واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: اخبا ر كوتاه از ايران
رسيدگي به 31 پرونده در جلسه ديدار مردمي رئيس قوهقضائيه
سرويس خبر - رئيس قوه قضائيه در جلسه ديدار مردمي، 31 پرونده را مورد بررسي قرار داد.
به گزارش روابط عمومي قوه قضائيه آيتالله هاشميشاهرودي، در اين جلسه، هشت پرونده از تهران و 23 پرونده از شهرستانها را مورد بررسي قرار داد و درخصوص آنها دستورهاي لازم را صادر كرد.
رئيس قوه قضائيه درخصوص 23 پرونده پيشنهاد عفو و در مورد هفت پرونده دستور بررسي مجدد و درخصوص يك پرونده دستور تسريع در رسيدگي را صادر كرد.
توزيع ناهمگون نيروي انساني در بيمارستانها
رئيس اداره امور بيمارستانهاي وزارت بهداشت گفت: توزيع پزشك و پيراپزشك در بيمارستانهاي كشور ناهمگون است.
دكتر حسن كُراني ديروز در گفتگو با خبرنگار اطلاعات - با تأكيد بر ضرورت توزيع نرمال نيروي انساني در بيمارستانها افزود: در بيمارستانها كمبود نيروي انساني نداريم، اما مشكل، توزيع نامتناسب اين نيروهاست كه در برخي بيمارستانها زياد و در برخي بيمارستانها كم است.
او درخصوص نسبت نيروي انساني به تختهاي بيمارستاني هم گفت:
آماري در اين زمينه نداريم و اصولاً نيازي هم به آن نيست؛ چرا كه تعداد متخصصان در بيمارستانهاي كشور كافي است.
ويزيت رايگان بيمهشدگان تأمين اجتماعي در منزل
معاون هماهنگي و نظارت وزير رفاه و تأميناجتماعي از اجراي طرح ويزيت رايگان بيمهشدگان سازمان تأمين اجتماعي در منزل خبر داد.
به گزارش ايسنا، عبدالرحيم بنكدار ديروز در جمع مسئولان درمان تأمين اجتماعي استان تهران با بيان اين كه طرح مذكور در دست بررسي است، افزود: براساس اين طرح، برخي بيمهشدگان كه تعريف خواهند شد، به صورت گردشي، منظم و رايگان توسط پزشك عمومي در منزل ويزيت و در صورت نياز به متخصص ارجاع داده ميشوند.
تجهيزات اتاقهاي عمل نيازمند نوسازي است
رئيس انجمن بيهوشي و مراقبتهاي ويژه ايران، گفت: نوسازي تجهيزات پزشكي در اتاقهاي عمل بيمارستانها نيازمند نوسازي است.
دكتر محمدمهدي قيامت با اعلام اينكه اخيراً هيچ تجهيزاتي در اتاقهاي عمل بيمارستانها نوسازي نشده است، گفت: وقتي سرانه درمان پائين باشد نميتوان نسبت به تجهيز و نوسازي تجهيزات پزشكي در اتاقهاي عمل به ويژه در بخش دولتي اقدام كرد.
او با تقسيمبندي تجهيزات اتاقهاي عمل به دو بخش امكانات ضروري و مفيد، افزود: امكانات ضروري در اتاقهاي عمل بيمارستانها تا حدودي وجود دارد، اما كافي نيست.
قيامت عمر مفيد تجهيزات پزشكي اتاقهاي عمل را بين 5 تا 10 سال دانست و گفت: متأسفانه عمر تجهيزاتي كه در اتاقهاي عمل بيمارستانهاي كشورمان استفاده ميشود، بيش از اين است.رئيس انجمن بيهوشي و مراقبتهاي ويژه ايران، تجهيز بخشهاي ICU را از اقدامات مفيد و قابلتوجه وزارت بهداشت در ماههاي اخير در اين زمينه دانست.
كاهش زمان انتظار تأمين داروهاي تحت كنترل
معاون غذا و داروي وزارت بهداشت، از كاهش زمان انتظار براي تأمين داروهاي تحت كنترل موردنياز دانشگاههاي علومپزشكي كشور خبر داد.
دكتر رسول ديناروند با اشاره به برنامهها و اهداف معاونت غذا و دارو در سال جاري، به مهر گفت: تلاش ميكنيم در سال 87، زمان انتظار تامين داروهاي تحت كنترل موردنياز دانشگاههاي علومپزشكي را به صفر برسانيم.
او همچنين از كاهش مدت زمان رسيدگي به شكايات دارويي خبر داد و گفت: تلاش ميكنيم اين زمان را حداكثر به 5 روز كاري برسانيم.
معاون ثبتاحوال: كارت ملي غيرقابل جعل است
معاون حقوقي و سجلي سازمان ثبت احوال كشور، اعلام كرد: كارت ملي غيرقابل جعل است و اين كارت به دليل ويژگي امنيتي كارتهاي شناسايي ملي و طراحيهاي خاص صدور، از استحكام بيشتري برخوردار است.
عبودي روز گذشته در گفتگو با ايرنا با تأكيد براينكه امكان سوءاستفاده از كارتهاي ملي غيرممكن است، گفت: به دليل اينكه كارت ملي صرفاً داراي اطلاعات فردي است و ساير اطلاعات همسر و فرزندان و ازدواج و طلاق در آن ثبت نشده است، جايگزين مطمئني براي احراز هويت افراد خواهد بود.
