خاندان پهلوي در كشور بود در كمترين بخشي، خودكفايي نداشتيم، اين در حالي بود كه بعد از پيروزي انقلاب، ما از نظام سلطه رها شديم و بسيار رشد كرديم.
اكرمي همچنين درباره تعبير حضرت امام مبني بر« انقلاب پابرهنگان»، اظهار كرد: اين قشر نميخواهد استثمار كند بلكه ميخواهد در نهايت بيآلايش بودن فعال و خدمتگزار باشد. هماكنون نيز در زمان آيتالله خامنهاي با توجه به سند چشمانداز 20 ساله بايد در صنعت، تكنولوژي و دانش با همين خدمتگزاري به رتبهي اول در منطقه برسيم.
وي عملكنندگان به وصيتنامهي حضرت امام را پيرو واقعي خط و راه امام (ره) دانست و اظهار كرد: در مواردي كه اختلاف وجود دارد به وصيتنامه عمل نميشود.
اكرمي در پايان درباره تفاوت رويكردي پيروان خط امام در ابتداي انقلاب و امروز، تصريح كرد: آن كسي كه امام را قبول داشته و به امام در مسير زندگي خود التزام داشته، فرق نكرده است؛ اما كساني كه منافع فردي را بر منافع جمعي مقدم ميداشتند، همواره مشكل داشته و دارند.
انتهاي پيام
شنبه 11 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 247]