واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: اخبار كوتاه بانك و بيمه
سومين دوره كلاس هاي آموزش بانكداري الكترونيك
بانك پاسارگاد، سومين دوره از كلاسهاي آموزش بانكداري الكترونيك خود را در محل ساختمان مركزي اين بانك، برگزار كرد.
به گزارش روابط عمومي بانك پاسارگاد، در اين دوره نيز كه با استقبال تعداد زيادي از مشتريان بانك پاسارگاد همراه بود، درخصوص بانكداري الكترونيك، ابزارها، فوايد و مزاياي آن و نيز در مورد فاكتورهاي امنيتي قابل اعتمادي كه در سيستمهاي الكترونيكي بانك پاسارگاد در نظر گرفته شده است، بحث شد.
بانك پاسارگاد قصد ادامه و بسط اينگونه فعاليتها را دارد چون معتقد است بازتاب اينگونه آموزشها به زودي در جامعه آشكار شده و فرهنگ استفاده از ابزارهاي بانكداري نوين و پيشرفته، از طريق همين اقدامات، به صورت ريشهاي و ملموس در جامعه ترويج پيدا خواهد كرد بهطوري كه به تدريج بهرهمندي از بانكداري الكترونيك، براي انجام كارهاي بانكي، جزو امور روزمره هر فرد از جامعه خواهد شد.
گفتني است مشتريان گرامي بانك پاسارگاد كه متقاضي شركت در اين كلاسها هستند ميتوانند از طريق مركز اطلاعرساني بانك پاسارگاد، به شماره تلفن 82898289 و يا پست الكترونيكي بانك نسبت به ثبتنام اقدام كنند.
سيستم مكانيزه صف در بانك ملي
در فاز اول طرح تجهيز شعب بانك ملي به سيستم مديريت صف (نوبتدهي مكانيزه)، 100 شعبه در نوبت نصب و راهاندازي اين سيستم قرار گرفتند.
به گزارش روابط عمومي بانك ملي ايران، كار نصب 10 شعبه اين بانك در شمال تهران انجام گرفته و به زودي مابقي 100 شعبه مذكور به سيستم مديريت صف مجهز خواهند شد.
سيستم مديريت صف داراي مزايايي نظير نوبتدهي هوشمند، احترام به حقوق مشتريان و تنظيم وقت توسط آنها، كاهش استرسهاي كاري متصديان امور بانكي و... ميباشد.
بانك ملي پيش از اين براي اولين بار در نظام بانكي طرح آزمايشي سيستم مديريت صف را در چند شعبه خود راهاندازي كرده بود.
لازم به ذكر است، حجم كار سنگين شعب اين بانك، عادتهاي فرهنگي مشتريان، لزوم ايجاد تغييرات در فضا و چيدمان شعب، ازدحام شعب اين بانك به علت انبوه مراجعات خرد بانكي نظير دريافت و پرداخت وجه، پرداخت قبوض خدماتي، دريافت صورتحسابهاي مختلف و... از جمله دلايلي بود كه موجب شد بانك ملي با بررسي بيشتر و دقيقتري نسبت به ساير بانكها به اجراي سيستم مذكور بپردازد.
نظام بانكي كارآمد براي ورود به سازمان جهاني تجارت
بانكداري الكترونيك حداقل 70 درصد عمليات پولي - بانكي را انجام ميدهد.
محمدابراهيم مقدم - عضو هيات مديره بانك تجارت - در گفتوگو با ايسنا درباره وضعيت و زيرساختهاي بانكداري الكترونيك اظهار كرد: خوشبختانه بانكداري الكترونيك در كشور تقريباً دو سالي است كه شدت و رونق گرفته و استقرار بانكداري الكترونيك يكي از مسائل مهمي است كه امروزه از ضروريات صنعت نوين بانكداري به حساب ميآيد.
وي با بيان اينكه گسترش اين روند براي بانكها هم يك تهديد است و هم يك فرصت تصريح كرد: بانكهايي كه در ارائه همگاني اينگونه خدمات با شكست مواجه ميشوند در معرض خطر از دست دادن تعداد زيادي از مشتريان خود قرار خواهند گرفت و بانكهايي كه با سرعت به سوي ارائه و ارتقاي خدمات( (online ميروند فرصت آن را خواهند داشت كه مشتريان بيشتري را جذب كنند.
عضو هيات مديره بانك تجارت توضيح داد: ترديدي نيست كه يكي از ضروريات ورود به بازارهاي جهاني و عضويت در سازمانهايي نظير سازمان جهاني تجارت، داشتن نظام بانكي كارآمد ضروري است تا بتواند با سرعت و دقت و با تكنولوژي هم سطح با بانكهاي پيشرفته دنيا به اين بازارها وارد شود و زمينه تجارت كارآمد صورت بگيرد.
پرداخت قبوض مالياتي با سيستم سيبا
پرداخت قبوض مالياتي از طريق سيستم سيباي بانك ملي در تمامي استانها و هشت منطقه تهران راهاندازي شد.
به گزارش روابط عمومي بانك ملي ايران، اجراي اين موضوع باعث تسريع در كار مراجعان به سازمان امور مالياتي و جلوگيري از جعل قبوض و خطاهاي كاربر ميشود.
سيستم پرداخت قبوض مالياتي بانك ملي داراي شاخصهاي كنترلي نظير شماره قبض، مبلغ، شماره حساب و كد تراكنش است.
شنبه 11 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 135]