سامانه مكانيزه امور سازمانهاي مردم نهاد راهاندازي شد
سامانه مكانيزه امور سازمانهاي مردم نهاد (سمنها) در سراسر كشور، روز گذشته در محل وزارت كشور راهاندازي شد.
به گزارش ايرنا، با سيستم مكانيزه ياد شده، امور سازمانهاي مردم نهاد از جمله گرفتن مجوز و پروانه و استعلام از مراكز مربوطه همچون ناجا تسريع شده و به حداكثر سه ماه خواهد رسيد.
حجتالله ايوبي معاون اجتماعي وزارت كشور اظهار اميدواري كرد كه تا يكماه ديگر آمار دقيق تعداد سازمانهاي مردم نهاد (سمن) توسط سامانه مكانيزه ياد شده بدست آيد.
برگزاري همايش روحانيون كاروانها ي عتبات عاليات
معاون امور روحانيون حوزه نمايندگي وليفقيه در امور حج و زيارت ديروز در گفتوگو با پايگاه اطلاعرساني حج گفت: ماموريت و رسالت اصلي روحانيون كاروانها احراز صحت اعمال، اصلاح رفتار، حفظ سلامت اعتقادي و رشد مذهبي زائران است.
حجتالاسلام والمسلمين عبدالفتاح نواب تصريح كرد: تغيير در تركيب سني و تحصيلي زائران، اختلاف سطح اطلاعات و نيازهاي معرفتي آنان و گستردگي مخاطبان، ايجاب ميكند كه روحانيون ما علاوه بر تسلط به احكام و مناسك نسبت به اسرار و ابعاد مختلف حج آگاه باشند.
نواب با اشاره به برگزاري همايش بزرگ روحانيون عتبات عاليات در مهرماه سال جاري گفت: براي كاروانهاي ايرانيان خارج از كشور همانند كاروانهاي داخلي تعدادي روحاني معين و معينه به تناسب زائران آن كاروانها در نظر گرفته شده است. به گفته وي معمولاً در ايام عمره نمايندگان بعثه در مكه و مدينه سعي ميكنند نياز كاروانهاي ايراني را كه از خارج كشور به مكه آمدهاند در اين زمينه برطرف كنند.
نخستين كنگره روشهاي نوين تشخيصي و درماني ضايعات استخواني
رئيس پژوهشكده مهندسي و علوم پزشكي جانبازان، از برگزاري نخستين كنگره روشهاي نوين تشخيصي و درماني ضايعات استخواني (استئوميليت) در روزهاي 26 و 27 خردادماه سال جاري خبر داد.
به گزارش روابط عمومي و اموربينالملل بنياد شهيد و امور ايثارگران، محمدرضا سروش، افزود: اين كنگره به همت پژوهشكده جانبازان بنياد شهيد و امور ايثارگران در بيمارستان امام خميني(ره) برگزار خواهد شد.
وي، شناخت روشهاي نوين پاراكلينيكي در تشخيص استئوميليت، نحوه درمان غيرجراحي آن، آشنايي با پيشرفتهاي تكنولوژيك، ارتقاي سطح قابليتها، توانمندي و مهارتهاي پزشكان در درمان اين ضايعه و مراقبتهاي ويژه پرستاري از بيماران مبتلا به آن را از اهداف برگزاري اين كنگره ذكر كرد.
11 مدال مخترعان شاهد و ايثارگر ايراني از مسابقات مالزي
مخترعان شاهد و ايثارگر كشورمان در نوزدهمين دورهمسابقات (2008 ITEX موفق به كسب 11 مدال شدند.
به گزارش اداره كل روابطعمومي و امور بينالملل بنياد شهيد و امور ايثارگران، تيماعزامي جمهوري اسلاميايران به اين مسابقاتمتشكل از 58 مخترع بوده كه يازده تن آنان را مخترعانشاهد و ايثارگر تشكيل دادند.
در اين رقابتها، دو مدال طلا، يك مدال نقره و هشت مدال برنز توسط مخترعان شاهد و ايثارگر و 42 مدال توسط ساير اعضاي تيم كسب شد و ايران با اين نتيجه مقام دوم اين مسابقات را به دست آورد.
مخالفت وزارت بهداشت با عرضه شربت ترياك در داروخانهها
وزير بهداشت با ابراز مخالفت اين وزارتخانه با عرضه شربت ترياك در داروخانهها گفت: متادون به عنوان يك درمان جايگزين، تمايل به مصرف موادمخدر را كم ميكند اما شربت ترياك اين خاصيت را ندارد.
دكتر كامران باقري لنكراني در حاشيه همايش معاونان دانشجويي وزارت بهداشت افزود: شربت ترياك نميتواند يك راهحل كلي براي اعتياد باشد و بايد براي گروههاي خاص، در شرايط خاص و با اعمال محدوديتهاي قانوني توزيع شود.
او در ادامه گفت: من با هر تصميمي كه جلوي نوآوري و خلاقيت دانشجويان را بگيرد مخالفيم، ولي به شدت از محدوديتهايي كه براي دانشجويان مصوب كردهايم دفاع ميكنيم، ما با اردوهاي مختلط دانشجويي مخالفيم و با برگزار كنندگان آن شديداً برخورد ميكنيم. همچنين اجازه فعاليت تشكلهاي غيرقانوني را در دانشگاهها نميدهيم.
شنبه 11 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 588]