واضح آرشیو وب فارسی:مهر: آمادگي اداره كل تعاون خوزستان براي افزايش اشتغال زنان
اهواز - خبرگزاري مهر: مديركل تعاون خوزستان گفت: اين اداره كل آمادگي دارد از طريق بنياد توسعه كارآفريني و تعاون خوزستان، نسبت به تشكيل تعاوني هاي اشتغالزا براي زنان فاقد شغل اقدام كند.
به گزارش خبرنگار مهر در اهواز، مهدي قطبي زاده، عصر پنج شنبه در جلسه اي با حضور اعضاي كميته امور بانوان استانداري و هيئت مديره بنياد توسعه كارآفريني و تعاون استان خوزستان اظهار داشت: زنان آموزش ديده و حرفه آموخته با تشكيل تعاونيهاي توليدي و خدماتي اشتغالزا و استفاده از تسهيلات بانكي، وجوه اداره شده و تسهيلات بخش تعاوني، مشغول به كار خواهند شد.
وي بيان داشت: براي توسعه بخش تعاوني و فراهم كردن بستر سرمايه گذاري در 30 استان كشور 30 تشكل تعاوني پيش بيني شده كه هر كدام از اين تعاونيها با اختيارات گسترده در 30 رشته، شركتهاي مادر تخصصي در سطح استان تشكيل و در زير مجموعه هاي خود تعاوني هايي ايجاد مي كنند.
قطبي زاده با اشاره به لايحه ابلاغي اصل 44 قانون اساسي كه در مجمع تشخيص مصلحت نظام در حال بررسي است، خاطرنشان كرد: با اجرايي شدن سياستهاي اصل 44 و ابلاغ آن، 80 درصد سهام شركتهاي دولتي در راستاي خصوصي سازي به مردم واگذار مي شود كه 40 درصد اين واگذاريها به بخش تعاوني تعلق مي گيرد.
مديركل تعاون خوزستان با اشاره به تشكيل تعاونيهاي سهام عدالت گفت: سال گذشته اولين سود سهام عدالت به مبلغ 400 هزار ريال به هر يك از اعضاي كميته امداد امام، بهزيستي و بسيجيان پرداخت شد.
وي افزود: سهام عدالت با 50 درصد تخفيف و با اقساط 10 ساله پرداخت مي شود.
همچنين مديرعامل بنياد توسعه كارآفريني و تعاون خوزستان با اشاره به اينكه بنياد توسعه كارآفريني به عنوان رابط امين بين دستگاه هاي دولتي عمل مي كند، عنوان كرد: بنياد توسعه كارفريني به منظور اجراي بخشي از اصل 44 قانون اساسي نسبت به تشكيل و حمايت شركتهاي تعاوني مادر تخصصي اقدام مي كند.
محمد هاشم پور گفت: بنيادهاي توسعه كارآفريني و تعاون در 30 استان كشور تشكيل شده و اين استان به لحاظ كارهاي انجام شده و در دست اقدام، داراي يكي از بنيادهاي پيشرو در كشور است.
وي با اشاره به كميته تخصصي زنان و خانواده گفت: از بين زنان شاغل در بخشهاي مختلف كه شركتهاي ثبت شده نيز دارند، يك شركت مادر تخصصي مي توان تشكيل داد و سپس تعاونيهاي زير مجموعه اين شركت مادر تخصصي ( پشتيباني ) را براي ايجاد اشتغال راه اندازي كرد.
در ادامه اين جلسه مديركل امور بانوان و خانواده استانداري خوزستان در سخناني بر ضرورت حمايت از كارآفرينان و افرادي كه براي ايجاد اشتغال بستر سازي مي كنند، تاكيد كرد و با اشاره به مسائل و مشكلات موجود در راه اشتغال زنان و جويندگان كار تصريح كرد: اگر زنان توانمند شوند مسير بسياري از آسيبهاي اجتماعي را سد كرده ايم و سلامت اجتماعي شهروندان را كه پايه اصلي آن آموزش و آگاهي بخشي است، تضمين خواهيم كرد.
حيدريان اظهار اميدواري كرد: با رويكرد واگذاري فعاليتهاي بخش دولتي به بخشهاي تعاوني و خصوصي، بتوان در جهت ايجاد اشتغال و توسعه و آباداني استان گامهاي بلندتري برداشت.
در اين جلسه بر ضرورت ايجاد پايگاه جامع اطلاعاتي زنان استان براي ساماندهي كارجويان و تسهيل در انجام امور زنان و حضور نماينده بنياد توسعه كارآفريني در كارگروه زنان تاكيد شد.
جمعه 10 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 246]