واضح آرشیو وب فارسی:مهر: سيد حسن خميني :همه مسلمانان در انتخابات آزاد حكومت ديني را برمي گزينند
حجت الاسلام سيدحسن خميني تاكيد كرد: اگر در تمامي كشورهاي اسلامي انتخابات آزاد شكل بگيرد همه مسلمانان حكومت ديني را براي اداره كشور خود انتخاب مي كنند.
به گزارش خبرگزاري مهر، رئيس سازمان بازرگاني استان تهران، رئيس شوراي اصناف كشور و جمعي از اعضاي مجامع امور صنفي اين استان عصر امروز با حضور در حسينيه جماران ضمن تجديد ميثاق با آرمانهاي رهبر كبير انقلاب اسلامي با حجت الاسلام و المسلمين سيدحسن خميني ديدار كردند.
نوه امام راحل در سخناني با سپاس از حضور اصناف در حسينيه جماران گفت : حضور ميمون و مبارك دوستان علاوه بر اينكه تسلاي دل همه دوستداران انقلاب است زمينه ساز يادآوري همه آن ميراثي است كه از امام براي ما به يادگار مانده و اميد است بتوانيم اين ميراث ماندگار را به آيندگان برسانيم.
وي افزود : از همين فضاي كوچك صداي رهبر كبير انقلاب اسلامي به همه دنيا ارسال مي شد همين حسينيه كوچك سالهاي سال مهمترين مكان جهان بود.
فرزند يادگار امام در ادامه با قرائت آيه اي از قرآن كريم گفت : خدا همواره با مردم به واسطه پيامبران خود سخن مي گويد. اگر مردم اين واسطه را نشناسند حتما بايد كساني پيدا شوند و رهبري آنان را در جامعه تبيين كنند.
سيدحسن خميني وجود امام را در آغازين سالهاي قرن 15 هجري قمري يك نعمت خداوندي دانست و اظهار داشت: امام خميني نعمتي است كه خداوند آن را به جامعه جهاني ارزاني داشت تا يكبار ديگر دنيا را نسبت به آنچه به بشريت ارائه كرده و متذكر باشد.
نوه امام خميني در ادامه به مقايسه فضاي سياسي و اجتماعي جهان قبل و بعد از انقلاب اسلامي پرداخت و گفت : قبل از انقلاب ما فضاي جهان به قدري دور از معنويت بود كه روح مادي گرايي و ماترياليزم در همه جا بيداد مي كرد. بر اساس اين گفتمان هر آنچه ماورايي است طبيعي نبوده و به درد نخور است.
وي افزود : كسي كه در مسير دينداري قرار مي گرفت حتما امل شناخته مي شد و اين مختص جامعه ما نبود. در آن زمان شما يك حركت را در تمام شرق و غرب نمي بينيد كه حركتي مذهبي و ديني باشد البته در جهان اسلام حركتهايي شكل گرفتند اما اين حركتها بسيار كم فروغ بودند.
سيدحسن خميني اظهار داشت: در خود ايران تمام جريانات يا ناسيوناليستي بود و يا چپ. در انديشه چپ حتي ناسيوناليست ها هم در امان نبودند چه برسد به دينداران.
فرزنديادگار امام با بيان اينكه در اوج مادي گرايي حتي كليسا به جايي رسيده بود كه توان حفظ خود را نداشت خاطرنشان ساخت : دنيا مساوي شده بود با فراموشي خدا. فيلسوفهاي بزرگ دنيا در بي خدايي و نفي معنويت با هم رقابت مي كردند.
وي به ارائه شواهد ديگري از جهان قبل از انقلاب پرداخت و تشريح كرد : جهان به گونه اي غرق در دين گريزي بود كه در عراق حزب سوسياليستي بعث بر سر كار آمد، در تركيه جريان لائيك بر سر كار آمد، در افغانستان كمونيست ها كودتا كردند و در چين كمونيسم حاكم شد.
نوه امام راحل در ادامه به تشريح فضاي جهان بعد از پيروزي انقلاب پرداخت و خاطرنشان ساخت : انقلاب علاوه بر آن همه كار بزرگ، به ناگاه دين را در دنيا حاكم كرد و جهان را به بيداري ديني فراخواند.
وي افزود: تاثير انقلاب اسلامي به گونه اي بود كه در لبنان جريانات مذهبي حزب الله پيش آمد و در فلسطين جنبش حماس. در عراق اسلام گراها سركار مي آيند و در افغانستان نيز فضاي مذهبي به گونه اي است كه حكمرانان مجبور مي شوند كشور را جمهوري اسلامي بنامند.
سيدحسن خميني تاكيد كرد : اگر در تمامي كشورهاي اسلامي انتخابات آزاد شكل بگيرد همه مسلمانان حكومت ديني را براي اداره كشور خود انتخاب مي كنند.
فرزند يادگار امام تصريح كرد : شايد آمريكاييها ابتدا به دنبال اين بودند كه نظامي دموكرات در خاورميانه بر سر كار بياورند اما برد مقتدرانه اسلام گراها در منطقه خاورميانه باعث شد به ناگاه دموكراسي از زمره شعارهاي آمريكا حذف شود.
نوه امام راحل با بيان اينكه در جهان امروز پرفروشترين كتابها، كتابهايي هستند كه در رابطه با معنويت و دين نوشته مي شوند گفت: جريان الهيات آزاديبخش در منطقه آمريكاي جنوبي يكسال بعد از انقلاب اسلامي باعث شد كه مسيحيان كليساي كاتوليك محور انقلابهاي اين منطقه شوند.
وي تشريح كرد: بعد از انقلاب اسلامي احياء دينمداري در دنيا به گونه اي رشد كرد كه در همه كشورها جرياناتي در قالب دين خود آن كشورها شكل گرفت. در هند يك جريان مذهبي براي اولين بار حزب كنگره هند را شكست داد و در كشورهاي حاشيه خليج فارس نيز اسلام گراها سركار آمدند.
سيدحسن خميني ادامه داد : بايد تاثير گفتمان انقلاب اسلامي در از بين رفتن كمونيزم بررسي شود. خداوند بندگان شايسته خود را بعضي وقتها در جايگاهي قرار مي دهد كه در بزنگاههاي تاريخي نقش يزرگ خود را ايفا كرده و دين خدا در زمين احيا كنند.
وي با بيان اينكه نقش نيروهاي انقلاب در پيروزي آن به ياد ماندني است، گفت: رهبران بزرگ ياراني دارند كه در دوران سخت و عسرت انقلاب آنها را با جان و مال خود ياري مي كنند و در اين راه به سختي هاي زيادي گرفتار مي شوند. بي ترديد ابتلا و امتحان الهي براي همه انسانها پيش مي آيد امتحان الهي براي اين است كه انسان بداند چه كسي جوهره بيشتري در حفظ ارزشهاي الهي دارد.
چهارشنبه 8 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 260]