واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: حكومت صالحان مانع از مفسده ميشود
سرويس سياسي - اجتماعي: حجتالاسلام والمسلمين حاج سيدحسن خميني با اشاره به اين كه هيچ كس توان نگه داشتن زمان را ندارد، افزود: آن چه كه از انسان باقي ميماند نيكي و خوبي است.
به گزارش خبرنگار ما حاج سيدحسن خميني اين مطلب را ديروز در جمع نمايندگان دوره هشتم مجلس كه پس از مراسم افتتاحيه مجلس براي بيعت با آرمانهاي حضرت امام خميني در حرم مطهر بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران حضور يافته بودند اعلام كرد.
وي افزود: حضرت ابراهيم(ع) بعد از ساخت كعبه از خداوند ميخواهد به او حكم عطا كند كه از ديدگاه مفسران حكم به معناي حكمت و حكومت آمده است، اما به صرف اين كه حكومت به كسي عطا شود از نظر حضرت ابراهيم(ع) كفايت نميكند، چرا فرد حكومت كننده بايد صالح باشد و اگر حكومت در دست صالحان نباشد، مفسده ايجاد خواهد شد.
وي افزود: حضرت ابراهيم(ع) در اين دعا از خداوند ميخواهد كه به او حكم عطا كند تا بتواند هر چه بيشتر به مردم خدمت كند در بيان اين دعا ميداند كه افرادي موفق به خدمتگذاري به مردم ميشوند كه از جمله صلحا باشند.
حاج سيدحسن خميني با اشاره به اين كه حضرت ابراهيم(ع) در اين دعا همچنين از خداميخواهد كه ذكر و ياد او را در ميان مردم زنده نگه دارد، افزود:در صورتي كه فردي كار صالح انجام دهد ياد و ذكر او هميشه در ميان مردم باقي خواهدماند.
وي مصداق بارز دعاي حضرت ابراهيم(ع) را ارزاني داشتن حكومت صلحا به امام خميني(ره) دانست وگفت: رفتار و سيره حضرت امام(ره) جز گام برداشتن در راه خدا نبود و به همين دليل است كه امروز نام و ياد و ذكر امام در اقصي نقاط كشور و جهان به بلندي و بزرگي ياد ميشود.
حاج سيدحسن خميني با اشارهبه ايام فاطميه نيز گفت: يكي از مصاديق اجابت دعاي حضرت ابراهيم(ع) نام نيكي است كه ازحضرت صديقه طاهره (س) واولاد مباركش بر جاي مانده است.
بنابراين گزارش نمايندگان دوره هشتم مجلس قبل از تجديد بيعت با آرمانهاي حضرت امام خميني(ره) با حضور بر تربت آيتالله طالقاني و 72 تن از شهيدان حزب جمهوري ياد و خاطره آنان را گرامي داشتند.
اقتدار نيروهاي مسلح متكي به پيوند با مردم است
هشتمين همايش فرماندهان دفاع مقدس در آستانه نوزدهمين سالگرد ارتحال رهبر كبير انقلاب اسلامي، عصر ديروز با سخنراني حجتالاسلاموالمسلمين حاج سيدحسن خميني در حسينيه جماران برگزار شد.
به گزارش واحد خبر جماران، نوه امام راحل(ره) با اشاره به برهههايي از تاريخ معاصر ايران، به برشمردن دلايل اضمحلال ارتش پهلوي و اشغال كشور در زمان جنگ جهاني دوم پرداخت و گفت: ارتشي توان مقاومت دارد كه عقبه آن در درون خانههاي ملت باشد. اقتدار نيروهاي مسلح نه با اتكا به اسلحه كه به پيوند آنان با مردم است.
وي با اشاره به برخي از خاطرات فرماندهان نظامي رژيم شاهنشاهي گفت: ارتش در آن هنگام با مردم انقطاع پيدا كرده بود و به همين دليل است كه نيروهاي تا بن دندان مسلح ژندارم منطقه با اولين حضور اجتماعي مردم در انقلاب اسلامي فرو ميريزند، چرا كه ارتش شاهنشاهي به درجههاي نظامي وابسته بود.
فرزند يادگار امام در ادامه به اشاره به ارتباط نيروهاي مسلح در دوران دفاع مقدس با مردم و امام، جنس دوران دفاع مقدس را بدون مشابه دانست و خاطرنشان كرد: آنچه در اين دوران اتفاق افتاد، گفتني نيست و نميتوان آن همه جانفشاني را تبيين كرد. چگونه ميشود يك نفر پيش امام گريه كند و از ايشان بخواهد تا دعا كنند كه او شهيد شود؟
نوه امام خميني افزود: اين كه امروز فريادمان بلند است كه چرا فرهنگ جهاد و شهادت به نسلهاي بعدي منتقل نشده، ريشه در اين دارد كه اين فرهنگ گفتني نيست، بايد از دل برآيد. صرفا با سخنراني و تبليغ نميشود اين فرهنگ را پديد آورد. وقتي فضاي اين فرهنگ پيش بيايد و يك نفس مسيحايي در جامعه دميده شود، فرهنگ دفاع مقدس هم ايجاد ميشود.
حاج سيد حسن خميني طلوع خورشيد امام را منشاء تحول جامعه دانست و با نقل خاطرهاي از رهبر كبير انقلاب اسلامي گفت: نيروهاي مسلح در يك ارتباط دو سويه با امام و مردم جاودانه و مقتدر شدند. اين مثلث وقتي معنا پيدا ميكند كه هر سه ضلع رهبري، مردم و نيروهاي مسلح در كنار هم باشند.
فرزند يادگار امام، تفاوت ايشان با ساير رهبران همعصرشان را در رابطه عارفانه و عاشقانه امام و امت دانست و تصريح كرد: مردم در سيماي امام و در جوهره صداي امام صوتي را ميشنيدند كه اين صوت قبل از اين كه پرده گوش آنها را نوازش كند، جان و دل آنان را سيراب ميكرد.
پيش از سخنان نوه امام راحل، امير دريادار علي شمخاني و دكتر محسن رضايي به ايراد سخن پرداختند.
چهارشنبه 8 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 257]