واضح آرشیو وب فارسی:برنا نيوز: مدير عامل جديد منطقه آزاد اروند منصوب شد
جواد معصومي طي حكمي از سوي محمود صلاحي مشاو رئيس جمهور در امور مناطق آزاد و ويژه اقتصادي، مديرعامل منطقه آزاد اروند شد.
به گزارش خبرنگار اقتصادي برنا، طي حكمي از سوي محمود صلاحي مشاو رئيس جمهور در امور مناطق آزاد و ويژه اقتصادي جواد معصومي به سمت مدير عامل منطقه آزاد اروند منصوب شد.
معصومي پيش از اين به عنوان يكي از مدير ان سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران مشغول به فعاليت بود و براساس پيشنهاد دبيرخانه شوراي منطقه آزاد و تصويب در جلسه ديروز هيات دولت به اين سمت منصوب شد.
گفتني است اين انتصاب جديد با هدف اصلاحات مديريتي و براي بهبود عملكرد و توسعه منطقه صورت گرفته و هم اكنون مراسم توديع رمضان احمدي مدير عامل سابق و توديع معصومي در محل دبيرخانه شوراي مناطق آزاد تهران در حال برگزاري است.
منطقه آزاد اروند در چهارم مردادماه سال 1383 فعاليت خود را به طور رسمي آغاز كرد. اين منطقه بخشهايي از شهرستان آبادان و خرمشهر كه داراي زيرساختهاي صنعتي، تجاري و توريستي است را در خود جاي داده و موقعيتي ممتاز نسبت به ساير نقاط كشور دارا است. اين موقعيت ممتاز يك نگاه ملي است. منطقه آزاد تجاري، صنعتي اروند ميرود تا به بزرگترين منطقه تجاري، صنعتي و گردشگري خاورميانه تبديل شود.
منطقه آزاد اروند در شمال غربي خليجفارس به وسعت بيش از 173كيلومترمربع در محل تلاقي اروند رود و كارون واقع و داراي مرز مشترك با كشورهاي عراق و كويت است. اين منطقه از ديرباز به دليل وجود آب شيرين فراوان و رودهاي بهمنشير، كارون و اروند، امكانات حملونقل جادهاي، ريلي، دريايي و هوايي به داخل و خارج كشور و با وجود فرودگاه بينالمللي پيشرفته آبادان و به دليل فاصله كم با كشورهاي همجوار از مزيتهاي منحصر به فرد منطقه آزاد اروند است.
الف) بندر خرمشهر
بندر خرمشهر در محدوده منطقه آزاد اروند واقع است. وسعت بندر خرمشهر 220هكتار در محل تلاقي اروند رود و رودخانه كارون قرار دارد. در اين راستا سازمان بنادر و كشتيراني جهت تحقق بخشيدن به فعاليت كشتيراني، تجاري، صنعتي و اقتصادي در منطقه، فعاليت خود را براساس مصوبه شماره 85382/ت 18251/ك مورخه 30/4/76 شورايعالي مناطق آزاد تجاري، صنعتي با برخورداري از امكانات وسيع، آمادگي خود را براي ارائه خدمات نگهداري و انبارداري و توليد كالا (بستهبندي، توليد، مونتاژ و...) به بازرگانان و صاحبان صنايع و معادن آغاز و از سرمايهگذاران داخلي و خارجي به منظور سرمايهگذاري در اين منطقه مهم اقتصادي دعوت به عمل ميآورد.
ب) بندر آبادان
فاصله بندر آبادان تا دهانه رودخانه اروند 50مايل و تا راهآهن خرمشهر 15كيلومتر است. اين بندر توانايي جابهجايي 300نفر در روز را دارد كه در آيندهاي نزديك اين تعداد به 700نفر ميرسد. همچنين انعطافپذيري در پذيرش شناورها در بندر آبادان از 20تن تا پنجهزار تن است. از مزيتها و استعدادهاي اين بندر ميتوان به مواردي چون نزديكي به كشورهاي عراق و كويت جهت مبادلات تجاري و بازرگاني به بندر امامخميني (ره) براي ترانزيت يا ترانشيب كالا، وجود امكانات شهري شامل هتل، نزديكي به فرودگاه و راهآهن، وجود پايانه مسافري دريايي و همجواري پالايشگاه و پتروشيمي آبادان اشاره كرد.
اين منطقه در كنار تالاب بين المللي شادگان كه يكي از بزرگترين تالابهاي جهان ميباشد قرار دارد وجود زمينهاي پست و هموار و رودخانه هاي پر آب و قديميترين سيستم آبياري جهان باعث شده است كه شاهد چشم اندازهاي زيبايي باشيم.
وجود موقعيتهاي خاص طبيعي در جغرافياي سياسي امكان هرگونه فعاليت اقتصادي را فراهم مينمايد.
پنجشنبه 9 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برنا نيوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 369]