واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس دانشگاه پيامنور كشور: مسئولان براي رفع مظلوميت از بخش فرهنگ همت كنند
خبرگزاري فارس: قائم مقام وزارت علوم و رئيس دانشگاه پيام نور كشور گفت: مسائل فرهنگي موضوعات ريشهاي بوده و امري پيشپا افتاده نيست و مسئولان فرهنگي بايد براي از بين بردن مظلوميت از اين بخش بيشتر تلاش كنند.
به گزارش خبرگزاري فارس، به نقل از روابط عمومي دانشگاه پيامنور استان فارس، سيد محمد حسيني پنجشنبه در جمع مديران و روساي واحدها و مراكز دانشگاهي پيامنور كشور در شيراز افزود: همانگونه كه به مسائل عمراني توجه ميشود بايد به مسائل فرهنگي هم بهاي لازم داده شود تا توسعه موزون را شاهد باشيم.
حسيني با بيان اينكه كار فرهنگي داراي ظرافتها و پيچيدگيهاي خاصي است گفت: زمينه انجام كارهاي فرهنگي هم بسيار گسترده است و با تعامل با ساير دانشگاهها و استفاده از توان و امكانات يكديگر ميتوانيم در اين راه موفقيت بيشتري كسب كنيم.
وي افزود: بسياري از مواقع براي تاثير بر افراد اگر از راه شناخت علايق و عواطف وارد شويم و يك نقطه مشترك ايجاد كنيم به نتيجه بهتري دست پيدا كنيم نتيجهاي كه از طريق عقلي نگري نتوان بدست بيايد.
حسيني گفت: جوان طالب محبوبيت است، اگر رمز و راز محبوبيت آنها را پيدا كنيم و اين اعتماد را در آنها ايجاد كنيم كه ما با آنها و همراه آنها هستيم ميتوانيم به ايجاد ارتباط اميدوار باشيم، اما اگر بخواهيم از راه تهديد و گوشه و كنايهزدن وارد شويم قطعا با مقاومت روبرو خواهيم شد و دانشجو مقابل ما موضع ميگيرد.
رئيس دانشگاه پيامنور كشور با تصريح اينكه در اين مقطع به دنبال توسعه كمي نبوده و ارتقاي سطح كيفي اولويت اصلي است، خاطرنشان كرد: اين دانشگاه با داشتن 488 واحد دانشگاهي رتبه بسيار خوبي در كشور دارد و اينك براي ايجاد تحول بايد توسعه كيفي را مد نظر قرار دهيم.
قائم مقام وزير علوم تصريح كرد: دانشگاه پيام نور اگر بخواهد خود را به عنوان يك دانشگاه مطرح و تراز اول در سطح جهان معرفي كند نيازمند يك جهش بزرگ است و با اين حركت آرامي كه دارد اين مهم ميسر نميشود.
به گزارش فارس معاون فرهنگي ـ اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري نيز گفت: دانشگاه محل توليد و ترويج علم و فرهنگ است بنابراين بايد فضاي فرهنگي آن را به سمت فرهنگ مطلوب سوق داد
محمدباقر خرمشاد افزود: هميشه تغيير و تحول فرهنگي در دانشگاهها بهمراتب بيشتر از ديگر بخشهاي جامعه است اما مهم هدايت آن به سمت فرهنگ مطلوب است.
وي با تصريح اينكه ايجاد زاويه بين فرهنگ موجود وفرهنگ مطلوب زمينه انجام اقدامات فرهنگي را فراهم ميكند، گفت: هماينك فرهنگ موجود در جامعه به دلايل درون اجتماعي و برون اجتماعي در حوزههاي مختلف تجلي پيدا كرده و به همين دليل اين فرهنگ دائم در تلاطم است.
خرمشاد گفت: وزارت علوم مفهومي با عنوان دانشگاه تمدنساز طراحي كرد تا بتواند آن را به عنوان يك چتر وسيع برفعاليتهاي فرهنگي بگستراند.
معاون وزارت علوم اضافه كرد: دانشگاه تمدنساز به دنبال معرفي تمدن نوين ايراني اسلامي است بنابراين تمام فعاليتهاي فرهنگي، علمي و پژوهشي بايد به سمت تمدن خاص خودمان پيش برود و در اين ميان دانشگاه به عنوان يك عامل تاثير گذار ميتواند با حركت در اين مسير خود جوش و بومين ما را به اين تمدن ايراني و اسلامي نزديك كند.
انتهاي پيام/ص
جمعه 10 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 273]