واضح آرشیو وب فارسی:ايتنا: اجراي طرح تلفن ثابت پيشپرداختي در تهران
مديرعامل شركت مخابرات استان تهران با اشاره به تعرفه تصويب شده در كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات در خصوص پيامك تلفن ثابت گفت: تعرفه هنوز به طور رسمي به شركت مخابرات استان تهران ابلاغ نشده و اميدواريم كه اين سرويس امسال در تهران راهاندازي شود.
محمد روحاللهي در گفتوگو با ايسنا با تاكيد بر اين كه سرويسهاي ارزش افزوده سوددهي بسياري دارند و اگر جز اين بود راهاندازي نميشدند، بخش اعظم درآمد شبكهي هوشمند مخابرات استان تهران را به دو سرويس كارتهاي تلفن اعتباري و اينترنت هوشمند مربوط دانست و تصريح كرد: ميزان استفاده از اين سرويسها به تفكيك فصل و ماه متفاوت است.
او با بيان اينكه از حدود 5 ميليون و 980 هزار مشترك تلفن ثابت در استان تهران، حدود چهار ميليون و 300 هزار مشترك در شهر تهران قرار دارند گفت: كليه سرويسهاي شبكه هوشمند در شهر تهران و دو سرويس كارتهاي تلفن اعتباري و اينترنت هوشمند در شهر كرج فعال است و به اين تعداد مشترك سرويس ميدهد.
مديرعامل شركت مخابرات استان تهران ميزان متقاضي براي استفاده از سرويس اينترنت هوشمند را در هر روز حدود 500 هزار نفر اعلام كرد. او تعرفه پيامك ثابت را در شهر يك پالس (47 ريال) و در بين شهري و پيامك از تلفن ثابت به موبايل دو پالس عنوان و تصريح كرد: براي ارايه اين سرويس فعلا هدفگيري شهر تهران است زيرا اين سرويس در تمام نقاط استان تهران اقتصادي نيست.
وي در ادامه اظهار كرد: ارايه سرويس ارسال پيامك تلفن ثابت از طريق مشاركت بخش خصوصي صورت ميگيرد؛ طرح قرارداد و نحوه مشاركت در حال آماده شدن است كه به صورت فراخوان عمومي با يك يا دو شركت منعقد خواهد شد.
روحاللهي همچنين تعداد كل تلفنهاي همگاني كارتي كه شركت مخابرات استان تهران در سال 86 متولي اجراي آن بود را بالغ بر 27 هزار تلفن عنوان كرد و گفت: سال گذشته با هماهنگي بخش خصوصي حدود 21 هزار تلفن كارتي همگاني را برون سپاري كرديم. او ادامه داد: دو شركت خصوصي طرف قرارداد براي عملياتي كردن نصب و راهاندازي 21 هزار تلفن سه سال فرصت دارند كه تاكنون 1000 مورد عملياتي شده است اما از آنجا كه طرح سودآوري اقتصادي دارد پيشبيني ما اين است كه امسال به كل ظرفيت برسيم.
وي افزود: اين تلفنها از نظر امكانات هيچ تفاوتي با ساير تلفنهاي كارتي عمومي ندارند تنها تفاوت اين است كه براي اولين بار سرمايهگذاري، نگهداري و پشتيباني با بخش خصوصي است و فعاليت شركتها محدود به خدمات پيمانكاري نيست. او با بيان اين كه يكي از پيمانكاران 43 درصد و ديگري 47 درصد از درآمد تلفن همگاني را خواهد برد به رد و بدل نشدن پول بين شركت مخابرات استان تهران و دو پيمانكار اشاره و تاكيد كرد: نفع شركت مخابرات و پيمانكاران در اين است كه اين تلفنها خوب كار كرده و مردم بيشتر و بهتر از آنها استفاده كنند.
بدين ترتيب منفعت اصلي نصيب مردم شده و پيمانكار هم در قبال خدمتي كه ارائه ميدهد بخشي از درآمد شركت مخابرات را كسب ميكند. مديرعامل شركت مخابرات استان تهران در خصوص برنامههاي آتي شركت مخابرات استان تهران در سال 87 گفت: امسال نيز به صورت پايلوت طرح تلفن ثابت به صورت پيش پرداخت را عملياتي خواهيم كرد.
وي ادامه داد: باز كردن كارتهاي تلفن اعتباري به سمت VOIP، واگذاري سرويسهاي پرسرعت و اجرايي كردن SMS تلفن ثابت از ديگر برنامههاي سال جاري شركت مخابرات استان تهران است. او با بيان اين كه اين سرويسها ارزشمند و پربازده هستند، اظهار كرد: فكر ميكنم بيش از 100 ميليارد تومان هزينه سرمايهگذاري اين سرويسهاست كه امسال راهاندازي ميشوند.
مديرعامل شركت مخابرات استان تهران همچنين خاطر نشان كرد: بخشي از فعاليتها پيرامون راهاندازي سرويسهاي جديد با مشاركت بخش خصوصي خواهد بود مشروط بر اينكه بخش خصوصي توان ورود به طرح را داشته باشد و بخشي از سرمايه نيز از سوي شركت مخابرات استان تهران تامين خواهد شد.
چهارشنبه 8 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايتنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 337]