واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: همايش شركت امنافزار برگزار شد
همايش «فناوري بومي در حفاظت از مرزهاي الكترونيكي» توسط امن افزار گستر شريف برگزار گرديد.
همايش «فناوري بومي در حفاظت از مرزهاي الكترونيكي» توسط امن افزار گستر شريف برگزار گرديد.
در اين همايش كه با همكاري شركتهاي دادهپردازي ايران و ايران سيستم و با حضور مديران بخش IT سازمانهاي دولتي و خصوصي برگزار شده بود، كارشناسان شركتهاي امن افزار گستر شريف و دادهپردازي به ارائه اطلاعاتي در زمينه امنيت اطلاعات پرداختند.
همايش با اداي خوشامد از سوي علي اصغر هدايتي مديرعامل امن افزار گستر شريف شروع به كار نمود.
وي در سخنان خود هدف از برگزاري اين همايش را معرفي فعاليتهاي شركت امنافزار گستر شريف در سند افتا اعلام نمود و براي فعاليت در زمينه افتا ااعلام آمادگي نمود.
در ادامه پريرخ، مديركل مهندسي ارتباطات شركت داده پردازي ايران در مورد نقش امنيت و حفاظت از اطلاعات در IT و بخصوص در پروژههاي ملي سخن گفت و از توجه به نقش امنيت اطلاعات در پروژه مركز دادههاي شركت دادهپردازي سخن گفت.
شايان ذكر است كه در اجراي اين پروژه ملي از محصولات شركت امن افزار گستر شريف استفاده شده است.
عليرضا اهري لاحق، كارشناس اداره كل مهندسي ارتباطات شركت دادهپردازي ايران نيز سخنران بعدي تين همايش بود كه در مورد نگرش جامع در تكوين راهكارهاي امنيت شبكه صحبت كرد.
لاحق در سخنان خود استراتژيهاي طراحي و پيادهسازي امنيت را بيان نمود و انواع حملات و نفوذها و تهديدهاي امنيتي شبكه را بيان نمود. لاخق در ادامه اصول طراحي امنيت شبكه، سياستهاي امنيت اطلاعات و تجهيزات و مكانيزمهاي امنيتي شبكه را برشمرد.
در اين همايش همچنين دكتر رسول جليلي، عضو هيئتعلمي دانشگاه صنعتي شريف و رئيس هيئت مديره شركت امنافزار گستر شريف در رابطه با پدافند غيرعامل در چشمانداز شركت امنافزار گستر شريف سخنراني نمود.
وي به جنگ در دوره جديد كه جنگ در محيط الكترونيك است اشاره نمود و چند مورد از تهديداتي كه كشور ما را در اين زمينه تهديد ميكند را براي مثال معرفي نمود. جليلي هدف شركت امن افزار گستر شريف در توليد محصولات را حفاظت از مرزهاي الكترونيك كشور و فعاليت در اين مورد دانست و به برنامه شركت امن افزار كستر شريف در مورد پدافند غير عامل اشاره كرد.
وي به محصولات اين شركت و راهكارهايي كه توسط اين شركت اراده ميشود اشاره كرد.
در ادامه اين همايش، توسط گروه فايروال و فيلترينگ اين شركت، محصولParsGate Security Gateway معرفي شد.
- قابل توجه اينكه اين محصول يك دروازه امنيتي و فايروال ايراني براي ارائه مكانيزمهاي مختلف امنيتي در شبكههاي كوچك تا خيلي بزرگ ميباشد كه با استفاده از مكانيزم تشخيص هويت ترافيك، امكان تعريف سياستهاي امنيتي سازمان را مبتني بر كاربران و گروههاي كاربري فراهم ميكند.
محسن رضواني، كارشناس ارشد نرمافزار، از كارشناسان گروه فايروال و فيلترينگ اين شركت بود كه به معرفي ParsGate پرداخت.
وي اين محصول را از نوع نسل سوم فايروالهاي شبكهاي(دروازه امنيتي) دانست كه در آنها قابليتهاي VPN و IPS افزايش يافته و قابليتهاي تشخيص هويت و مديريت پهناي باند به آن اضافه گرديده است.
همچنين در اين نسل از فايروالها مولفههاي فيلترينگ توسعه يافته است. وي ويژگيهاي ParsGate را فايروال به همراه مكانيزمهاي امنيتي متنوع، پيادهسازي مفاهيم نوين در مديريت فايروال و قابل رقابت بودن با محصولات خارجي دانست.
رضواني قابليتهاي امنيتي اين محصول را فايروال با قابليت بازرسي حالتمند (Stateful Inspection)، پشتيباني NAT/PAT/MAT، سرويس VPN، سيستم تشخيص و جلوگيري از حملات (IPS)، تشخيص هويت ترافيك (Radius، LDAP و AD)، فيلترينگ محتوا شامل فيلترينگ قراردادهاي Web، مديريت پهناي باند يا Traffic Shaping، حسابرسي كاربران، فيلترينگ ترافيك IM و Failover (High Availability) دانست.
چهارشنبه 8 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: هموطن سلام]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 197]