تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسيار عزيزى كه، نادانى اش او را خوار ساخت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820858326




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

پاكستان: در صورت تاخير هند، قرارداد گاز را جداگانه امضا مي كنيم


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: پاكستان: در صورت تاخير هند، قرارداد گاز را جداگانه امضا مي كنيم
خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا): دهلي نو - اسلام آباد به وزير خارجه هند يادآور شده كه اگر دهلي نو همچنان تاخير كند، پاكستان به صورت جداگانه قرارداد طرح خط لوله گاز را با ايران امضا خواهد كرد.


روزنامه "هندوستان تايمز" روز چهارشنبه با اعلام اين مطلب مدعي شد كه پاكستان معتقد است هند در راه احداث خط لوله گاز ايران - پاكستان - هند تعلل مي كند.
"شاه محمود قريشي" در مصاحبه اختصاصي با روزنامه هندوستان تايمز ابراز اميدواري كرد كه دولت هند پاسخ خود را در ديدار ماه ژوئن وي از دهلي نو اعلام كند.
وي گفت: پاكستان حاضر است نگراني هاي هند را راجع به مساله سياچين مد نظر داشته باشد و اسلام آباد در اين خصوص يك بسته پيشنهادي را به "پراناب موكرجي" وزير خارجه هند در ديدار اخير وي از اسلام آباد ارايه كرده است.
وزير خارجه پاكستان درباره طرح خط لوله گاز ايران - پاكستان - هند به طور صريح گفت: پاكستان به پراناب موكرجي گفته است كه اين كشورعلاقه مند به پيوستن هند به اين طرح است، اما در عين حال تصميم گرفته تا اين طرح را اجرا نمايد، ما نمي توانيم تا مدت زيادي در انتظار باشيم.
روزنامه هندوستان تايمز در ادامه گزارش خود نوشت: قريشي چند هفته پيش ديداري از چين داشت و در اين ديدار و نيز در ديدار با وزير خارجه چين از اسلام آباد، درباره احتمال پيوستن چين به طرح خط لوله گاز ايران - پاكستان - هند تبادل نظر صورت گرفت.
وزير خارجه پاكستان گفت: خوشحال خواهيم بود چنانچه اين خط تا پاكستان محدود باشد، اما اگر هند علاقه پيوستن به اين طرح را داشته باشد، بيشتر خوشحال خواهيم بود.
وي افزود: اگر چين علاقه مند به خط لوله باشد مي توان اين خط را تا آن كشور ادامه داد، يعني مي توان اين طرح را به عنوان خط لوله ايران - پاكستان - هند - چين يا فقط به عنوان خط لوله ايران - پاكستان - چين احداث كرد.
اين روزنامه افزود: از قريشي راجع به نگراني هاي امنيتي هند و احتمال قطع شدن جريان گاز توسط مبارزان سووال شد كه وي گفت، طرفين حتما مي توانند پاسخ به اين سووال ها را بدست بياورند.
وي افزود: اگر موظف به تحويل گاز در مرز باشيم و اگر منافع مالي نيز داشته باشيم، چرا جريان گاز را قطع نماييم؟ از اين اقدام چه چيزي به دست خواهيم آورد؟ بسياري از سووال ها مربوط به امنيت است و البته مي توان به آنها پاسخ داد.
آساق**310**1071**1366
 چهارشنبه 8 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 261]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن