واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: ثروتمندان دنيا را بشناسيد
وارن ادوارد بافت يكي ديگر از ثروتمندان جهان است كه غالبا او را با هوش اوماها يا دانشمند اوماها مينامند.
مطمئنترين راه براي ثروتمند شدن اين است كه كار بزرگي را براي خود برنامهريزي كنيد و به مرحله اجرا درآوريد. كافي است تنها ده درصد بهتر از رقبا باشيد تا راه براي ثروتمند شدن شما مهيا شود اما آيا تمامي افراد ثروتمند جهان كه در اين زمينه به اوج رسيدهاند از همين طريق فعاليت داشتهاند.
در آخرين آمار منتشر شده نام بيست نفر از ثروتمندترين افراد جهان آمده كه به ترتيب بيلگيتس با 56 ميليارد دلار از آمريكا، كارلوس اسليم هيلو با 53 ميليارد دلار از مكزيك، وارن بافت با 52 ميليارد دلار از آمريكا، اينگوار كامبارد با 33 ميليارد دلار از سوئد، لاكشمي ميتال با 32 ميليارد دلار از هندوستان، شلدون ادلسون با 5/26 ميليارد دلار از آمريكا، برنارد آرنالت با 26 ميليارد دلار از فرانسه، آمانچيو ارتگا با 24 ميليارد دلار از اسپانيا، ليكاشينگ با 23 ميليارد دلار از هنگكنگ، ديويد تامسون با 22 ميليارد دلار از كانادا، لارنس اليسون با 21 ميليارد دلار از آمريكا، ليليان بتنكورت با 7/20 ميليارد دلار از فرانسه، شاهزاده الوليدبن تل آلسعود با 3/20 ميليارد دلار از عربستان، موكش آمباني با 1/20 ميليارد دلار از هندوستان، كارل آلبرشت با 20 ميليارد دلار از آلمان، رومان آبراموويچ با 7/18 ميليارد دلار از روسيه، استفان پرسون با 4/18 ميليارد دلار از سوئد، آنيل آمباني با 2/18 ميليارد دلار از هندوستان، بائول آلن با 18 ميليارد دلار از آمريكا و تئو آلبرشت با 17 ميليارد دلار از آلمان هستند كه در ادامه به زندگي چند تن از اين افراد ميپردازيم:
گيتس همچنان در صدر
ويليام هنري گيتس سوم مشهور به بيل گيتس در 28 اكتبر سال 1955 در سياتل مركز واشنگتن آمريكا به دنيا آمد. گيتس دو خواهر دارد و در خانوادهاي به دنيا آمد كه از تاريخي غني در تجارت، سياست و خدمات اجتماعي برخوردار بودند.
پدرش وكيل دادگستري و يكي از معروفترين افراد شهر سياتل بود و مادرش آموزگار مدرسه و يكي از اعضاي هيئت مديره به حساب ميآمد كه در امور خيريه نيز فعاليت داشت او در مدرسه ليك سايد مشغول به تحصيل شد، سپس از علاقه خود به نرمافزار پي برد و برنامهنويسي را در 13 سالگي شروع كرد و از همان جا بود كه جرقه اوليه مايكروسافت در ذهنش به وجود آمد.
در سال 1973 گيتس وارد دانشگاه هاروارد شد و با استيو پالمر مدير اجرايي حال حاضر مايكروسافت آشنا شد، گيتس در هاروارد نسخهاي از زبان برنامهنويسي بيسيك را براي اولين ميكروكامپيوتر نوشت.
او در سال 1975 با دوست دوران كودكي خود پل آلن شركتي را راهاندازي كرد و بر اين باور بود كه كامپيوتر به وسيلهاي ارزشمند بر روي هر ميز و در هر خانهاي تبديل خواهد شد. گيتس به عنوان مديرعامل و مدير معماري نرمافزار در شركت مايكروسافت فعاليت كرد و داراي بيشترين سهام (معادل 8 درصد) است. با مديريت بيل، ماموريت گيتس براي گسترش نرمافزار و آسانتر شدن آن و كمهزينهتر و دلپذير شدن آن براي استفادهكنندگان كامپيوتر به پيشرفت خود ادامه داد. بيل گيتس در ژانويه سال 1994 با ميلندا فرنچ از همكاران خود در مايكروسافت ازدواج كرد. ميلندا اهل دالاس است و اين زوج هماكنون داراي سه فرزند به نامهاي جنيفر كاترين، روري جان و فوب اول هستند. در حال حاضر خانه گيتس يكي از مدرنترين، زيباترين و گرانترين خانههاي جهان بوده كه در كنار تپه و منظرهاي رو به درياچه واشنگتن در مدينا واقع شده است و طبق برآورد، مجموعه خانه و زمين آن 125 ميليون دلار ارزش دارد.
رقابتي سخت براي اول ماندن
وارن ادوارد بافت يكي ديگر از ثروتمندان جهان است كه غالبا او را با هوش اوماها يا دانشمند اوماها مينامند. او يك آمريكايي سرمايهگذار، تاجر و يك فرد خيرخواه و بشردوست است.
وي مديرعامل و بيشترين سهامدار شركت بركشاير هاتاوي است. دارايي خالص بافت در حال حاضر 52 ميليارد دلار برآورد شده است و در رتبهبندي جديد كه در سال 2008 انجام شد به عنوان ثروتمندترين مرد جهان شناخته شده است. در ژوئن سال 2006 او 83 درصد از دارايي خود را به بنياد خيريه بيل و مليندا گيتس اهدا كرد. حجم دلاري اهدايي او به طور تقريبي 30 ميليارد دلار است.
عليرغم داشتن ثروت زياد او به داشتن زندگي مقتدرانه و رفتاري متواضع مشهور است.
او در حال حاضر در خانه خود در مركز داندي در همسايگي اوماها، نبراسكا كه در سال 1985 به ارزش 31500 دلار خريداري كرده، زندگي ميكند. او خانهاي گرانتر در لاگونابيچ در كاليفرنيا دارد كه در سال 2004 خريداري كرده است. درآمد سالانه او در سال 2006 حدود صد هزار دلار بوده كه در مقايسه با استاندارد درآمد يك شخص با شغل مشابه (مديرعامل) ناچيز است. در سال 2007 بافت در بين صد مرد برتر تاثيرگذار در دنيا آورده شد.
ثروتمندي در عرصه ورزش
به طور حتم نميتوان روي هواخواهان ساير تيمهايي كه صاحبان باشگاههايشان ثروتمندند در كمكرساني به اين باشگاه حساب كرد. در عوض تيمهايي كه صاحبان باشگاهشان ميلياردر هستند و به سرمايهگذاري اشتياق دارند، ميتوانند به عنوان نيروي پرتواني در اين جريان ظاهر شوند.
يكي از همين ثروتمندان جهان كه علاقه خاصي به فوتبال دارد، شخصي هندي است. لاكشمي ميتال با دارايي خالص 51 ميليارد دلار توانست بخشي از سهام يكي از باشگاههاي لندن را در سال 2007 خريداري كند. او كه مديرعامل يك شركت بزرگ فولادسازي به نام اكسلوميتال است، بخشي از سهام باشگاه كوئينز پارك رنجرز را خريداري كرده و با اين حركت شريك دو نفر از بزرگترين مسابقات اتومبيلراني فرمول يك يعني فلاويو برياتوره و برني اكسلستون شد. اين باشگاه در حال حاضر در ليگ دسته دومي انگليس بازي ميكند اما مالكان آن اهداف بلندتري را براي آن در نظر دارند.
هنرمند ثروتمند
يكي ديگر از افراد مشهور در اين زمينه برنارد آرنالت فرانسوي است كه به مرد هنرمند مشهور است.
او با درآمد 26 ميليارد دلاري علاوه بر كمك به امور خيريه، به كارهاي هنري نيز ميپردازد و قصد دارد مركز بزرگ هنرهاي معاصر را در فرانسه بسازد.
نايكون برناردآرنالت فضاي اختصاص داده شده به اين مركز هنري را شش هزار متر مربع عنوان كرده كه فرانك گاري، معمار موزه گاگنهايم طراح آن بوده است.
هدف اين بنياد، گسترش تاثيرات فرهنگ كشور فرانسه خواهد بود. در اين مركز قرار است هنر معاصر در كنار هنر مدرن و كلاسيك باشد و در اين فضا چند گالري، يك تالار اجتماعات و يك باغچه ساخته ميشود.
قرار است در اين بنياد آرشيوهاي هنري و تاريخي آرنالت در گروهي كه با «مونت چاندون چامپن»، «هنسي براندي»، «گيونچي پرفيوم» و «لويس ويتون» تشكيل داده بودند، نيز به معرض نمايش گذاشته شود.
جمعه 10 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: هموطن سلام]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 272]